- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.601
Ayy çok heyecanlıHahahah bn dayanamayıp az önce kan verdimilkinde bile daha sabirliyim sanki bunda dayanamadım inşallah hayırlı bı sonuc çıkar çıkmazda rabbim böyle uygun görmüş diyip yolumuza saunlik tek çocukla devam ederiz iki 3 yıl sonra tekrar tüp bebek için baştan başlarız artık rabbim hepimiziz gönlüne göre versin inşallah hepimiz burdan mutlu ayrılalım hakkımızda hayırlısı olsun
bana da yumurta sayıısnın azlıgından aynı şeyi onerdi doktor ilk opudan sonra dollenen yumurta sayısına bakılacak eger yeterliyse bidaha toplanmayacak şayet değilse bir ay sonra tekrar yumurta toplama yapılıp oyle tüp baglama yapılacak .geçtiğimiz yollar aynıymış inşallah sonucu da sizinki kadar güzel olur .Benim 2 kere yumurta toplamam oldu çok az yumurta oluştuğu için ve yaşım küçükken bile böyle vahim olduğum için. İlkinde 6 toplandı 3 tanesi 5.gune gitti ikincisinde 5 toplandı yine 3 tanesi 5.gune gitti. Toplamda 6 tane dondurulmuş oldu. Ama benim durumum çok kötüydü 2 tane 8cm patlamış çikolata kisti. Ölüyordum ben nefesim kesildi nefes alamadım beni dra nasıl götürdü babam hatırlamıyorum. Kucağına almış arabaya kadar. Patlayınca kistler yumurtaliklarim inanılmaz zarar görmüş.
Çok teşekkür ederim, hemen bakayımÇok erken ögrenmissiniz, degerleriniz saglikli bir sekilde artar insallah. Kalcadan olan igneyi hemsirenin vurması gerekiyor. Sağlık ocagı ve saglik kabinlerinde yaptirabilirsiniz. Yakininizda saglik kabini varsa eve cagirip 35 lira gibi bir ücret karsiliginda yaptirabiliyorsunuz. Yakinlarda olup olmadigini kontrol etmek icin Googleden bakabilirsiniz.
Benim bir tane tutundu canım ama bu kaç tane tutunduğu işi değerden anlaşılmazmış, ben doktoruma sorduğumda o keseden anlaşılır ancak dedi.
Benim bir tane tutundu canım ama bu kaç tane tutunduğu işi değerden anlaşılmazmış, ben doktoruma sorduğumda o keseden anlaşılır ancak dedi.
Bitanem çok üzüldüm. Sana benim de tavsiyem ; güzel bir tatil yapın, deniz, güneş, kum size iyi gelecektir. Sonra da mücadeleye devam. Allah seni sağlıklı bebeğinle kavuşturacak inşallah canım benim. Sadece henüz vakti değilmiş.Kızlar doktordan çıktım. Kalp atışı duymayi beklerken bebeğin gelişmediğini öğrendim. Istediğim gibi gelişme olmamış dedi doktorum.
Ben ekranda bir önceki hafta gördüğümü bile göremedim, başta espri yaptım hatta; bebek gitmiş mi yoksa hocam diye. Ama gerçekmiş meğer. Vajinal ultrasonla da baktı. Salı günü tekrar çağırdı ama ümitli değilim dedi. Kanama alanı başlamış çok yoğun bir adet kanaması gibi kanamayla düşecek dedi. Gerçi bastan beri hiç kanamam olmadığı için de rahat hissediyordum. Sebebini sordum. Tek sebebi kromozom bozukluğu dedi. Senin yaptığın bir şeyle ya da başka bişeyle ilgisi yok, doğsa da down sendromu gibi sağlıksız bir durum olacaktı onu da istemeyiz dedi. Ilaclarina şalı gününe kadar devam et dedi.
Benim 2. tüp bebek deneme hikayem de bu şekilde bitiyor anlayacağınız.
Ağlamadan duramıyorum malesef. Bu saatten sonra toparlanmaya çalışacağım, en kısa zamanda tatile giderim:) Hepinizi öpüyorum, gebelerin sağlıkla kucağına almalarını, sonuç bekleyen kardeşlerimin de pozitif sonucu görüp sağlıklı gebelik geçirmelerini dilerim. Belki bir sonraki denemede başka bir konu başlığında buluşuruz
Yaaaa masallahhhhhhKızlar bnim sonumcum çıktı transfer gününü saymazsak bugün 7.gunum ve sonuç 55 çıktı
Ben de aynı gün 44 ile öğrenmiştim tebrik ederim daim olsun katlanarak artsın inşallah ❤❤Kızlar bnim sonumcum çıktı transfer gününü saymazsak bugün 7.gunum ve sonuç 55 çıktı
Inşallah şahane sonuçlar alın inşallah ❣Kanı verdim kızlar 1 saate çıkar dediler Allah hepinizden razi olsun güzel dualarıniz için
Allah razı olsun hepinizdenInşallah şahane sonuçlar alın inşallah ❣
Çokk sevindim, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar bnim sonumcum çıktı transfer gününü saymazsak bugün 7.gunum ve sonuç 55 çıktı
TebriklerKızlar bnim sonumcum çıktı transfer gününü saymazsak bugün 7.gunum ve sonuç 55 çıktı
İki gün sonra ikiye katlıyor dimi o şekilde ilerliyorKızlar bnim sonumcum çıktı transfer gününü saymazsak bugün 7.gunum ve sonuç 55 çıktı
Evet Cnimİki gün sonra ikiye katlıyor dimi o şekilde ilerliyor
Kızlar bnim sonumcum çıktı transfer gününü saymazsak bugün 7.gunum ve sonuç 55 çıktı.
Hayırlı olsun çok sevindim katlayarak ilerlesin inşallahKızlar bnim sonumcum çıktı transfer gününü saymazsak bugün 7.gunum ve sonuç 55 çıktı
Allah razı olsun kızlar dabbim sizede nasip etsin inşallah suanlik iyi bir deger bakalım ayın 12 de ne çıkıcakHayırlı olsun çok sevindim katlayarak ilerlesin inşallah
Bende yarın tekrarlıcam testi dün 6. Günde sonucum 30 çıkmıştıAllah razı olsun kızlar dabbim sizede nasip etsin inşallah suanlik iyi bir deger bakalım ayın 12 de ne çıkıcak
Allah razı olsun cnim bnimmm rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasınÇokk sevindim, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy hadi hayırlısı katlanarak ilerlesin inslallahBende yarın tekrarlıcam testi dün 6. Günde sonucum 30 çıkmıştı
TebriklerKızlar bnim sonumcum çıktı transfer gününü saymazsak bugün 7.gunum ve sonuç 55 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?