Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Et tavuk kıyma bende yiyemiyorum sabah yumurta yiyiyorum bir tek oda yanında haşlanmış patates olacak bol karabiber ve tuzlu olacak anca öyle yiyebiliyorum
Dün ızgara tavuk yedim, yemez olaydım... ilk bulantım başladı.. çok fena... Midem resmen alt üst oldu , kusamadım da

Ay hadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallah

Bende ızgara et yedim 2 kere
msgl0 ızgaranın sorun olacağını doktorum bana demedi. Aksine tavada pişen daha fazla yağlı olmuyor mu?.. Bana ızgara yapabilirsin veya fırında dedi, tabi en sağlıklısı sebzeleri buğulamak. Bizim evde de hafta 2 kez tavuk yenir, 2 kere balık, 2 gün et vs.. yanında da sebzeler mutlaka vardır..

I
Ben de 10 Mayısta transfer oldum canım, çok şükür pozitif :) Keseyi kaçıncı haftada gördünüz, kalp atışını duyabildiniz mi?
5+2 de keseyi gördüm kalbinin attığınıda gördüm mecburen kanamam olmuştu o yüzden baktı doktor acilde. Bugün de 6+3 te kalp atışını duyduk canım

Aynen öyle sana katılıyorum :) Çok da kafaya takmamak lazım. ben gıda denetçisiyim, işim iç yüzünü bilseniz neler yemezsiniz bir bilseniz...
Çiğ ve az pişmiş et ürünleri tüketmeyin, ciğer yerken abartmayın. Buharda pişirilen sebzelerden hem vitaminleri daha fazla alırsınız, hem daha sağlıklıdır.

Pozitif olan arkadaşlar; kan testini kaç kere ve hangi günlerde yaptırdınız?
8 mayıs transfer
14 mayıs 50.74
18 mayıs : 397
21 mayıs : 1014
27 mayıs : 10.000 bu mecburi oldu (kanama lekelenme oldu diye)
Test günüm 18 mayısta yani 2 kez vermiş gibi say erken öğrendim ben o yüzden

8 mayıs transfer
14 mayıs 50.74
18 mayıs : 397
21 mayıs : 1014
27 mayıs : 10.000 bu mecburi oldu (kanama lekelenme oldu diye)
Test günüm 18 mayısta yani 2 kez vermiş gibi say erken öğrendim ben o yüzden
Teşekkür ederim. 31 mayısta transfer oldum, 8 haziran kontrol dedi hemşire. Ben mi yanlış anladım acaba haftaya salıyı mı kastetti diye kendime yeni endişeler yüklüyorum da

Ben de aynısını düşünüyorum. Denizlerin hali de ortada. En iyisi full vejetaryenlığa geçmek
L Lady Starlight Balıklar evet kirli sularda yüzüyor, tehlikeli.. üstelik denizlerdeki ağır metaller balıkta birikiyor.. Ve yediğimiz balığın etin tavuğun ve hatta sebzelerin meyvelerin nasıl yetiştirildiğini (meyve ve sebzelerin hangi suyla sulandığı, hangi gübre kullanıldığını, diğer tükettiğimiz canlıların ise nasıl bir yemle beslendiğini nasıl bir su içtiklerini) bilmeden yiyoruz. Tavsiyem et vs yiyecekseniz kaliteli markalardan şaşmayın, denetimleri kontrol altında. Sebze ve meyvelerde ise bilinen yerden alınanı tercih edin derim..

ben de kullanıyorum canım, kullanmadan önce elerini yıkadıktan sonra fitili 3-5 sn suyun altına tut kolayca giriyor. Eldivene gerek yok.

Ah canım, çok mutlu oldum, sağlıkla ilerlesin
Ben de 6. haftadayım, henüz ultrason randevum yok, o zaman haftaya alabilirim demektir :))

Oksaparı ne kadar yavaş enjekte ederseniz o kadar az acıyor aklınızda bulunsun.

Kızlar size birşey danışacağım. 25 Mayıs ilk testim 335, 1 Haziran ikinci testim 4033 çıktı. henüz keseyi görmedik, doktorumuz izinde. Ama eşim halen hamile olduğuma inanmıyor. Ben artık bir anneyim diyince kızıyor bana. Sizce eşim mi abartıyor yoksa ben mi erkenci davranıyorum?

Her şey yolunda gidiyor maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin bence siz haklısınız kadınlar hep haklı her şey yolunda giderken olumlu düşünmenin ne zararı var 5 tane donmuş bir şekilde hastanede beklerken bile diyorum
ben eşime 5 tane evladım beni bekliyor hastanede die

İşte ona hepten kızar... Neymiş Ultrasonda bebeği görecekmiş.. E 3 ayda anca kol bacak kafa vs görünür, ne yani ben sevinemicem mi... Erkekler ah erkekler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…