Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Maşallah erken görmüşsünüz baya bizimkide inş erken gösterir kendini Bende googledan tüp bebek hesaplama sitesine baktım 3 hafta 6 günlük gebelik gösteriyor. Başka bi yer adet tarihini baz alıp 4 hafta 4 günlük gösteriyor. Doktora gidince netlik kazanır sanırım hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlarda

Yaaa aaaa daha okuyorum yorumları ama inş pozitifi gorduuunnn? Çok heyecanlı herkesi pozitif görmek maşallah
Gördümm canım gördümm, çok şükür Yarın tekrar kan verip artışa bakacağım.. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Midem felaket bulanıyor. İlaç verdi ama içmedim diyorum ki kendi kendime ilaç içmeyince midem bulaninca çocuklarım iyi emin oluyorum. Diğer türlü emin olamam kendi kendimi yer bitiririm

Midem felaket bulanıyor. İlaç verdi ama içmedim diyorum ki kendi kendime ilaç içmeyince midem bulaninca çocuklarım iyi emin oluyorum. Diğer türlü emin olamam kendi kendimi yer bitiririm
Ya yerimmm, yok kuzumm ordalar merak etme. Bizim bu tedirginliğimiz ne kadar daha sürer acaba. Tüp bebek diye mi böyle tedirginiz yoksa diğer hamileler de böyle mi?

16. Günümdü canm dün hiç kes demediler hep devam dediler
Yaaa ondan olabilirmi acaba unuttularmi acaba söylemeyi
Bilmiyorum ki canm ben sordum devam dedilerdi şimdiye kadar hep dün lekelenme olunca corasprini kes dediler ama ignede yapıyorum ondanda korkuyorum
Bnde iğne yapıyorum göbekten cumartesiye kadar devam edicem ona ama oo yapmaz lekenme bnce sen içini ferah tut inşallah birşey yoktur rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…