Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Y Yyessill babyyyy naptinnn transfer nasil gectiii ne dediler sonrasi icin anlat tecrubeleriniii hayirlisiyla tutunsun insallah kuzummm
Evet çok şükür gerçekleşti transferim. 10 15 dk sürdü. Acısız bir işlemmiş gerçekten. Sonrası için de 1 2 gün dinlen kendini yorma dediler. Öyle çok aşırı hareketsiz kalmanı istemeyiz dediler. Ben de ağır kaldırmamaya uzanarak bişi almamaya dikkat ediyorum. Onun dışında rutin işlerime devam ederim diye düşündüm.

Canlarım doktorumun tavsiyelerini paylaşayım size de yardımcı olur belki. Yeme içme konusunda etin iyi pişmisini yiyicez. Sütü pastörize icicez, sakatat yemiycez, saç boyası da şimdilik olmuyor, sonra konuşucaz onu. Kan sulandırıcıdan kaçamadım malesef, bugün oksapar kabusu başlıyor. Oje, makyaj vs serbest. 10 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışını duymaya. Bu gidişte attığını gördük ama duymadık daha. Hepinizi öpüyorum, Allah hepimize kolaylıklar versin

Hayırlı olsun canım benim güzel kalınlaşmış rahim duvarın ilaç verdi mi kullanman için diğer kontrole kadar ?

Hadi bakalimmmm hayirlisiyla tutunsun sana yavrucugun dikkat et cok sen gene de yorma kendiniii kismetse test gunu ne zaman

Canım kalp atışını daha çok küçük zarar vermesin diye dinletmiyorlar ama görüyorsun bende de öyle yapmıştı doktor. Haftaya duyarız demişti. Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

benim de Amh 0,67di, İlk tüp bebek denemem oldu, 2 yumurta toplandı 1i 3. güne gitti, o da transfer edildi. Çok şükür tuttu.. moralinizi bozmayın. 12. gün erken testle silik olarak, BAT günü de net çizgiyle öğrendim. Batın ertesi günü kan verdim sonuç pozitifti.

Ben de 10 Mayısta transfer oldum canım, çok şükür pozitif :) Keseyi kaçıncı haftada gördünüz, kalp atışını duyabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…