- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.081
Öyleymiş gerçekten yardımcı olmalı annemi çağırdım yarın gelicek bakalım sonucum güzel çıkarCanım benim de annem geldi. Keseyi gördük hala daha annem yanımda. Yemek yapmıyorum ev işi yapmıyorum. Ufak tefek şeyler yapıyorum. Doktorum uzanma halinde ol dedi. Eşimle idare edemedik çalıştığı için. Yardım şart gerçekten
Beni de çok ateş basıyordu canım sonrasında da üşüyordum hala da üşüyorum. Bacak ağrısı hafif oldu kasıkta ufak batmalar oluyodu genelde de sağ tarafımda. Ağrıların çok fazlaysa bi hemşireye yaz istersen. İnşallah tutunma ağrılarıdırÇok fazla sirt ve bacak ağrısı var kramp gibi bu normal mi ? İlaçlar yapar mi bu kadarını ? agriyla beraber ateş basıyor
Geceleri bazen oluyor benimde tuvaletimi yapamadığımda yada mesela meyveyi falan çok kaçırınca@merakliblog @Melindanaz A Asli47 Kızlar sizin de karnınızda şişlik var mı? Biliyorum çok erken ama benim karnımda şişlik var.. Acaba ilaçlardan mı?
Kuzum bende de var. İlaçlardan diye düşünüyorum.@merakliblog @Melindanaz A Asli47 Kızlar sizin de karnınızda şişlik var mı? Biliyorum çok erken ama benim karnımda şişlik var.. Acaba ilaçlardan mı?
Kilo da almadım ama gerçekten enteresan. Meyve çok yiyorum ondan şişkinlik mi yapıyor acaba?Geceleri bazen oluyor benimde tuvaletimi yapamadığımda yada mesela meyveyi falan çok kaçırınca
Harika yalnız değilmişimKuzum bende de var. İlaçlardan diye düşünüyorum.
Bence yapıyor meyve şişlik olabilir canım.ben kendim kiloluym(84) biraz da göbeğim var pek anlamıyorum aslındaKilo da almadım ama gerçekten enteresan. Meyve çok yiyorum ondan şişkinlik mi yapıyor acaba?
Ben 55 kiloyum canım önceden hiç göbeğim yoktu şimdi maşallah önden gidiyorBence yapıyor meyve şişlik olabilir canım.ben kendim kiloluym(84) biraz da göbeğim var pek anlamıyorum aslında
Canım çok geçmiş olsun, ağrın sızın, bı ihtiyacın var mı bitanem?Benımde degerım 6.81 e dustu bugun kan verdım kanamam basladı kızlar
Çok üzücü, yıpratıcı ama hayırlısı böyleymiş52den cnm
Yok yok değilsin kuzumHarika yalnız değilmişimValla biri görse hamileyim desem şaşırmaz o derece
5+2 de kese ve kalp atışını var olduğunu gördüm 6+3 te kalp atışını duydum çok şükür evet son adet tarihimizin ilk günü baz alınıyor. Ultrosonda da uyumlu çıktı benimHamile arkadaşlar keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftalarda gördünüz? Gebelik hesaplanırken son adetin ilk günü mü baz alınıyor bizdede?
12 Mayıs transfer, 04 Haziran'da keseyi ve kalp atışını gördük canım. Vajinal bakıldı. 14.06 da kalp atışını duymaya gideceğim. Bazı testler de isteyecekmis doktorum. Toksoplazma falan dedi de hepsini anlayamadım.Hamile arkadaşlar keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftalarda gördünüz? Gebelik hesaplanırken son adetin ilk günü mü baz alınıyor bizdede?
AhahaYok yok değilsin kuzumboyum 165, kilom 61 ama öyle bir göbeğim var ki sanırsın 7 aylık
Canım eğer dondurulmuş ise transfer tarihinden 14 gün önceyi ilk gün olarak baz alabilirsin. 5. Haftada kese görülüyor, 6 ve 7. Haftada da kalp atışı..Hamile arkadaşlar keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftalarda gördünüz? Gebelik hesaplanırken son adetin ilk günü mü baz alınıyor bizdede?
Bu ilaçları ne zaman kesicez acaba, kesince belki düzelir biraz. Bir ay önce aldığım pantolon bile olmuyor şu an, şaka gibi, hayatımda ilk kez göbekli biriyimAhahaçok iyi ya 9 ayda nasıl olucaz bakalım
3. Ay bence estrofem progestan falan biter diye düşünüyorum. Ama kan sulandırıcı hep olabilir.Bu ilaçları ne zaman kesicez acaba, kesince belki düzelir biraz. Bir ay önce aldığım pantolon bile olmuyor şu an, şaka gibi, hayatımda ilk kez göbekli biriyim
Canım ya cok duygulandırdın benı allah razı olsun bıraz agrım oluyor ara ara daha tam kanama baslamadı ama basladı yavastan sorman dusunmen yeter cok mutlu ettın benıCanım çok geçmiş olsun, ağrın sızın, bı ihtiyacın var mı bitanem?
29 Mayıs dondurulmuş embriyo transferi oldum evet. App indirip baktım ilk adet tarihini soruyo 4 hafta 4 günlük hamile gösteriyordu aklım karıştı benimdeCanım eğer dondurulmuş ise transfer tarihinden 14 gün önceyi ilk gün olarak baz alabilirsin. 5. Haftada kese görülüyor, 6 ve 7. Haftada da kalp atışı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?