Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım azalıştan döndü derken takip ediyorum tüm yazılanları ama kaçırmışım bu kısmı sanırım. Nasıl çıkmıştı değerlerin.
44, 129, 166, 222, ve 735 canım

44 transferin 7.günü
129 transferin 9. günü
166 da 9. Gün , (değer çok az çıkınca akşam 19.00 da dayanamayıp tekrar test verdik )
Bugün, yani transferin 12 . günü de 735 cıktı canım

Kahverengi lekelenme bende de oluyor , progestan ve bugü itibariyle haftada 1 pruloton igne kullanıyorum

hakkınızda hayırlısı olsun Benim de değerim 5.75 Çarşamba bende kan vereceğim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
İkimizin de aynı gün kuzucum hadi inşallah yükselir Seninki pozitif ama dr bugün 5 in üstünü pozitif kabul ediyoruz dedi Hayırlı olsun senin adına sevindim inşallah kat be kat artar

Kızlar, yardım eder misiniz? Benim kasıklarım da ağrımaya başladı ara ara, bacaklarım ve belim progestan iğneden beri ağrıyor bilmiyorum ilgisi var mı. Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum ama çok endişeliyim. Perşembe kontrol var. Bundan önce bir kez aşılamada gebe kaldım o da sayılırsa tabii. Değer 7 idi, iki gün sonra kanama başladı zaten. Yine böyle olacak diye çok korkuyorum
Transfer sonrası 5.gün beta hcg değeri:25

Bu arada günde 6 tane Progestan hap kullanıyorum iğneye ilave olarak

İkimizin de aynı gün kuzucum hadi inşallah yükselir Seninki pozitif ama dr bugün 5 in üstünü pozitif kabul ediyoruz dedi Hayırlı olsun senin adına sevindim inşallah kat be kat artar
İkimizin de artar inşallah son ana kadar umudumuzu kaybetmek yok ❤ Yaradan Allah ol dedikten sonra önünde ne durabilir

En sonuncusunda güzel artmış. Sağlıkla doğurursun inşallah canım. Bakalım benim de son testimde değerim %75 artmıştı. Nokta şeklindeki kahverengi leke kafamı karıştırdı yerleşme devam mı ediyordu acaba diye. Cuma günü belli olacak inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun

5. Günde 25 çıkması iyi değil mi ki ya hep 7. Günden sonra kana karışır derler bana sorarsanız bence çok iyi :) Canım merak ettim acaba embriyonuzun kalitesi nasılmış bir de sorun neydi sizde acaba

5. Günde 25 çıkması iyi değil mi ki ya hep 7. Günden sonra kana karışır derler bana sorarsanız bence çok iyi :) Canım merak ettim acaba embriyonuzun kalitesi nasılmış bir de sorun neydi sizde acaba
En iyi kalite dedi ama rakamsal olarak bilmiyorum. Blastokist idi. Bizim sorunlar çok karışık, ben çilolata kisti ameliyatı ve rahim perde ameliyatı oldum. Yumurtlamamda hiç sorun yoktu. Eşimde morfoloji, hız, hareket düşüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…