- 30 Mart 2021
- 327
- 496
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.521
Dua edinBende senin sonucunu merak ediyorum
MaşallahDüşük değil bitanem, hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Benim transfer dahil onuncu gün 219 du.
İnşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınDua edinsalı günü kan vericem kan vericem Rabbim herkese nasip etsin Insallah
Aminnnnİnşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Benim bir tane tutundu canım ama bu kaç tane tutunduğu işi değerden anlaşılmazmış, ben doktoruma sorduğumda o keseden anlaşılır ancak dedi.Maşallahçift embriyo transfer olmuştu değil mi? Benim de çift embriyo transfer edilmişti sanırım biri tutundu, artık rabbim nasıl takdir gördüyse kabulüm inşallsh hayırlısı ile katlanarak ilerler
Hayırlı olsun canımHayırlı sabahlar kızlar. Çok şükür dün kalp atışını duyduk. İnsallah bu sesi duymayı herkese nasip etsin.
Çok teşekkür ederim
Gebe kalınca igneler bitmiyor muestrofem ile clamera bant sekizinci haftaya kadar, progestan iğne iğne ise 10. haftaya kadar kullanılacak dedi doktor.
Sizin belirtileriniz neydi?Gebe kalınca igneler bitmiyor mu
Katlanarak yukselsin inşallah ıkınızınde H HaneisaadetÇok teşekkür ederimnormalde bugün yaptıracaktım ama dün modum çok düşüktü eşimde hadi gidip yaptıralım dedi gittik öyle inşallah sizde güzel haberler alırsınız Benim adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ilk 3 gün sonra sağ kasığımda batma tarzı ağrılar oldu daha sonra onlarda azaldı dün hatta hiç bişeyim yoktu. İnşallah değerim de güzel şekilde artar siz düşünüyormusunuz test yaptırmayı?
En iyisi kan tahlili aslında idrardan bende korkuyordum çok. Aynen öyle anlık ağrılar bende de oluyor inşallah sizinkide tutunmuşturKatlanarak yukselsin inşallah ıkınızınde H Haneisaadet
Ben salı günü kan vermeyi düşünüyorum açıkçası evde yapmaya da pek cesaretim yok
Ağrılarım benim de geçti . Dün rahim de anlık böyle sanıyelık can acımalarım oldu bu sabah da oldu birkaç kez inşallah sımsıkı tutunmuşlardır
İlk günler kasık agrım oluyordu bacağıma vuran ama artık o şekilde olmuyor, arada hafif sizi gibi oluyor.Sizin belirtileriniz neydi?
Bende hemşireme yazdım 8. Gün için düşük deme şansımız yok gayet iyi degeriniz dedi test gününüzde de yaptırın dedi sonrasında 2 günde bir artış oluyor mu onu gözlemlicez dedi.En iyisi kan tahlili aslında idrardan bende korkuyordum çok. Aynen öyle anlık ağrılar bende de oluyor inşallah sizinkide tutunmuşturRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Eğitim hemşireme yazdım bende yarın testi tekrarlamamı istedi sonucunuz pozitif ama şu an bişey söylemek için erken testi erken yapmışsınız dedi inşallah katlanır değerim korkmuyo değilim
Sizin eğitim hemşireniz kimdi? Sonucunuz güzel çıkmış maşallah o yüzden istememiştir şimdilik. Benden tekrarlamamı istedilerBende hemşireme yazdım 8. Gün için düşük deme şansımız yok gayet iyi degeriniz dedi test gününüzde de yaptırın dedi sonrasında 2 günde bir artış oluyor mu onu gözlemlicez dedi.
Semra aydın egitim hemşiremSizin eğitim hemşireniz kimdi? Sonucunuz güzel çıkmış maşallah o yüzden istememiştir şimdilik. Benden tekrarlamamı istediler
Korkmayınn inşallah katlanarak yükselecekEn iyisi kan tahlili aslında idrardan bende korkuyordum çok. Aynen öyle anlık ağrılar bende de oluyor inşallah sizinkide tutunmuşturRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Eğitim hemşireme yazdım bende yarın testi tekrarlamamı istedi sonucunuz pozitif ama şu an bişey söylemek için erken testi erken yapmışsınız dedi inşallah katlanır değerim korkmuyo değilim
MalesefGebe kalınca igneler bitmiyor mu
Toksoplazma olayına dikkat et canimKizlar bu arada dün yavru kedi sahiplendim. O kadar minnoş ve o kadar tatlı ki yanından ayrılamıyorum sürekli dokunmak istiyorum. Resmen sevgimden ölüyorum. Acaba bebek doğunca da aynı duygular mi olacaktırÇok fenaymış ya çok sevmek de yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?