Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Öyleymiş gerçekten yardımcı olmalı annemi çağırdım yarın gelicek bakalım sonucum güzel çıkar

Çok fazla sirt ve bacak ağrısı var kramp gibi bu normal mi ? İlaçlar yapar mi bu kadarını ? agriyla beraber ateş basıyor
Beni de çok ateş basıyordu canım sonrasında da üşüyordum hala da üşüyorum. Bacak ağrısı hafif oldu kasıkta ufak batmalar oluyodu genelde de sağ tarafımda. Ağrıların çok fazlaysa bi hemşireye yaz istersen. İnşallah tutunma ağrılarıdır

Hamile arkadaşlar keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftalarda gördünüz? Gebelik hesaplanırken son adetin ilk günü mü baz alınıyor bizdede?
5+2 de kese ve kalp atışını var olduğunu gördüm 6+3 te kalp atışını duydum çok şükür evet son adet tarihimizin ilk günü baz alınıyor. Ultrosonda da uyumlu çıktı benim

Hamile arkadaşlar keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftalarda gördünüz? Gebelik hesaplanırken son adetin ilk günü mü baz alınıyor bizdede?
12 Mayıs transfer, 04 Haziran'da keseyi ve kalp atışını gördük canım. Vajinal bakıldı. 14.06 da kalp atışını duymaya gideceğim. Bazı testler de isteyecekmis doktorum. Toksoplazma falan dedi de hepsini anlayamadım.

Canım eğer dondurulmuş ise transfer tarihinden 14 gün önceyi ilk gün olarak baz alabilirsin. 5. Haftada kese görülüyor, 6 ve 7. Haftada da kalp atışı..

Canım eğer dondurulmuş ise transfer tarihinden 14 gün önceyi ilk gün olarak baz alabilirsin. 5. Haftada kese görülüyor, 6 ve 7. Haftada da kalp atışı..
29 Mayıs dondurulmuş embriyo transferi oldum evet. App indirip baktım ilk adet tarihini soruyo 4 hafta 4 günlük hamile gösteriyordu aklım karıştı benimde çok teşekkür ederim inş sağlıcakla kucağınıza alırsınız sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…