Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok üzgünüm umarım en kısa zamanda sağlıklı, sorunsuz bir gebelik yaşarsınız Yıpranmamak, üzülmemek elde değil fakat bizler tüp bebek anne adayları ve anne aday adayları olarak çooook güçlü olmak zorundayız. Bu sene tatil hepimize iyi gelecek inşallah ❤

Oh maşallah hayırlı uğurlu olsun kalçadan iğneyi sağlık kuruluşunda yaptırmanız lazım,eşiniz yapamaz.

7. Günüm Cok merak ediyorum kan versem çıkar değil mi ?
Çıkar ama fikrimi söyleyeyim m gününü bekleyin, gerçekten çok stres oluyor insan.

Çok çok üzgünüm dilerim yeniden ayağa kalkacak gücü biran önce toparlarsiniz. Pes etmeyin nasip olmayacak olsaydı hayalini bile kurdurmazdi Rabbim,buna çok inanırım 🏵

Çok erken ögrenmissiniz, degerleriniz saglikli bir sekilde artar insallah. Kalcadan olan igneyi hemsirenin vurması gerekiyor. Sağlık ocagı ve saglik kabinlerinde yaptirabilirsiniz. Yakininizda saglik kabini varsa eve cagirip 35 lira gibi bir ücret karsiliginda yaptirabiliyorsunuz. Yakinlarda olup olmadigini kontrol etmek icin Googleden bakabilirsiniz.

Galiba erkenden kan vermeyen @Hediye_ömer ikimiz kaldık Sabırsızlanıyorum inşallah tutunmuşlardır
Hahahah bn dayanamayıp az önce kan verdim ilkinde bile daha sabirliyim sanki bunda dayanamadım inşallah hayırlı bı sonuc çıkar çıkmazda rabbim böyle uygun görmüş diyip yolumuza saunlik tek çocukla devam ederiz iki 3 yıl sonra tekrar tüp bebek için baştan başlarız artık rabbim hepimiziz gönlüne göre versin inşallah hepimiz burdan mutlu ayrılalım hakkımızda hayırlısı olsun

Gerçekten mii bende yoldayim vermeye gidiyorum yuregim agzimda İnşallah hayırlı sonuçlar aliriz Rabbim olmayan herkse nasip etsin

Gerçekten mii bende yoldayim vermeye gidiyorum yuregim agzimda İnşallah hayırlı sonuçlar aliriz Rabbim olmayan herkse nasip etsin
Aminnn cnim ayyy şuan çok duygulandım rabbim nasip etsin sanada bu gruptaki bu kızlarada rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

Ya hadi güzel sonuclarinizi görürüz. İnşallah sağlıkla bebisler size tutunuyordur. Heyecanlı bekleyisssss

Hayırlısı olsun peşpeşe güzel haberler vereceksiniz msgl0 ile birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…