- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.621
Maşallah darısı keseye kalp atışına kucağına almaya inşallahkızlar dün bende kan verdim 9. gün 86 çıktı kan değerim
amin canım çok sağolMaşallah darısı keseye kalp atışına kucağına almaya inşallah
Doktor bana gayet iyi dedi, 5.gün 25.değerlerimiz çok yakınBende yarın tekrarlıcam testi dün 6. Günde sonucum 30 çıkmıştı
O kesede ya da kalp atışında belli olur hcgde olmaz o yüzden ona takılmaz şuan. Benim kesede de görülmedi kalp atışında göründü çok şükür8. Gün akşamı 90. 72 çıktı sizin deygerlerine göre benim tek gibi değil mi
Ay çok üzüldüm canım benim. Allah herşeyin hayırlısını versin, Allah emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda mükafatlandırsın sizi inşallahKızlar doktordan çıktım. Kalp atışı duymayi beklerken bebeğin gelişmediğini öğrendim. Istediğim gibi gelişme olmamış dedi doktorum.
Ben ekranda bir önceki hafta gördüğümü bile göremedim, başta espri yaptım hatta; bebek gitmiş mi yoksa hocam diye. Ama gerçekmiş meğer. Vajinal ultrasonla da baktı. Salı günü tekrar çağırdı ama ümitli değilim dedi. Kanama alanı başlamış çok yoğun bir adet kanaması gibi kanamayla düşecek dedi. Gerçi bastan beri hiç kanamam olmadığı için de rahat hissediyordum. Sebebini sordum. Tek sebebi kromozom bozukluğu dedi. Senin yaptığın bir şeyle ya da başka bişeyle ilgisi yok, doğsa da down sendromu gibi sağlıksız bir durum olacaktı onu da istemeyiz dedi. Ilaclarina şalı gününe kadar devam et dedi.
Benim 2. tüp bebek deneme hikayem de bu şekilde bitiyor anlayacağınız.
Ağlamadan duramıyorum malesef. Bu saatten sonra toparlanmaya çalışacağım, en kısa zamanda tatile giderim:) Hepinizi öpüyorum, gebelerin sağlıkla kucağına almalarını, sonuç bekleyen kardeşlerimin de pozitif sonucu görüp sağlıklı gebelik geçirmelerini dilerim. Belki bir sonraki denemede başka bir konu başlığında buluşuruz
hadi hayırlısı cnm inşallah pozitif çıkar bir güzel haberde senden alırız
Gözün aydın canım darısı kucağına almaya inşallahKızlar hamileyim sanırım.transfer sonrası 5. Günüm sabah kan testi 25 çıktı. Düşük önleyici iğneye başlıcam
Bu iğne kan sulandırıcı iğne gibi ucu ince mi? Kalçadan yapılacak dedi doktor, eşim yapabilir mi?
Hadi gözün aydın canım darısı kucağına almaya inşallahKızlar bnim sonumcum çıktı transfer gününü saymazsak bugün 7.gunum ve sonuç 55 çıktı
hayırlı olsun cnm çok güzel çıkmış masallahKızlar bnim sonumcum çıktı transfer gününü saymazsak bugün 7.gunum ve sonuç 55 çıktı
Progestan mi pruloton mu verdi canımKızlar hamileyim sanırım.transfer sonrası 5. Günüm sabah kan testi 25 çıktı. Düşük önleyici iğneye başlıcam
Bu iğne kan sulandırıcı iğne gibi ucu ince mi? Kalçadan yapılacak dedi doktor, eşim yapabilir mi?
Ay maşallah Allah kucağına almayı nasip etsinBende yarın tekrarlıcam testi dün 6. Günde sonucum 30 çıkmıştı
Bu iğneler yağlı ben yaptırmaya gitmeden önce göğsüme koyup ısıtıyorum iğneyi , acayip ise yarıyor içindeki yaglar çözünüyor ve daha kolay dağılıyor merkezimdeki hemşire önerdi:) yine de ağır yürürken çok zorlanıyorum her gün olduğu için ama bebişler tutunsun bu acıya da raziyim ❣Gözün aydın canım darısı kucağına almaya inşallah
Hayır canım ince değil. ben proluton kullanıyorum 3günde 1 gayet kazık gibi ucu. Eşin sağlıkçıysa yapabilir yoksa hastanede yaptır ben acilde yaptırıyorum. Acısı çok keskin ama öldüm sanıyorsun ölmüyorsun
Kanı verdim kızlar 1 saate çıkar dediler Allah hepinizden razi olsun güzel dualarıniz içinguzel haberlerini bekliyorum inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum inşallahKanı verdim kızlar 1 saate çıkar dediler Allah hepinizden razi olsun güzel dualarıniz için
Henüz almadık, alınca söyleyeyim ben size olur mu?Progestan mi pruloton mu verdi canım
İnşallah güzel ilerler değerlerimiz kese kalp atışı randevularımızın heyecanlarını da paylaşırız burdanDoktor bana gayet iyi dedi, 5.gün 25.değerlerimiz çok yakın
Allah razı olsun cnim bnimmmTebriklerinşallah güzel şekilde ilerler kucağına almak da nasip olur
Benim annem yanımdayken o yapıyordu acıtmıyordu canım annem. O gidince de işte mecbur acilde yaptırıyorum kimi çalışanın elin hafif kiminin ölüm gibi insandan insana değişiyor bence. Denerim ama canım teşekkürlerBu iğneler yağlı ben yaptırmaya gitmeden önce göğsüme koyup ısıtıyorum iğneyi , acayip ise yarıyor içindeki yaglar çözünüyor ve daha kolay dağılıyor merkezimdeki hemşire önerdi:) yine de ağır yürürken çok zorlanıyorum her gün olduğu için ama bebişler tutunsun bu acıya da raziyim ❣
Eyvah eyvah, artık mecbur katlancazGözün aydın canım darısı kucağına almaya inşallah
Hayır canım ince değil. ben proluton kullanıyorum 3günde 1 gayet kazık gibi ucu. Eşin sağlıkçıysa yapabilir yoksa hastanede yaptır ben acilde yaptırıyorum. Acısı çok keskin ama öldüm sanıyorsun ölmüyorsun
İnşallah sen de bu sevgiyi tadacaksin inanıyorum. İyi de bir doktora drun hiç korkmabana da yumurta sayıısnın azlıgından aynı şeyi onerdi doktor ilk opudan sonra dollenen yumurta sayısına bakılacak eger yeterliyse bidaha toplanmayacak şayet değilse bir ay sonra tekrar yumurta toplama yapılıp oyle tüp baglama yapılacak .geçtiğimiz yollar aynıymış inşallah sonucu da sizinki kadar güzel olur .o kadar umutlandım ki anlatamam çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?