- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.121
Ins canım ıns tez vakıtte nasıp olur bu sefer duanızı eksık etmeyın toparlanmak zorundayım malesef ne kadar üzülsemde canımCanım inşallah bu kez sağlıklı güzel bi hamilelik geçirir bebeğini kucağına alırsın. Şuanda durumun çok üzücü olduğunu biliyorumen kısa zamanda toparlan ,maalesef bu yolda güçlü olmak zorundayız
Ins canım ıns hala gorusuyor oluruz sızlere haber verırım burdanCanım inşallah bir dahaki sefere olacak dualarımız seninle pozitif ol
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns cok sevındım cok mutlu oldumSağol canım benim. Yaşım 44 ve ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Bu ikinci denemem. Daha önce de iki aşılama vardı. Hepsi negatifti. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi canım benim
Buraya yazmayı unutma olurmu? Olacak Allah 'in izniyle ❤Ins canım ıns tez vakıtte nasıp olur bu sefer duanızı eksık etmeyın toparlanmak zorundayım malesef ne kadar üzülsemde canım
Suan kanama mı var canım ıns dusmez ıns Rabbım onu kımseye yasatmasın ben ılk kez yasadım coook zor cokEvet canm kanama olunca değer düşüşe geçmiş mi diye istedi
İğne yaptılar canm lekelenmem durdu corasprini kestiler değer düşmemiş 1260 olmuş inşallah düşmez ama baya ağrım varSon durumun nedir canım?
Amın Canım ıns ıns hepımıze versın tez vakıtteRabbim inşallah sağlıcakla verecek bebeğini sana inşallah canm
İğneden sonra durdu canm değerde daha düşüşe geçmemiş inşallah geçmez corasprini kestilerSuan kanama mı var canım ıns dusmez ıns Rabbım onu kımseye yasatmasın ben ılk kez yasadım coook zor cok
Ins canım pes etmedım smdıye kadar 7yıldır savasıyorum ıns tez vakıtte kolaylıkla nasıp eder Rabbım ınsÇok üzüldüm inşallah en kısa zamanda hayaline kavuşursun pes etmek yok o güzel gün gelecek
Oy çok şükür. İğneyle leke durur. Sen hiç yorma bol bol yat dinlen eve gidince.İğne yaptılar canm lekelenmem durdu corasprini kestiler değer düşmemiş 1260 olmuş inşallah düşmez ama baya ağrım var
Ins yazarım canım keske tez vakıtte olsunda ıns tabıki yazarım yazmammıBuraya yazmayı unutma olurmu? Olacak Allah 'in izniyle ❤
Öyle yapıyorum canm yeni eve geldim ama kipirdamaya korkar oldum lavaboya gitmek bile istemiyorum kanı lavaboda gördüm diye Rabbim kimseye yaşatmasınOy çok şükür. İğneyle leke durur. Sen hiç yorma bol bol yat dinlen eve gidince.
Masallah canım sevındım yukselmesıne proluton mı yapıldı ayagının altına yastık koy yat korkma stres yapmaİğne yaptılar canm lekelenmem durdu corasprini kestiler değer düşmemiş 1260 olmuş inşallah düşmez ama baya ağrım var
Evet canm proluton yapıldıMasallah canım sevındım yukselmesıne proluton mı yapıldı ayagının altına yastık koy yat korkma stres yapma
Haftalık devam et bır sure canımEvet canm proluton yapıldı
Sağol canım benim. Sana önce sağlık sonra da hemen önümüzdeki ay bebiş haberi diliyorum.Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns cok sevındım cok mutlu oldum
Önce üstten baktı orada görünüyordu ben kanamam olduğu için acile gitmiştim hatırlarsın belkide yazmıştım keseyide böylelikle mecburi gördük doktor o gün dedi bebek olgusu var böyle ekrarda pıt pıt hareket vardıCanım 5+2 de kalp atışını nasıl görebildiniz vajinalde sanırım. Bana 5+0 da bakıldı vajinal ama kalp atımı için erkendi. Baya erken görmüşsünüz kalbini
Amin canım inşallahGeçmiş olsun, Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda. Sağlımızdan daha önemli hiçbir şey yok.
Bana doktorum sende hala yumurtlama izleri var ohss gibi o yüzden ödemin var karnın şiş olabilir bilgin olsun demişti. Zaten ikiz diye karnım kocaman olacak her gün aynaya bakıyorummerakliblog @Melindanaz A Asli47 Kızlar sizin de karnınızda şişlik var mı? Biliyorum çok erken ama benim karnımda şişlik var.. Acaba ilaçlardan mı?
AhahaBana doktorum sende hala yumurtlama izleri var ohss gibi o yüzden ödemin var karnın şiş olabilir bilgin olsun demişti. Zaten ikiz diye karnım kocaman olacak her gün aynaya bakıyorumBence şuanki şişlik ilaç kaynaklı. Benim de memeler almış başını gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?