Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hamile arkadaşlar keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftalarda gördünüz? Gebelik hesaplanırken son adetin ilk günü mü baz alınıyor bizdede?
Canım tahlil günümden tam 6 gün sonra keseyi gördüm. Kese hcg 3binin üzeri karından görünüyor. Benim tahlil günü 470di. İki günde bir ikiye katlıyor ya kaba taslak hesapladım ne zaman 3bin civarıysa o güne randevu aldım. Kalp atışı da keseden 10 gün sonra 6+1de gördüm Gebeliği sen son adet tarihinden hesaplıyorsun doktor daha erken ve ya geç olursa bilgilendiriyor zaten kese için gittiğinde

Allahım sen sana ellerini açmış, şifa bekleyenlere şafii adıyla şifa ver yarabbi
Anneliği tatmak isteyip nasip olmayan, tekrar tekrar deneyen, maddi manevi yıpranan bizlere hayırlı sağlıklı tedaviler, bebekler ver yarabbi
Tedavisi başarıyla geçip gebe olanların bebelerini sağlıkla kucaklamayı nasip eyle yarabbi
Allahım sen ülkemize dünyamıza tüm islam alemine barış huzur mutluluk ver yarabbi
Sen anne adaylarının seslerini duy yarabbi
Amin

Senın son durumun ne canım
Cuma günü ultrason yapılacak şimdilik onu bekliyoruz. Kan değerleriyle kesin bir sonuca varamadı doktor. Sadece %90 düşük olacak dış gebelik de olabilir dedi. Biz kendimizi düşük olma ihtimaline hazırladık. İnşallah çok kötü bir tablo ile karşılaşmayız. Senin en azından yenisine başlama şansın var artık benim hala ne olduğum belli değil çok can sıkıcı bir durum

Ilaclara devammı edıyosun canım ınş degıldır ılacları bırakınca degerın duser belkı onlar desteklıyo benım kanamam basladı bugun senınde donmusun var canım bendede o yok sıfırdan olacak hersey

Benim test günüme daha çok var, perşembe.. ben dayanamayıp dün test yaptım, bugünde kan verdim Salı tekrar vereceğim. güzel artışlı olur inşallah değerlerimiz
Yaaa aaaa daha okuyorum yorumları ama inş pozitifi gorduuunnn? Çok heyecanlı herkesi pozitif görmek maşallah

Aynen öyle ben 23.gun oldum transfer. Son adete göre 4 gün geri bebislerim

Anladım canım betan yüksekmiş benm 2800 lerdeydi vajinal ultrasonda keseyi gördüğümüzde buna da şükür. Kalp atışının darısı başımıza artık

Senle neredeyse ayniymisiz. Hoş ben 66 ile gebe kaldım 62ye düştüm
Şu birkaç haftada mi 4 kilo verdin canım? Miden mi kötü, ondan mı? Bana doktorum kilon çok iyi, almamaya çalış dedi canım. İlk üç ay bebek senin yediklerinden beslenmiyor, öyle fazla fazla yeme dedi. Şimdi ben de porsiyonları küçülttüm.Ama göbeğe yapicak biseyim yok:)

Amin amin aminnnn

Kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm; karnımım hafif şiştiğini ve içinde bebeğimin göbeğimi hafeket ettirişini gördüm ❤ çok güzel bir histi, o anı kameraya kaydetmeye çalışıyorum felan transferi saymazsak bgn 5.günüm, bu rüya umarım beklediğim şeyin habercisidir.

İnsallah canım Rabbim gönlündekini nasip etsin sana

İnşallah canım. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah senin de isteyen herkesin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…