Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ay çok üzüldüm canım benim. Allah herşeyin hayırlısını versin, Allah emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda mükafatlandırsın sizi inşallah
Demekki böyle olması gerekiyormuş.

Gözün aydın canım darısı kucağına almaya inşallah
Hayır canım ince değil. ben proluton kullanıyorum 3günde 1 gayet kazık gibi ucu. Eşin sağlıkçıysa yapabilir yoksa hastanede yaptır ben acilde yaptırıyorum. Acısı çok keskin ama öldüm sanıyorsun ölmüyorsun

Bu iğneler yağlı ben yaptırmaya gitmeden önce göğsüme koyup ısıtıyorum iğneyi , acayip ise yarıyor içindeki yaglar çözünüyor ve daha kolay dağılıyor merkezimdeki hemşire önerdi:) yine de ağır yürürken çok zorlanıyorum her gün olduğu için ama bebişler tutunsun bu acıya da raziyim ❣

Benim annem yanımdayken o yapıyordu acıtmıyordu canım annem. O gidince de işte mecbur acilde yaptırıyorum kimi çalışanın elin hafif kiminin ölüm gibi insandan insana değişiyor bence. Denerim ama canım teşekkürler

Eyvah eyvah, artık mecbur katlancaz
Eşim sağlıkçı değil ama tüm göbekten olan iğneleri o yapmıştı ondan sordum
Çok teşekkür ederim, hala inanamıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

İnşallah sen de bu sevgiyi tadacaksin inanıyorum. İyi de bir doktora drun hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…