- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.061
163 çıktı. Amin inşallahİnşallah artarak ilerler kaç çıktı degeriniz?
İyi ki kışa denk gelmemiş, hiç ısınamazmışız o zamanbende öyleyim 4 gündür donuyorum kışın giymediğim hırkalar giyiyorum vlla benimde pozitif normalde çorak giymem hiç yanarım ama çorap üstüne patik giyiyorum yinede ayaklarım buz gibi
İyi bari ya tek ısınmayan ben değilmişim Yanlız değilimİyi ki kışa denk gelmemiş, hiç ısınamazmışız o zaman
Önemli olan artış, işte hiç tam sevinemiyoruz birşeyleri beklemektenNe kadar güzel çıkmış maşallah
Benim kese 2800 değerde vajinal görüldü. O kadar erken görünmez maalesefYa çok saçma geldi bana ve sinir oldum. Matematik maratonu mu bu? Olması gereken Değere çok yakın artmış işte. Keseyle baksın madem
Evet, yanlış biliyormuşumBenim kese 2800 değerde vajinal görüldü. O kadar erken görünmez maalesef
Saat bile etkiliyor canım. Aynı saatte ve aynı yerde mi verdin.Bilmiyorum ki bu güne kadar hepsi güzeldi hatta başlarda 3 kattan fazla arttı şimdi neden böyle oldu anlamadım
Evet canım ne çıkarsa çıksın sonucun düzenli artması önemli keseyi ve kalp atışını gördükten sonra belki biraz rahatlarızÖnemli olan artış, işte hiç tam sevinemiyoruz birşeyleri beklemekten
Canım benim de annem geldi. Keseyi gördük hala daha annem yanımda. Yemek yapmıyorum ev işi yapmıyorum. Ufak tefek şeyler yapıyorum. Doktorum uzanma halinde ol dedi. Eşimle idare edemedik çalıştığı için. Yardım şart gerçektenYarın annemi çağırdım gelicel eşim ben yaparım dedi, ama oda evden çalışıyor yetişemiyor
Bütün ağrıları birden yaşıyorum 8. Günüm bugün Insallah değerim artiyodurCanım benim 4. 5. Günler çok fazla bacak agrım olmuştu
Ultrasonla baktı kese göremedi düşük onleyiciyi yapacak beta aldı tekrarNe dedi doktor Nasılsınız?
İnşallah canm sağolAh karıştırdım o zaman, bi arkadaş daha vardı onun da doktoru artışını bir türlü beğenmemişti güzel artmasına rağmen.. Hayırlısı olsun canım senin için, kanama yaşayan çok, inşallah tüm bu süreçleri atlatır sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Sımdı ıkıncı kez mı verdın beta canımUltrasonla baktı kese göremedi düşük onleyiciyi yapacak beta aldı tekrar
Demek yanliz değilmisim. Asla ısınamıyorum içim titriyor kalın kazak polar patik üstümde battaniye varbende öyleyim 4 gündür donuyorum kışın giymediğim hırkalar giyiyorum vlla benimde pozitif normalde çorak giymem hiç yanarım ama çorap üstüne patik giyiyorum yinede ayaklarım buz gibi
İnşallah canım inanıyorum senin sonucun yükselicekBütün ağrıları birden yaşıyorum 8. Günüm bugün Insallah değerim artiyodur
Kaçtan düştü canımBenımde degerım 6.81 e dustu bugun kan verdım kanamam basladı kızlar
52den cnmKaçtan düştü canım
Rabbim korktuğunuza uğratmasın yavrunuzu size bağışlasın inşallahUltrasonla baktı kese göremedi düşük onleyiciyi yapacak beta aldı tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?