Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ins canım ıns tez vakıtte nasıp olur bu sefer duanızı eksık etmeyın toparlanmak zorundayım malesef ne kadar üzülsemde canım

Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns cok sevındım cok mutlu oldum

Canım 5+2 de kalp atışını nasıl görebildiniz vajinalde sanırım. Bana 5+0 da bakıldı vajinal ama kalp atımı için erkendi. Baya erken görmüşsünüz kalbini
Önce üstten baktı orada görünüyordu ben kanamam olduğu için acile gitmiştim hatırlarsın belkide yazmıştım keseyide böylelikle mecburi gördük doktor o gün dedi bebek olgusu var böyle ekrarda pıt pıt hareket vardı dedi ki büyük ihtimalle bak buda kalp atışı dedi sonra birde alttan bakayım ne olur ne olmaz dedi tamam dedim bende oradan da aynı görüyordu o gün bthcg m 10.000 çıkmıştı kanama olduğu için bakalım dediler bu şekilde yani

merakliblog @Melindanaz A Asli47 Kızlar sizin de karnınızda şişlik var mı? Biliyorum çok erken ama benim karnımda şişlik var.. Acaba ilaçlardan mı?
Bana doktorum sende hala yumurtlama izleri var ohss gibi o yüzden ödemin var karnın şiş olabilir bilgin olsun demişti. Zaten ikiz diye karnım kocaman olacak her gün aynaya bakıyorum Bence şuanki şişlik ilaç kaynaklı. Benim de memeler almış başını gidiyor

Ahaha Hepimiz aynıyız demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…