Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Üzülme lütfen canım benim, vardır Rabbin bir bildiği, en doğru zamanda bakacaksın hamilesin. Dualarım seninle İkinci tüp bebek denemesinden daha çok pozitifhaber alanlar fazla.

Ben progesteronu fitil olarak kullanıyorum. Neden bazılarımıza iğne şeklinde veriliyor onu çözemedim.

Bende öyle güldüm geçtim. Bel ağrısı bende de var ilaçlar mi yapıyor hamilelik mi bilmiyorum ama yürürkn bile ağrıyor benim. Deli gibi vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum ama korkuma yapmıyorum
ben progesteron başladım başlayalı var olan azcık bel ağrım 2 katına çıktı... geceleri bazen uyanıp esneme yapıp yatıyorum. Tabi dikkatlice..

Arkadaşlar yarın gebeliğin 7.haftasina gireceğim insallah. Ama çok fazla mide yanması ve bulantı yaşıyorum bisey yiyip içemiyorum benim durumumda olan var mi nasıl geçer acaba
Ben de bugün 7. haftaya girdim, dün o kadar bitkindim ki, pek birşey de yiyemedim. Akşama doğru istifra ettim... ne yicem şaşırdım, süt yoğurt direkt fenalaşıyorum.. sütlü kahveden sonra çok fena oldum... Limonlu su iyi geldi... 1 şişe soda...

Benim beklenen adet günüme daha 10 gün var, o zamana kadar herşey yolunda giderse baya fazla çıkar diye tahmin ediyorum

Bagısıklıgına baktır canım bıde cok doktor degıstırme bu surecte senı tanımak ıcın sil bastan daha vok yıpranırsın
Doktordan şöyle emin olamıyorum, ne kalitesi ne de diğer detaylarla ilgili tek kelime etmedi, kaliteli demek dışında. Burada bakıyorum kaç hücreli olduğundan kaçıncı sınıf kaliteye kadar biliyor herkes. Rahmimde zararsız bir myom olduğunu söylemişti, bazı doktorlar onun bile etkileyebileceğini yazıyor, bilemiyorum; ama aynı doktorla asla istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…