Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Baya zorlu bir süreç bekliyor benide rabbim sabrını bol versin inşallah

Bence farketmiyor hiç bende aynı adet olacakmışım gibi hissettim. İnşallah pozitif alırsın sende sevindirirsin bizi bende iyiyim geziyorum kendimi çok yormadan
Proluton ignenin recetesini okudum bacaklar da şiddetli ağrı yazıyor . Ya vallahi söyledim yine söylüyorum agrimasin da değilim yeter ki adet olacağım için agrimasin Değerim yükselsin inşallah

Dayanamadim gittim kan verdim bugun <5 cikti sizce nasil doktorum gunumu bekle dedi simdi yorum yapamadigini soyledi henuz catlatma ignelerim olmadim yarin basliycam Ayh stress oldum 31 mayis transferim gerceklesmisdi

Dayanamadim gittim kan verdim bugun <5 cikti sizce nasil doktorum gunumu bekle dedi simdi yorum yapamadigini soyledi henuz catlatma ignelerim olmadim yarin basliycam Ayh stress oldum 31 mayis transferim gerceklesmisdi
En iyisi gününüzü bekleyin kendinizi herşeye hazırlayarak inşallah pozitif sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…