- 17 Mayıs 2021
- 82
- 151
- 43
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.041
Hayırlı olsunBenim üçüz olan. Aslında tek embriyo transferi istemiştik. İki koymuşlar biride kendi içinde ikiye bölününce 3 oldu minikler :)
Canım benim 4. 5. Günler çok fazla bacak agrım olmuştuÇok fazla sirt ve bacak ağrısı var kramp gibi bu normal mi ? İlaçlar yapar mi bu kadarını ? agriyla beraber ateş basıyor
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun
Masallah canım Rabbım daım etsın ıns saglıkta kavus ıns kan degerıın senın nasıl artıs nasıldıBenim üçüz olan. Aslında tek embriyo transferi istemiştik. İki koymuşlar biride kendi içinde ikiye bölününce 3 oldu minikler :)
Teşekkür ederim haklısınız düşüncelerinizde yanlış yönlendirme olmasınCanım isim vermesem, kimseyi yanlış yönlendirmek istemem inan. Sadece söyleyeceğim o doktorla ilgili ben de yorumlara aldandım gittim, anlayacağınız yorumlar çok iyiydi. Sosyal medyada da öyleydi, googleda da, İstanbul Kadıköy’de bir hastane diyeyim kabaca
İnşallah ya bende 8. Günde pozitif gördüm ama bugüne kadar üşüme olmamıştı yarın test günüm çok heyecanlıyımTransferden sonra 8. Günüm benim, bu 1 haftadır daha hiç ısınamadım. Donuyorum, kışın bile giymediğim kalın pofidik sabahlıkla oturuyorum üstüme de battaniye örtüyorum yine de ısınamıyorum. Sizin durumunuzu bilmiyorum ama benim pozitif sonucum, vucut dengelemeye çalışıyor diye düşünüyorum..
9. Gün kan değerim 124 dü. 2 gün sonra tekrar yaptım 225 çıkmıştı keseyi görene kadar hiç anlamadım ben çoğul olduğunu iki kese gördük ikiz dedi doktor 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi 3 bebek kalbi dinledikMasallah canım Rabbım daım etsın ıns saglıkta kavus ıns kan degerıın senın nasıl artıs nasıldı
İnşallah ya bende 8. Günde pozitif gördüm ama bugüne kadar üşüme olmamıştı yarın test günüm çok heyecanlıyımkansızlıkta var belki ondandır
Belirtiniz var mıydı9. Gün kan değerim 124 dü. 2 gün sonra tekrar yaptım 225 çıkmıştı keseyi görene kadar hiç anlamadım ben çoğul olduğunu iki kese gördük ikiz dedi doktor 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi 3 bebek kalbi dinledik
Yok canm yanlış hatırlıyorsun ilk defa böyle birşey oldu lekelenmem başladı biraz şuan hastahanedeyim zatenBen sizi takip ediyordum, yanlış hatırlamıyorsam doktorunuz ilginç bi şekilde başından beri hep olumsuzdu.. Hayırlısı olsun tabiki de biz net bilemeyiz ama başka bir doktora daha gitme şansınız yok mu acaba? Kaç gündür bu olumsuz söylemler de yıpratır insanı.. dilerim doktorunuzun kuruntusudur, bir sonraki testinizde güzel sonuç alırsınız
Tabiki rabbim ayarlamıştır mutlaka bir kolaylık verirAynen öyle bizede çok büyük bir sürpriz oldu :) Çok endişeliyim hepsine yetebilecekmiyim diye ama rabbim verdiyse vardır bir sebebi diyorum
Ay masallah canım Rabbım saglıcakla kavustursun ıns9. Gün kan değerim 124 dü. 2 gün sonra tekrar yaptım 225 çıkmıştı keseyi görene kadar hiç anlamadım ben çoğul olduğunu iki kese gördük ikiz dedi doktor 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi 3 bebek kalbi dinledik
Benim test günüme daha çok var, perşembe.. ben dayanamayıp dün test yaptım, bugünde kan verdimİnşallah ya bende 8. Günde pozitif gördüm ama bugüne kadar üşüme olmamıştı yarın test günüm çok heyecanlıyım
Teşekkür ederimGozunuz aysın cok guzell maslhh
Hayır asla bir belirtim yoktu hatta ben 7. 8. Gün falan doktoru arayıp olmadı sanki bu biz dondurduklarımızı ne zaman transfer etsek falan demiştimBelirtiniz var mıydı
İnşallah çok teşekkür ederimAy masallah canım Rabbım saglıcakla kavustursun ıns
İnşallah artarak ilerler kaç çıktı degeriniz?Benim test günüme daha çok var, perşembe.. ben dayanamayıp dün test yaptım, bugünde kan verdimSalı tekrar vereceğim. güzel artışlı olur inşallah değerlerimiz
bende öyleyim 4 gündür donuyorum kışın giymediğim hırkalar giyiyorum vlla benimde pozitif normalde çorak giymem hiç yanarım ama çorap üstüne patik giyiyorum yinede ayaklarım buz gibiTransferden sonra 8. Günüm benim, bu 1 haftadır daha hiç ısınamadım. Donuyorum, kışın bile giymediğim kalın pofidik sabahlıkla oturuyorum üstüme de battaniye örtüyorum yine de ısınamıyorum. Sizin durumunuzu bilmiyorum ama benim pozitif sonucum, vucut dengelemeye çalışıyor diye düşünüyorum..
Ne dedi doktor Nasılsınız?Yok canm yanlış hatırlıyorsun ilk defa böyle birşey oldu lekelenmem başladı biraz şuan hastahanedeyim zaten
Ah karıştırdım o zaman, bi arkadaş daha vardı onun da doktoru artışını bir türlü beğenmemişti güzel artmasına rağmen.. Hayırlısı olsun canım senin için, kanama yaşayan çok, inşallah tüm bu süreçleri atlatır sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniYok canm yanlış hatırlıyorsun ilk defa böyle birşey oldu lekelenmem başladı biraz şuan hastahanedeyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?