Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kizlar benim testime henuz cok var zamanda gecmiyor evdekiler testler pozitif cikti ama beta’mi görmeyi cok isterdim 9 günüm kaldi ve belirtimde hic yok sadece uykum cok geliyor ve bugun basim agirdi ilk transferimde degerlerim yuksekdi sonra ikinci testde düşmüştü o yuzden cok korkuyorum.. Rabbim hepimize yardimci olsun gercekten cok zor bir surec

Canım benim keske dondırsaydın bizde borç falan bir şekilde dondurduk senin içinde dua ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimiz sımsıkı tutunun inşallah ben günde 1000 tane ihlas okuyorum, bin tane ya halık, bin tane ya bari çekmeye çalışıyorum biraz rahatlıyorum, biz elimizden geleni yaptık rabbim, can vericek ömür biçecek olan sensin ne olur emeklerimizi boşa çıkar ma diye dua ediyorum.

Kızlar buraya foto yükleme yapamadım. Dondurulmuş 5.gün embriyosu ile transfer sonrası 7.günüm.. Normal gebelik testi yaptım biraz silik çıktı sanırım tuttu çok şükür
Bende 7.gün erken gebelik testi 2. Çizgi gördüm canım, 4 yıllık evliliğinde ilk defa çift çizgi gördüm eşimle çık duygulandık 8. Gün akşamı da kan testinde 90 çıktı

Merhaba arkadaslar uzun süredir sizleri takip ediyorum yazmak bu gune nasıp oldu benım 2. Denemem 27 mayısta 2 adet 3 gün embriyo transfer edildi.bu zamana kadar ara ara kasık agrısı ve terleme gıbı etkıler hissediyorum.birde bende aşırı iştah artması var sızlerdede oldumuTest gunum pazartesi dualarınızı beklıyorum

D dusunen kdn canım sen kan verecektın bugun vermedın mı
Kan verdim canım değerim biraz daha yükselmiş ama gününe göre çok geride o yüzden sağlıksız bir gebelik dedi doktorum. Artık kan vermemi istemedi düşük olacak %90 dedi. Bu hafta cuma günü ultrasondan bakacak değer düşmediği ve sağlıklı bir şekşlde de yükselmediği için dış gebelikten şüpheleniyor. Ultrasonda belli olacak. Dış gebelikse inşallah tüplerde değildir şimdilik ultrasonu bekliyoruz. Hamile miyim değil miyim önümde ne var hiçbirşey bilmiyorum. Dış gebelikten dolayı zarar görmekten de korkuyorum. Karmakarışık bir durumun içindeyiz şu an. Allah sağlıkla içinde bulunduğumuz bu durumdan kurtulmayı nasip etsin inşallah.

Benim esim de saglikci degil ama progesteron ignesini hemsire esime gostermisti 3 transferimde de igneyi hep esim yapti. Nereye yapacagini doktor ya da hemsire gosterdikten sonra yapmasinda sakinca yok. Igneyi oda sicakliginda saklamak gerekiyor ve vurmadan once avucunda isitirsa siringayi daha az canim acir ve cabuk dagilmasi icin igneden sonra hafif masaj yapsa iyi olur.

Hayırlısı olsun hakkınızda. Ben tedavi sürecindeyken aşımı oldum. Doktor hiçbir sakıncasının olmayacağını söyledi. Yabancı kaynaklar da destekliyor. Bence bi araştırın

Sorununuz neydı canım benımde yok malesef uc gun embrıyosu muydu
3. gün aynen, sorunun ne olduğunu anlasak, doktorun çizdiği tablo her şey çok iyi rahim içi vs o halde neden tutunamıyor; değerlerim de hep iyi çıktı. 3 ay sonra başka doktora gitmeyi düşünüyorum muhakkak sebebi vardır

Ben 8 tane alıyorum ama saatlerine hiç dikkat etmiyorum. Saati önemli mi acaba
Doktorum bana aç tok önemli değil ama saatleri önemli demişti . Siz yine gün içerisinde eşit dağıtmaya çalışın gece kalkip içilmez ama en azından gece yatarken sabah ilk kalktığınızda birer tane alırsanız daha eşit dağıtmış olursunuz

Çok geçmiş olsun dış gebelik olduguna kanaat getirdikleri zaman ilaç yardımıyla düşürebiliyor doktorlar, endişe etme lütfen. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…