Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok fazla sirt ve bacak ağrısı var kramp gibi bu normal mi ? İlaçlar yapar mi bu kadarını ? agriyla beraber ateş basıyor

7. Denememde negetifi gördüm bugün yine Allah sabır versin bize . Pozitiflere hayırlı olsun
Her zorlukla beraber bi kolaylık veriyor rabbim. İnsallah hüzünleriniz sevinçlere dönsün en yakın zamanda sizde hayırlı sağlıklı bir bebek haberi alırsınız

Bu gün adet olacakmış gibi bel agrısı var ve ayaklarım çok üşüyor buz gibi ısıtamıyırun, adet olucam diye çok korkuyorum
Transferden sonra 8. Günüm benim, bu 1 haftadır daha hiç ısınamadım. Donuyorum, kışın bile giymediğim kalın pofidik sabahlıkla oturuyorum üstüme de battaniye örtüyorum yine de ısınamıyorum. Sizin durumunuzu bilmiyorum ama benim pozitif sonucum, vucut dengelemeye çalışıyor diye düşünüyorum..

Doktor 1374 olması lazımmış 1089 olmuş bu artış çelişkili bu sefer pek sağlıklı artmamis bekleyip göreceğiz dedi salı günü tekrar bakacak
Ben sizi takip ediyordum, yanlış hatırlamıyorsam doktorunuz ilginç bi şekilde başından beri hep olumsuzdu.. Hayırlısı olsun tabiki de biz net bilemeyiz ama başka bir doktora daha gitme şansınız yok mu acaba? Kaç gündür bu olumsuz söylemler de yıpratır insanı.. dilerim doktorunuzun kuruntusudur, bir sonraki testinizde güzel sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…