Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım gözle görünür bi şişlik yapmadı bende ilaçlar,hamilelikte öyle. Belki herkeste farklı etki yapıyordur. Ama şişkinlik hissediyorum mesela ve rahmim de bi dolgunluk hissi var orada bir yapilanmanin olduğu belli oluyor sanki.
Canım rahim genişliyor bu ağrılar o yüzden. Tam şuanda sancı çekiyorum meselq ağrı değil keskin sancı gelip gidiyor. Öyle zamanlarda uzanmak iyi gelior aklında bulunsun. Ayrıca değerin çok güzel daha ne olacak 5. Gün için harika☺Ayrıca bu ilaçları kullanırken adet olmayız o yüzden adet ağrısi değil o ağrılar ona benzer sadece.

Merhaba kızlar, bugün transferin 9.günü..idrar testlerimiz pozitifti kan testi sonucumuz da 153 çıktı çok şükür.. Rabbim sağlıkla ilerleyip, kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın çok güzel maşallah ❤

Kizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
Bol su için bence patates muz yiyin bol bol. Çok artarsa öyle gidin zaten ek ilaç kullanmak sakıncalı şuanda. Geçmiş olsun.

Kizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
Canım hiç bir fikrim yok, umarım bir şey olmaz. Ben de az önce sırf ishal olmayayım diye kirazı az tükettim. Acile gitmenize gerek oldugunu sanmiyorum ama bu dönemde kabızlık ve ishal istenilen bir şey değil. Ishalinizin uzun sürmemesi adına muz, patates gibi şeyler tüketebilirsiniz. Hemşirenin numarası varsa, içinizin rahat etmesi açısından sorabilirsiniz.

Ben de kasık bölgemde dolgunluk şişkinlik hissediyorum. İlaçlardan mı yoksa gebelikten mi bilemiyorum şu an. Ama transferden önce de aynı ilaçları kullanıyordum böyle şişkinlik hissetme iştim. Cuma olsa da ne olduğunu öğrensem artık

Ya aslinda biseyim yoktu sanirim yedigim seyden sebeb oldu diye dusunuyorum 1 kere ciktim eger ikiletirsem direk gidecem acile ya nblm bide bisi olmasin korkuyorumm

Oğlum da da aynı his olmuştu oradan hatırlıyorum bence hamilelik. Beklemek en zor iş gerçekten. Günler geçmek bilmem boyle zamanda.
1 kere ciktim suana kadar zaten bugun yedigimde de olmus olabilir 2. Olursa giderim acile ama daha iyiyimcok sukur
Olmaz inşallah bidaha çok dikkat edin kendinizr🏵

Aynen canım ama benim doktorum %33 bir artış bekleriz minimum dedi, bence seninki de gayet sağlıklı bir gebelik çünkü artışın çok güzel maşallah.. hep beraber sağlıkla alalım kucaklarimiza dilerim ❣
Bir de saat çok önemliymiş , bebeğin ne zaman hormon salgılayıp pik yaptıracağını bilemezsin , o yüzden aynı saatte vermelisin dedi doktor .. cuma için dualarim seninle ❤

Benim doktorum durum müsaitse taze transferden yana. Bende de taze yaptı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…