- 30 Mart 2021
- 327
- 496
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.921
İnsallahhhseninde güzel haberlerini alcaz inş ben inanıyorum
Teşekkür ederim, progestan iğne oluyorum ben de. Ondan demek. İçim rahatladıBiraz oluyo çok şiddetli değil. İğnede yapıyo bence pruluton oluyorum 3 güne bir iğne olduğum günler daha çok ağrıyo eşim ovunca azalıyo ağrısı
Hadi inşallah güzel ilerlerÇok iyi diyor katlanmasına.Ama değer de düşük tabi dedi yarın bir daha yapıp randevu verecekmiş
Üzülme lütfen canım benim, vardır Rabbin bir bildiği, en doğru zamanda bakacaksın hamilesin. Dualarım seninleMaalesef bugün cumartesi diye kan testine gittim 11.gün, 1.20den küçük değer yani negatif, şu ana kadar tek leke yokken az önce kahverengi lekeyle karışık kan geldi. Anlayamadım ve benim öncesinde doğal yolla hamile kalmıştım kimyasal gebelik oldu düştü, sonra ilk deneme dediğim gibi negatif çıktı. Rahim içi her şey normalken, fsh değerlerim her şey bu kadar iyiyken sebebini anlayamıyorum. 2.deneme için doktor çok önemli bence açıkçası aynı yerde yaptırmak istemiyorum, 11.günden pozitife dönme ihtimali de yoktur diye düşünüyorum. İnanın ağlayamadım bile ilk kayıptan sonra zaten hep negatif baktım, her şeyin hayırlısı artık
Ben progesteronu fitil olarak kullanıyorum. Neden bazılarımıza iğne şeklinde veriliyor onu çözemedim.Ben iğneden sonra hemen kalkıp uzun uzun yürüyordum bazen evde bazen hastanenin çevresinde bazen de evimizin arkasındaki parkta. 3güne 1 akşam 8.30da yapıyorum. Bi saate yakın yürüyorum iyice dağılsın diye acısı azalıyor. Şimdi alıştım artık
Dur kız daha kaçıncı haftadayız.. Cinsiye 4.5 5 aylıkken belli oluyorBel ağrısıni kız bebek yaparmisben kayinvalidemin yalancısıyım
ben progesteron başladım başlayalı var olan azcık bel ağrım 2 katına çıktı... geceleri bazen uyanıp esneme yapıp yatıyorum. Tabi dikkatlice..Bende öyle güldüm geçtim. Bel ağrısı bende de var ilaçlar mi yapıyor hamilelik mi bilmiyorum ama yürürkn bile ağrıyor benim. Deli gibi vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum ama korkuma yapmıyorum
İlk değer kaçtı kuzum, kaç günde bu kadara arttı?Şimdi çıkmış 107.04 çıkmış çok yüksek değilmi3 katından fazla artmış
Benim de 6. Gün 44.42, 8. Gün 129 kusurdu doktor çok sevinmişti bence 3 kat ilk gebelik zamanlarında normal canım artış6. Gün 30:51 8 gün yani bugün 107
Ben de bugün 7. haftaya girdim, dün o kadar bitkindim ki, pek birşey de yiyemedim. Akşama doğru istifra ettim... ne yicem şaşırdım, süt yoğurt direkt fenalaşıyorum.. sütlü kahveden sonra çok fena oldum... Limonlu su iyi geldi... 1 şişe soda...Arkadaşlar yarın gebeliğin 7.haftasina gireceğim insallah. Ama çok fazla mide yanması ve bulantı yaşıyorum bisey yiyip içemiyorum benim durumumda olan var minasıl geçer acaba
Beklenen adet tarihinde Beta HCG 100 mıu/ml den çok daha yüksekse veya iki günde 2 katından daha fazla artış varsa ikiz gebelik ihtimali düşünülebilir. İkiz gebelik olup olmadığı esas ultrasonla belli olur...6. Gün 30:51 8 gün yani bugün 107
Çoook tebrik ederim6. Gün 30:51 8 gün yani bugün 107
Biliyorum cnm şaka yaptım zaten. Hiç bi önemi de yok benim için sağlıklı olsunlar yeterkiDur kız daha kaçıncı haftadayız.. Cinsiye 4.5 5 aylıkken belli oluyor
Bana hem iğne hem fitil olarak verdi doktorum canim. Öğlen iğne, gece fitil.Ben progesteronu fitil olarak kullanıyorum. Neden bazılarımıza iğne şeklinde veriliyor onu çözemedim.
Benim beklenen adet günüme daha 10 gün var, o zamana kadar herşey yolunda giderse baya fazla çıkar diye tahmin ediyorumBeklenen adet tarihinde Beta HCG 100 mıu/ml den çok daha yüksekse veya iki günde 2 katından daha fazla artış varsa ikiz gebelik ihtimali düşünülebilir. İkiz gebelik olup olmadığı esas ultrasonla belli olur...
Ben de sadece fitil olarak kullanıyordum. Lekelenme oldu 4.günde, sonraki gün doktor iğne yazdıBen progesteronu fitil olarak kullanıyorum. Neden bazılarımıza iğne şeklinde veriliyor onu çözemedim.
Evet ben şuan iki büklümüm. Bacağım, belim, popom alt tarafım felç. Kasığım da ağrımaya başladı valla korkuyorum wcye girmeye kırmızı bişi görcem diyeÇok şiddetli bacak ağrısı yaşıyorum bilegimden yukarı kadar sizde yaşadınız mı pozitif sonuç alanlar ?
Doktordan şöyle emin olamıyorum, ne kalitesi ne de diğer detaylarla ilgili tek kelime etmedi, kaliteli demek dışında. Burada bakıyorum kaç hücreli olduğundan kaçıncı sınıf kaliteye kadar biliyor herkes. Rahmimde zararsız bir myom olduğunu söylemişti, bazı doktorlar onun bile etkileyebileceğini yazıyor, bilemiyorum; ama aynı doktorla asla istemiyorumBagısıklıgına baktır canım bıde cok doktor degıstırme bu surecte senı tanımak ıcın sil bastan daha vok yıpranırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?