Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba arkadaslar .. bi sorum olucak rahim dinlendirmesi yaptiran varmi dondurulmus embryo transferi nasil bi sürec igne hap olarak ne aliniyor ??
Rahim dinlendirmesi nasıl oluyor bilmiyorum bnim oğlum 14 aylık ve yeniden tüp Bebek istedik dondurulmuş embriyomuzu kullandık bı ilaç verilmedi folik asit dışında transfere kadar adet olunca yine yumurta takibi yapıldı transfere 1 hafta kala çatlatma iğnesi oldum sonra transfer edildi herkezde süreç farklı olabilir ama

Merhaba arkadaslar .. bi sorum olucak rahim dinlendirmesi yaptiran varmi dondurulmus embryo transferi nasil bi sürec igne hap olarak ne aliniyor ??
benım yapıldı cnm opu den 2 ay sonra transferim oldu adetin ikinci gini gidiyosun estrofem veriyorlar folık asit birde transfere bir hafta kalada hem fitil hemde göbekten progestan verdi 15. gündede transferim oldu bnm ilaçlara aynen devam ama ilaç degişikliği yapanlArda varmış herkesin farklı

Bende 4 ayda yumurtalar toplandi fazla toplandigi icin rahim dinlendirmesi yapildi yani hic transfer olmadim direk donduruldum pco sendromlularda böyle yapiliyormus yani bizim merkez böyle yapiyor benim anlamadigim bana rahim hazirligi dediler hic progestan falan vermiyorlarmi?

hmm anladim bakalim bana ne vericekler peki senin kacinci gün embriyosu koydular ? Cünkü bana 18. gün transfer olucak dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…