- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.541
Kaçıncı gün 90?benim 9.gun 474 13.gun 3335 cikmistiSonucumu ögrendim ama sevinemedim ya bilmiyorum ki iki transfer için az geldi 90 çıkmış.Aranızda ikiz gebelik olanlar değerleriniz nasıldı?
Aşılıysa hiçbir şey olmaz. Ben o kadar kedilerle içli dışlıyım ki, bende ona rağmen negatif çıktı. Merak etmeyinToksoplazma olayına dikkat et canim
Ayyy aşallah ya ban ada umut oldunuz valla . benmde bagırsaklara kadar yayılmıştı ameliyat olddum hem yumurtalık sayım düştü hem tüp hasarlı hem de tekrarlayan çikolata kistim var 2.5 cm ve 6 mm 2 adet sag tarafta ben de inanılmaz korkuyorum ya olmazsa ya kaliteli cıkmazsa yumurtalar ya tutunmazsa diye .Böyle şeyler duyunca inanılmaz mutlu oluyorum benim de bir şansım var diyeBenim 2.denememde kızım oldu bunda da ikizlere gebeyim hiç endiselenme. Benim bir de bekarken çikolata kıstım vardı. Ultrasonda 1 tane 8cm patlamış kist göründü ama drum şüphelendi ve açık ameliyat yaptı. Diğer yumurtalimda da 8cm kist varmış meğersem ve o bagirsagin altında kalıp bagirsagima yapışmış ve altında kalınca ultrasonda gorunmemis. Bu ameliyattan 3 sene sonra evlendim 6 ay bekledik olmadı tuplerim de tıkanmış hemen tüp bebek dediler. İçini ferah tut senin de minnoşun olacak
Insallah yerleşme kanamasıdırKızlar günaydın. Dün kanama olunca çok moralim bozuldu. Doktorla görüştük hastaneye gel dedi. Şimdi kan verdik sonucu bekliyoruz. Pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum, tamamına ersin sağlıkla
Ben de çikolata kisti ameliyatı oldum, 29 yumurtam toplandı 17si 5. Günde donduruldu. Merak etmeyinAyyy aşallah ya ban ada umut oldunuz valla . benmde bagırsaklara kadar yayılmıştı ameliyat olddum hem yumurtalık sayım düştü hem tüp hasarlı hem de tekrarlayan çikolata kistim var 2.5 cm ve 6 mm 2 adet sag tarafta ben de inanılmaz korkuyorum ya olmazsa ya kaliteli cıkmazsa yumurtalar ya tutunmazsa diye .Böyle şeyler duyunca inanılmaz mutlu oluyorum benim de bir şansım var diye
8. Gün akşamı 90. 72 çıktı sizin deygerlerine göre benim tek gibi değil miKaçıncı gün 90?benim 9.gun 474 13.gun 3335 cikmisti
Hayırlı olsun seninde 27 mayıs transfer günündü değil mikızlar dün bende kan verdim 9. gün 86 çıktı kan değerim
Hayırlı olsun katlanarak ilerlesinkızlar dün bende kan verdim 9. gün 86 çıktı kan değerim
evet banada çift embriyo konmuştu ama şuan bellli olmuyor tek mi çift mi benim arkadışıma 2 tane kondu ilk beta sı 1000 di şuan tek hamileHayırlı olsun seninde 27 mayıs transfer günündü değil mi
inşallahHayırlı olsun katlanarak ilerlesin
6. Gün cok adet agrınız olmuştu degil mi ?
Kafama takıldı biraz inşallah ikiside tutunmuştur.evet banada çift embriyo konmuştu ama şuan bellli olmuyor tek mi çift mi benim arkadışıma 2 tane kondu ilk beta sı 1000 di şuan tek hamile
Canım benimde 10.gün 397 çıkmıştı ama benim tek trasfer yani sen çok takılmışsın beta ya ama kesede tam net belli oluyor bu kadar kendini strese sokma Allahım inşallah gönlüne göre nasip eder8. Gün akşamı 90. 72 çıktı sizin deygerlerine göre benim tek gibi değil mi
sağlıklı olsunda tek çift mi önemlideğil ben daha öncekini 3 aylıkken kaybettim kalbi durdu o yüzden hayırlısı ve sağlıklısını dileyinKafama takıldı biraz inşallah ikiside tutunmuştur.
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun.Canım benimde 10.gün 397 çıkmıştı ama benim tek trasfer yani sen çok takılmışsın beta ya ama kesede tam net belli oluyor bu kadar kendini strese sokma Allahım inşallah gönlüne göre nasip eder
Tabiki takdir allahın, Allah nasıl hayırlı gördüyse o olsun sağlıklı olsunsağlıklı olsunda tek çift mi önemlideğil ben daha öncekini 3 aylıkken kaybettim kalbi durdu o yüzden hayırlısı ve sağlıklısını dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?