- 19 Ocak 2021
- 320
- 387
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.501
evet canım bnmde çift inşallah cnm bnde çok istiyorum ikiz rabbim saglıkla hayırlısıyla versin inşallahAy çok sevindim ya inşallah ikizlerimix tutunmuştur, saglıklı dır sende çif transfer yaptırmıştı değil mi
Rahim dinlendirmesi nasıl oluyor bilmiyorum bnim oğlum 14 aylık ve yeniden tüp Bebek istedik dondurulmuş embriyomuzu kullandık bı ilaç verilmedi folik asit dışında transfere kadar adet olunca yine yumurta takibi yapıldı transfere 1 hafta kala çatlatma iğnesi oldum sonra transfer edildi herkezde süreç farklı olabilir amaMerhaba arkadaslar .. bi sorum olucak rahim dinlendirmesi yaptiran varmi dondurulmus embryo transferi nasil bi sürec igne hap olarak ne aliniyor ??
senin değerlerin nasıl cıkmıştı canm kaçıncı günde öğrenmiştinHayırlı olsun Canım. Gayet güzel değerin. Ben de kese gormeye gidene kadar çift hayal ediyordum çift transferdi ama tek kese göründü
benım yapıldı cnm opu den 2 ay sonra transferim oldu adetin ikinci gini gidiyosun estrofem veriyorlar folık asit birde transfere bir hafta kalada hem fitil hemde göbekten progestan verdi 15. gündede transferim oldu bnm ilaçlara aynen devam ama ilaç degişikliği yapanlArda varmış herkesin farklıMerhaba arkadaslar .. bi sorum olucak rahim dinlendirmesi yaptiran varmi dondurulmus embryo transferi nasil bi sürec igne hap olarak ne aliniyor ??
inşallah cnm ben endokrin doktoruna gideceğim yinede birde ona gösterecegim kadın doğumcular cok anlamıyormuş troıdıAh yarabbim bir de niye bu kadar hızla artıyor ki inşallah ilaçların etkisini görürüz
Sağol canım senin deygerlerin kaç çıkmıştı nasıl ilerlemişti?evet canım bnmde çift inşallah cnm bnde çok istiyorum ikiz rabbim saglıkla hayırlısıyla versin inşallah
Bende 4 ayda yumurtalar toplandi fazla toplandigi icin rahim dinlendirmesi yapildi yani hic transfer olmadim direk donduruldum pco sendromlularda böyle yapiliyormus yani bizim merkez böyle yapiyorRahim dinlendirmesi nasıl oluyor bilmiyorum bnim oğlum 14 aylık ve yeniden tüp Bebek istedik dondurulmuş embriyomuzu kullandık bı ilaç verilmedi folik asit dışında transfere kadar adet olunca yine yumurta takibi yapıldı transfere 1 hafta kala çatlatma iğnesi oldum sonra transfer edildi herkezde süreç farklı olabilir ama
hmm anladim bakalim bana ne vericeklerbenım yapıldı cnm opu den 2 ay sonra transferim oldu adetin ikinci gini gidiyosun estrofem veriyorlar folık asit birde transfere bir hafta kalada hem fitil hemde göbekten progestan verdi 15. gündede transferim oldu bnm ilaçlara aynen devam ama ilaç degişikliği yapanlArda varmış herkesin farklı
Sonucumu ögrendim ama sevinemedim ya bilmiyorum ki iki transfer için az geldi 90 çıkmış.Aranızda ikiz gebelik olanlar değerleriniz nasıldı? 8. Gün için bu değer
8. Gün için bu değerSonucumu ögrendim ama sevinemedim ya bilmiyorum ki iki transfer için az geldi 90 çıkmış.Aranızda ikiz gebelik olanlar değerleriniz nasıldı?
5. gün embriyosuydu cnmhmm anladim bakalim bana ne vericeklerpeki senin kacinci gün embriyosu koydular ? Cünkü bana 18. gün transfer olucak dediler?
benim perşembe aksamı yani 6. gün 32 çıktı cuma sabahı 51 cıktı yani 12 saat arayla böyle çıktı baska test vermedim bugünde 8. günüm zatenSağol canım senin deygerlerin kaç çıkmıştı nasıl ilerlemişti?
8.gün baz alınmadığı için önemsiz şuan benim 11.gün 479du. Erkencisin biraz sakinle zamanını bekle hem keseyle ya da kalp atışıyla belli oluyor. L Lady Starlight ile benim aynı yükseldi benim çift onun tek8. Gün için bu değer
9.gün 64senin değerlerin nasıl cıkmıştı canm kaçıncı günde öğrenmiştin
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah8. Gün için bu değer
8. Gün içinSonucumu ögrendim ama sevinemedim ya bilmiyorum ki iki transfer için az geldi 90 çıkmış.Aranızda ikiz gebelik olanlar değerleriniz nasıldı?
Düşük değil bitanem, hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsinSonucum çıkmış kızlar 90.72 çıkmış 2 embriyo transfer edilmişti. 8. Gün için düşük değer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?