- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.181
Yaaa ondan olabilirmi acaba unuttularmi acaba söylemeyi
Bnde iğne yapıyorum göbekten cumartesiye kadar devam edicem ona ama oo yapmaz lekenme bnce sen içini ferah tut inşallah birşey yoktur rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah
ne güzel bir rüya cnm allah gönlüne göre versin inşallah kavusursun bebeğine sende sımsıkı tutunur sanaAmin amin aminnnn
Kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm; karnımım hafif şiştiğini ve içinde bebeğimin göbeğimi hafeket ettirişini gördüm ❤ çok güzel bir histi, o anı kameraya kaydetmeye çalışıyorum felantransferi saymazsak bgn 5.günüm, bu rüya umarım beklediğim şeyin habercisidir.
Amin canım. Allah hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahAllahım sen sana ellerini açmış, şifa bekleyenlere şafii adıyla şifa ver yarabbi
Anneliği tatmak isteyip nasip olmayan, tekrar tekrar deneyen, maddi manevi yıpranan bizlere hayırlı sağlıklı tedaviler, bebekler ver yarabbi
Tedavisi başarıyla geçip gebe olanların bebelerini sağlıkla kucaklamayı nasip eyle yarabbi
Allahım sen ülkemize dünyamıza tüm islam alemine barış huzur mutluluk ver yarabbi
Sen anne adaylarının seslerini duy yarabbi
Amin
Benim progestan dozajı 100 mg, çok baş ağrısı halsizlik yapıyor. Sen günde kaç mg dozaj alıyorsun? seni düşünemiyorum bile...Tatlım ben hem günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum hem de 3günde 1 iğnesini vuruluyorum. Doktor garantiye alıyor herhalde böyle
Çok ayıp ya o ne öyle...Bende öyle dedim yok göremeyiz 1500 olmadı lazim dedi beni iyice delirtti ağzına bide sakız almış cak çak
Sinir oldum zaten yakın orası var diye oraya gitmek zorunda kaldım tüp bebek yerimde Pazar kapalıydıÇok ayıp ya o ne öyle...
Bende kalçadan 50mg vuruluyorumBenim progestan dozajı 100 mg, çok baş ağrısı halsizlik yapıyor. Sen günde kaç mg dozaj alıyorsun? seni düşünemiyorum bile...
Amin canım inşallahne güzel bir rüya cnm allah gönlüne göre versin inşallah kavusursun bebeğine sende sımsıkı tutunur sana
Bende merak ediyorum inşallah güzel şekilde artmıştır değeri H Haneisaadet . Sen nasılsın canımÇıktı mı sonucun
maşallah sağlıkla kucağına al inşallah.Gördümm canım gördümm, çok şükürYarın tekrar kan verip artışa bakacağım.. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sanırım senle aynı gün transfer olucaz benim de yarın belli olucak ama en son bana 11 inde yaparız transferini demişti doktorum :)11 haziran transfer günüm dua bekliyorum kızlar :)
Sen tahlil vermiş miydin hcg en son kaçtı canım? Amin inşallah tutunur bebişMaşallah erken görmüşsünüz bayabizimkide inş erken gösterir kendini Bende googledan tüp bebek hesaplama sitesine baktım 3 hafta 6 günlük gebelik gösteriyor. Başka bi yer adet tarihini baz alıp 4 hafta 4 günlük gösteriyor. Doktora gidince netlik kazanır sanırım hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlarda
Benim 200 mg canım. Maşallah diyeyim baş ağrısı yok ama sürekli uykum var gibi halsizim. Gerçi eskiden çok kahve içerdim şimdi içemiyorum onun da etkisidir muhtemelenBenim progestan dozajı 100 mg, çok baş ağrısı halsizlik yapıyor. Sen günde kaç mg dozaj alıyorsun? seni düşünemiyorum bile...
AminnnAmin canım. Allah hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Ben bugün gittim dra. Lekelenmeden sonra rapor için. Bebeklere de baktı gitmişken. Biri 8+2 biri 8+0 dedi. Bacak kol tomurcukları çıkmışSen tahlil vermiş miydin hcg en son kaçtı canım? Amin inşallah tutunur bebiş
Kız maşallah de. Kilo hiç gözünde olmasın öyle bi bulantı ki akıllara zarar, herşey kokuyor koltuk kokuyor su kokuyor evdeki çiçekler kokuyor. Elimi yıkamak istemiyorum sabun kokuyor. Kilo hiç gözünde olmasın canım doğumdan sonra hepsi verilir valla. Miden bulanmıyorken etini balığını ye bol bolKuzum bulantın kaçıncı haftanda basladı ? Ben 5+4 üm bulantıdan eser yok şimdilik5 kilo veririm ilk 3 ay diyordum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?