- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.641
Uzun bi süre inanamıyorsun zaten kalp atışından sonra bile sersem gibiyim hala gerçek olamayacak kadar güzelmişEyvah eyvah, artık mecbur katlancaz
Eşim sağlıkçı değil ama tüm göbekten olan iğneleri o yapmıştı ondan sordum
Çok teşekkür ederim, hala inanamıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Gebelik henüz başlıyor, inşallah katlar sağlıkla. TebriklerSonuç 5.75
Ya ben ne hissedicem gerçekten bilmiyorumGebelik henüz başlıyor, inşallah katlar sağlıkla. Tebrikler
İnşallah yükselirSonuç 5.75
kaç çıktı sonuçunuzYa ben ne hissedicem gerçekten bilmiyorumçok düşük deger 7. Günüm çift embiryo transfer edildi geç tutunma dedikleri bu mu ? Lütfen bana yardımcı olun
Canım moralini bozma dua edelim en saglıklısı, en hayırlısı olsun bizim içinYa ben ne hissedicem gerçekten bilmiyorumçok düşük deger 7. Günüm çift embiryo transfer edildi geç tutunma dedikleri bu mu ? Lütfen bana yardımcı olun
5.75kaç çıktı sonuçunuz
Eğitim hemşirem 5 in üstünü gebe kabul ediyoruz ama bunu degerlendiremeyiz 12. Gun kan verin dediCanım moralini bozma dua edelim en saglıklısı, en hayırlısı olsun bizim için
Gebelik sağlıklıysa yükselir. 2 den çıkan okumuştum ben. Sağlıklı değilse hcg kaç olduğunun önemi yok, vücut atar. Yani bu ihtimal sizin için de benim için de tüm gebelerde var maalesef. Olumlu düşünelim, inşallah hayırlısı ise olumlu olsun
Canım bence geç tutunma olmuş tutmasa bu değerde çıkmazdı gönlünü ferah tut değerin artacak inşallahYa ben ne hissedicem gerçekten bilmiyorumçok düşük deger 7. Günüm çift embiryo transfer edildi geç tutunma dedikleri bu mu ? Lütfen bana yardımcı olun
InşallahCanım bence geç tutunma olmuş tutmasa bu değerde çıkmazdı gönlünü ferah tut değerin artacak inşallah
canım azda olsa bir yükselme var tam gününde test ver bakalım kaç çıkacak
İnşallahcanım azda olsa bir yükselme var tam gününde test ver bakalım kaç çıkacak
Cnim geç döllenme olmuş olabilir ümitsizliğe sakin kapılma bnim kuzenimde tüp bebek yaptı ve 12.gun onun değeri 60 çıkmıştı geç dollenmisti olabilir böyle şeyler canımSonuç 5.75
çok erken verdiniz normal olabilir daha yeni tutunmaya başlamış gibi o yüzden bekleyip bence test gününde tekrar yap inşallah devam eder sağlıkla
Rabbim inşallah sağlıkla tutunmasını, sağlıkla gelişimini izlemeyi nasip etsin. Sonuçta 0 dan büyük bir değer var elinizde , artık okuya okuya nerelerden yükseldiğini gördük değerlerin. Yeter ki sağlıkla artsın.. dualarimız sizinle❣❣❣
İnşallahCnim geç döllenme olmuş olabilir ümitsizliğe sakin kapılma bnim kuzenimde tüp bebek yaptı ve 12.gun onun değeri 60 çıkmıştı geç dollenmisti olabilir böyle şeyler canıminşallah katlanarak ilerler
Bitanem dur, telaş yapma. Sonucun pozitif çıkmış, sadece çok erken yaptığın için değer biraz düşük ama bu gebelik saglikliysa o zaten katlana katlana artacak canım benim. Sana düşen birkaç gün sonra tekrar test yapmak ve lütfen beklerken kendini de bebişi de strese sokmamaya çalış.Ya ben ne hissedicem gerçekten bilmiyorumçok düşük deger 7. Günüm çift embiryo transfer edildi geç tutunma dedikleri bu mu ? Lütfen bana yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?