- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.801
Ben de ikinci doz aşımı geçen ay oldum haftaya kısmet olursa belki transferim olacak . Benim doktorum da sakınca görmemişti hatta geçen ay transfere de ok demişti aşı konusunda ama rahim dinlendirmedi yapmak zorunda kaldıkValla nasıl moral bozmayayım bilmiyorum bu ikinci denemeydi ilki hiç tutmadı bu kimyasal oldu ikiside 5aa kaliteli embriyoydu. Doktorum aradı bugün konuştum kimyasalda olsa hamile kalabilmen bizim için güzel bir gelişme daha geride 14 adet çok iyi kalite embriyon var falan dedi moral vermeye çalıştı zaten tek tesellim gerideki o embriyolar... embriyolarla alakalı bir sıkıntı olabilir mi diye sordum ama doktorum çok fazla dondurulmuş embriyom olduğunu ve hepsi iyi kalite olduğu için genetiğe gönderme taraftarı değil hadi gönderdik 14 embriyodan kaç tane gönderebileceğiz kaldiki iyi diye geri gelse bile tutmayabilir dedi ve histereskopi ile bir takım tahlil test yapacağını o şekilde tekrar üçüncü denemeyi bu sefer çift embriyoyla deneyecegimizi söyledi. 2 ay dinlenmek istediğimi söyledim bu arada aşımıda olmuş olurum sonra başlarım dedim ama aşı olacaksan 2 ay geçmesini tavsiye ediyoruz dedi. Hayırlısı bakalım inşallah eylül gibi tekrar başlayacağız.
Ben iğneden sonra hemen kalkıp uzun uzun yürüyordum bazen evde bazen hastanenin çevresinde bazen de evimizin arkasındaki parkta. 3güne 1 akşam 8.30da yapıyorum. Bi saate yakın yürüyorum iyice dağılsın diye acısı azalıyor. Şimdi alıştım artıkKızlar, progestan iğne oldum. Aman yarabbi böyle bi ağrı olamaz
Akşam dönemedim popomun ağrısından. Var mı bu iğne sonrası ağrı için çözüm? Yürüyemiyorum bile.her gün bir de
Ya cok enteresandir, ben ilk iki igneden sonra aci hissetmemeye basladimKızlar, progestan iğne oldum. Aman yarabbi böyle bi ağrı olamaz
Akşam dönemedim popomun ağrısından. Var mı bu iğne sonrası ağrı için çözüm? Yürüyemiyorum bile.her gün bir de
Biraz düşük çıktı canm bu gün 2 buçukta yine verecem 687 olan değerle arasında 48 saat olacak İnşallah düzelir 32 saatte 958 olmuş inşaallah iyi çıkar bu günAyyy dualarım seninle canımmgüzel haberlerini bekliyorummmm
İlk iki gün ben de yürümekte çok zorlandım hatta gece dahi ağrısından uyuyamamıştım ama sonrasında alıştım, benim sorunum da oksaparKızlar, progestan iğne oldum. Aman yarabbi böyle bi ağrı olamaz
Kolonya ve sıcak suyla pamuğa dök masaj yap canm benimde aynıKızlar, progestan iğne oldum. Aman yarabbi böyle bi ağrı olamaz
Şimdi size çok değişik bir şey söyleyeceğim, benim karnımın sol tarafı sağdan daha çok acıyor. Sağ tarafa aşırı yavaş bi şekilde enjekte edin. Çok yavaş. Böyle deneyin bugün de, ben çok rahat ettimİlk iki gün ben de yürümekte çok zorlandım hatta gece dahi acısından uyuyamamıştım ama sonrasında alıştım, benim sorunum da oksapar( Karnım artık o kadar sertleşti ki iğneyi batırmakta acayip zorlanıyorum, ağlaya ağlaya yaptım dün akşam
Transfer sonrası hemşire vurmuştu bana da. Biraktigi agri 4 gün sonra geçti. Şimdiden, ilerde hep kullanmam gerekirse nasıl oturucam kalkıcam onun hesabını yapıyorumKızlar, progestan iğne oldum. Aman yarabbi böyle bi ağrı olamaz
Valla ben yuvarlanıyorum şuandaTransfer sonrası hemşire vurmuştu bana da. Biraktigi agri 4 gün sonra geçti. Şimdiden, ilerde hep kullanmam gerekirse nasıl oturucam kalkıcam onun hesabını yapıyorum
Ben de bu süreç nasıl geçeçek hiç bilmiyorum, artık iğne fobim oluşmaya başladı. Korkuyoruuuumİlk iki gün ben de yürümekte çok zorlandım hatta gece dahi ağrısından uyuyamamıştım ama sonrasında alıştım, benim sorunum da oksapar( Karnım artık o kadar sertleşti ki iğneyi batırmakta acayip zorlanıyorum, ağlaya ağlaya yaptım dün akşam
Insallah oyle bı durum yoktur canım bence gelısımı benımkı gıbı zaten hıssettıgın sıslıkte gectı ınş dıs gebelıkte degıldır adet gıbı sokulür gıder ıkımızınde suan bende onun ıcın dua edıyorum bende yıne kan vercem bugun doktora yazacam sonra ne plan cızer bılmıyorumKan verdim canım değerim biraz daha yükselmiş ama gününe göre çok geride o yüzden sağlıksız bir gebelik dedi doktorum. Artık kan vermemi istemedi düşük olacak %90 dedi. Bu hafta cuma günü ultrasondan bakacak değer düşmediği ve sağlıklı bir şekşlde de yükselmediği için dış gebelikten şüpheleniyor. Ultrasonda belli olacak. Dış gebelikse inşallah tüplerde değildir şimdilik ultrasonu bekliyoruz. Hamile miyim değil miyim önümde ne var hiçbirşey bilmiyorum. Dış gebelikten dolayı zarar görmekten de korkuyorum. Karmakarışık bir durumun içindeyiz şu an. Allah sağlıkla içinde bulunduğumuz bu durumdan kurtulmayı nasip etsin inşallah.
