- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.341
Dün ızgara tavuk yedim, yemez olaydım... ilk bulantım başladı.. çok fena... Midem resmen alt üst oldu , kusamadım daEt tavuk kıyma bende yiyemiyorum sabah yumurta yiyiyorum bir tek oda yanında haşlanmış patates olacak bol karabiber ve tuzlu olacak anca öyle yiyebiliyorum
Ay hadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallahCanlarım doktorumun tavsiyelerini paylaşayım size de yardımcı olur belki. Yeme içme konusunda etin iyi pişmisini yiyicez. Sütü pastörize icicez, sakatat yemiycez, saç boyası da şimdilik olmuyor, sonra konuşucaz onu. Kan sulandırıcıdan kaçamadım malesef, bugün oksapar kabusu başlıyor. Oje, makyaj vs serbest. 10 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışını duymaya. Bu gidişte attığını gördük ama duymadık daha. Hepinizi öpüyorum, Allah hepimize kolaylıklar versin
Tahlil günü ve iki gün sonra yaptırdım. 4 mayıs transfer 15 mayıs ilkPozitif olan arkadaşlar; kan testini kaç kere ve hangi günlerde yaptırdınız?
Bende ızgara et yedim 2 kere
5+2 de keseyi gördüm kalbinin attığınıda gördüm mecburen kanamam olmuştu o yüzden baktı doktor acilde. Bugün de 6+3 te kalp atışını duyduk canımBen de 10 Mayısta transfer oldum canım, çok şükür pozitif :) Keseyi kaçıncı haftada gördünüz, kalp atışını duyabildiniz mi?
Aynen öyle sana katılıyorum :) Çok da kafaya takmamak lazım. ben gıda denetçisiyim, işim iç yüzünü bilseniz neler yemezsiniz bir bilseniz...Kızlar ya kararında iyi pişmiş şeyler yediyseniz lütfen üzülmeyin bir şey olmaz Allah’ın izniyleBu süreçte üzülmek daha kötü etkiler ne yenildiğinden çok sonuçta sabah akşam ciğer , işkembe , ızgara yiyip içmiyorsunuz böyle böyle öğreniyor insanlarda . Hamilelikte böyle çig ete falan dokunulmasiyla bazen bazı hastalıklar oluyormus diye duydum ben o yüzden fazla iyi pişen şeyler tüketmekte fayda var
8 mayıs transferPozitif olan arkadaşlar; kan testini kaç kere ve hangi günlerde yaptırdınız?
Teşekkür ederim. 31 mayısta transfer oldum, 8 haziran kontrol dedi hemşire. Ben mi yanlış anladım acaba haftaya salıyı mı kastetti diye kendime yeni endişeler yüklüyorum da8 mayıs transfer
14 mayıs 50.74
18 mayıs : 397
21 mayıs : 1014
27 mayıs : 10.000 bu mecburi oldu (kanama lekelenme oldu diye)
Test günüm 18 mayısta yani 2 kez vermiş gibi say erken öğrendim ben o yüzden
Aile hekimine yazdırabilirseniz karşılıyor.kızlar oksapar iğneyi devlet karşılıyormu
L Lady Starlight Balıklar evet kirli sularda yüzüyor, tehlikeli.. üstelik denizlerdeki ağır metaller balıkta birikiyor.. Ve yediğimiz balığın etin tavuğun ve hatta sebzelerin meyvelerin nasıl yetiştirildiğini (meyve ve sebzelerin hangi suyla sulandığı, hangi gübre kullanıldığını, diğer tükettiğimiz canlıların ise nasıl bir yemle beslendiğini nasıl bir su içtiklerini) bilmeden yiyoruz. Tavsiyem et vs yiyecekseniz kaliteli markalardan şaşmayın, denetimleri kontrol altında. Sebze ve meyvelerde ise bilinen yerden alınanı tercih edin derim..Ben de aynısını düşünüyorum. Denizlerin hali de ortada. En iyisi full vejetaryenlığa geçmek
Evet estrofeme başlattı beni de bugün canım sabah 2 akşam 2 şeklindeHayırlı olsun canım benim güzel kalınlaşmış rahim duvarınilaç verdi mi kullanman için diğer kontrole kadar ?
ben de kullanıyorum canım, kullanmadan önce elerini yıkadıktan sonra fitili 3-5 sn suyun altına tut kolayca giriyor. Eldivene gerek yok.Merhaba, ben de pazartesi transfer oldum dondurulmuş. Progestanı fitil şeklinde kullanıyorum. Çok yanma ve akıntı oluyordu daha sonra arkadaşım bana yanlış kullandığımı, böyle olmaması gerektiğini söyledi. Kullan at eldivenlerden giyiyorum ve orta parmağım (en uzun) ile itebildiğim kadar itiyorum.yanma bitti akıntı var ama ilaç öbek öbek geri gelmiyor.
Doktora bu şikayetlerimi söyledim ve vajinal almam gerektiğini tekrarladı bu arada
Ah canım, çok mutlu oldum, sağlıkla ilerlesinKızlar çok şükür duyduk klap atışını minnoşumun yaanasıl güçlü atıyor güp güp diye çok şükür rabbime dualarım sizlerle hepinizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah dualarım herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi 6+3 çıktı ultrosonda da şükür
Oksaparı ne kadar yavaş enjekte ederseniz o kadar az acıyor aklınızda bulunsun.Canlarım doktorumun tavsiyelerini paylaşayım size de yardımcı olur belki. Yeme içme konusunda etin iyi pişmisini yiyicez. Sütü pastörize icicez, sakatat yemiycez, saç boyası da şimdilik olmuyor, sonra konuşucaz onu. Kan sulandırıcıdan kaçamadım malesef, bugün oksapar kabusu başlıyor. Oje, makyaj vs serbest. 10 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışını duymaya. Bu gidişte attığını gördük ama duymadık daha. Hepinizi öpüyorum, Allah hepimize kolaylıklar versin
Estromefeme alıştı gibi vücudum ama hala baş ağrım geçmedi bi de sivilcelenme yapmaya başladı galiba ben de . Bakalım daha ne kadar icicez transferden sonrada devam ettiriyorlarmışEvet estrofeme başlattı beni de bugün canım sabah 2 akşam 2 şeklinde
Sizin de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insllahAh canım, çok mutlu oldum, sağlıkla ilerlesin
Ben de 6. haftadayım, henüz ultrason randevum yok, o zaman haftaya alabilirim demektir :))
Her şey yolunda gidiyor maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinKızlar size birşey danışacağım. 25 Mayıs ilk testim 335, 1 Haziran ikinci testim 4033 çıktı. henüz keseyi görmedik, doktorumuz izinde. Ama eşim halen hamile olduğuma inanmıyor. Ben artık bir anneyim diyince kızıyor bana. Sizce eşim mi abartıyor yoksa ben mi erkenci davranıyorum?
İşte ona hepten kızar... Neymiş Ultrasonda bebeği görecekmiş.. E 3 ayda anca kol bacak kafa vs görünür, ne yani ben sevinemicem mi... Erkekler ah erkekler....Her şey yolunda gidiyor maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinbence siz haklısınız kadınlar hep haklı her şey yolunda giderken olumlu düşünmenin ne zararı var 5 tane donmuş bir şekilde hastanede beklerken bile diyorum
ben eşime 5 tane evladım beni bekliyor hastanede die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?