Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sizin de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insllah
Transferin 6. 7. Günlerinde rahim de anlik bir aciniz agriniz oluyor muydu ?
Kaçıncı gündü bilmiyorum ama oturarak namaz kılıyordum bi anda kalktım ki inanılmaz bi acı saplandı nefesim kesildi . Yani olabiliyor canım

Qhahah koptumm aynen ben de oyle diyorumm yatiyo cocuklarimiz orda diorum simdi iki gundur de diorum ki ben hamileyim bana iyi davran sonucta son adet tarihimizden hesaplarsak su an iki haftalik hamileyim deli diyodur bana
Ben deli sen benden daha deli ne zamandı canım senin transfer tarihi ? Dondurulmuş embriyo transferinde de adetin ilk gününü mü baz alıyorlar tarih hesaplamak için kac haftalık kac günlük diye ?

Benim ağrı eşiğim de çok düşük bitanem, belki ondan fazla acıyor. Dediğin gibi çok yavaş deneyelim, artık olduğu kadar ne yapalım. "Küçük damarlarda pıhtı oluşumu olabiliyor, sonradan keşke yapsaydık dememek için yapalım dedi doktorum". Öyle olunca mecbur yapıcaz seve seve:))

2 kere verdim ben hastanenin dediği tarih be 2 gün sonrası artış güzelse bir daha istemiyor doktor keseye çağırıyor canım

Tahlil günü ve iki gün sonra yaptırdım. 4 mayıs transfer 15 mayıs ilk
17 mayıs ikinci tahlil 21 mayıs kese

Kızlar bu tahlili sağlık ocağında yaptırabilir miyiz? Ben de bekleyemicem galiba. 7.gün gidip yaptırsam mı diye düşünüyorum. Siz merkezde mi yaptırdınız. Sağlık ocakları yapıyor mu

Ah bu deger katlamaması cok cok üzüldğm cnm bende yasadım cok üGunum

İyi ki söyledin, foto hiç aklıma gelmedi.tamam ben bekleyeyim biraz. Çok sağ ol

Ben daha önce sigarayı bıraktığımda onun yerine su ve sakız koymuştum. Canım istediğinde ya su içiyordum ya sakız çiğniyordjm bi süre sonra baya baya alışıyorsun dene istersen canım

Kızlar bu tahlili sağlık ocağında yaptırabilir miyiz? Ben de bekleyemicem galiba. 7.gün gidip yaptırsam mı diye düşünüyorum. Siz merkezde mi yaptırdınız. Sağlık ocakları yapıyor mu
Benim bildiğim yapılmıyor ama acilde yaptırırsan bi saate çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…