Bilmiyorum, o iğnelerden her şey beklenirValla ben yuvarlanıyorum şuandaaman ne zormuş valla, bu kadar zorluk olacağını tahmin etmemiştim. Bir de aşırı belim ağrıyor. İğne yapar mı?
Bagısıklıgına baktır canım bıde cok doktor degıstırme bu surecte senı tanımak ıcın sil bastan daha vok yıpranırsın3. gün aynen, sorunun ne olduğunu anlasak, doktorun çizdiği tablo her şey çok iyi rahim içi vs o halde neden tutunamıyor; değerlerim de hep iyi çıktı. 3 ay sonra başka doktora gitmeyi düşünüyorum muhakkak sebebi vardır
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsundış gebelik olduguna kanaat getirdikleri zaman ilaç yardımıyla düşürebiliyor doktorlar, endişe etme lütfen. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum
Evet kesinlikle çok çok yavaş enjekte ediyorum onunla ilgili sorunum yok, ben iğneyi batıramıyorum, karnım çok hassas ve batıramıyorum acısından. Bu 3. Tedavim ilk kez böyle birşey yaşıyorum.Hatta dün 4-5 ayrı yere deneyerek nispeten daha yumuşak bi yer bulup ancak öyle yapabildim :/Şimdi size çok değişik bir şey söyleyeceğim, benim karnımın sol tarafı sağdan daha çok acıyor. Sağ tarafa aşırı yavaş bi şekilde enjekte edin. Çok yavaş. Böyle deneyin bugün de, ben çok rahat ettim
Ben gece 5e alarm kurdum birini 5 de içiyorum :) saatler önemli dediler banaDoktorum bana aç tok önemli değil ama saatleri önemli demişti . Siz yine gün içerisinde eşit dağıtmaya çalışın gece kalkip içilmez ama en azından gece yatarken sabah ilk kalktığınızda birer tane alırsanız daha eşit dağıtmış olursunuz
Aynen öyle, inşalla değer bu kadar acıya :)Ben de bu süreç nasıl geçeçek hiç bilmiyorum, artık iğne fobim oluşmaya başladı. Korkuyoruuuumtransfer öncesi yaşadıklarımız hiç bir şeymiş resmen
Bi sıkıntı olmadı çok şükür. Sadece günde eksik doz alırsanız tedavi iptal olur dediler.Bilmiyorum belki de Bülent bey çok önem veriyodur şükür ki pozitifi gördünüz kötü bi etki yapmamıştır
Güzel haberini bekliyorum ❤Transfer gününü saymazsak 4.günümdeyim
Bana da tok dediler. Bugünden itibaren 12.00 15.00 18.00 21.00 ikişer tane almaya başlayacağım.Doktorum bana aç tok önemli değil ama saatleri önemli demişti . Siz yine gün içerisinde eşit dağıtmaya çalışın gece kalkip içilmez ama en azından gece yatarken sabah ilk kalktığınızda birer tane alırsanız daha eşit dağıtmış olursunuz
O iğne öyle maalesef. Bide zayifsaniz iki katı ağrı yapar. Kolonyalı pamukla daire şeklinde ovun ve buz koyun agriyo hafifletecektir.Kızlar, progestan iğne oldum. Aman yarabbi böyle bi ağrı olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?