Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

ne güzel bir rüya cnm allah gönlüne göre versin inşallah kavusursun bebeğine sende sımsıkı tutunur sana

Amin canım. Allah hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah

Benim progestan dozajı 100 mg, çok baş ağrısı halsizlik yapıyor. Sen günde kaç mg dozaj alıyorsun? seni düşünemiyorum bile...
Bende kalçadan 50mg vuruluyorum
Göbekten günde 2 tane 25 mg dan 50mg
Birde 2 tane fitil o kaç yapıyor bilmiyorum
Progestan hepsi
Ama bende bir sorun yapmıyor ya baş ağrısı olsun ne bileyim halsizlik olsun rahatım gayet

Kızlar selam sizlerle bir video paylaşacağım.. Lütfen sonuna kadar izleyin. Özellikle göğüs belirtisi yaşayan arkadaşlar 8. dkdan sonra izlesin :

Sen tahlil vermiş miydin hcg en son kaçtı canım? Amin inşallah tutunur bebiş

Benim progestan dozajı 100 mg, çok baş ağrısı halsizlik yapıyor. Sen günde kaç mg dozaj alıyorsun? seni düşünemiyorum bile...
Benim 200 mg canım. Maşallah diyeyim baş ağrısı yok ama sürekli uykum var gibi halsizim. Gerçi eskiden çok kahve içerdim şimdi içemiyorum onun da etkisidir muhtemelen

Sen tahlil vermiş miydin hcg en son kaçtı canım? Amin inşallah tutunur bebiş
Ben bugün gittim dra. Lekelenmeden sonra rapor için. Bebeklere de baktı gitmişken. Biri 8+2 biri 8+0 dedi. Bacak kol tomurcukları çıkmış Yaradana kurbaaaaan

Kuzum bulantın kaçıncı haftanda basladı ? Ben 5+4 üm bulantıdan eser yok şimdilik 5 kilo veririm ilk 3 ay diyordum ama
Kız maşallah de. Kilo hiç gözünde olmasın öyle bi bulantı ki akıllara zarar, herşey kokuyor koltuk kokuyor su kokuyor evdeki çiçekler kokuyor. Elimi yıkamak istemiyorum sabun kokuyor. Kilo hiç gözünde olmasın canım doğumdan sonra hepsi verilir valla. Miden bulanmıyorken etini balığını ye bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…