- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.381
Allh ınsalh kendiliğinden mucızemızı bıze nasıb eder napalım herkse kısmetını kaderını yasar uzulmeylm rabbım zorlastryorsa guzellestırıyordur ınanınBenim de silbaştan. Tek bir taneydi zaten
Dinlendirme verirler tabi ama kaç ay verirler bir fikrim yok. Bu sürede inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliginden olur ❤Yok malesef sıl bastan sıfırdan baslıcaz hemen baslanılıyrmu nasıl ılerler surec acaba
Amın cnm bekleyen herkes ıcın ınslhhDinlendirme verirler tabi ama kaç ay verirler bir fikrim yok. Bu sürede inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliginden olur ❤
Aynen arkadaşım inşallahAllh ınsalh kendiliğinden mucızemızı bıze nasıb eder napalım herkse kısmetını kaderını yasar uzulmeylm rabbım zorlastryorsa guzellestırıyordur ınanın
Canım gözle görünür bi şişlik yapmadı bende ilaçlar,hamilelikte öyle. Belki herkeste farklı etki yapıyordur. Ama şişkinlik hissediyorum mesela ve rahmim de bi dolgunluk hissi var orada bir yapilanmanin olduğu belli oluyor sanki.Kızlar en son yaptırdığım hcg testinde (hiçbir hcg testimde saate dikkat etmedim bu arada hangi saat bize uygunsa o saatte gittik) değerim gününe göre geride olmakla birlikte %75 artmıştı. Doktorum %90 sağlıksız gebelik olduğunu ve düşük olacağını söyledi ama benim karnım şişmeye ve sol kasığımda çok şiddetli olmamakla birlikte batma devam ediyor. Bu batma sol kalçamda da hafif batma yapıyor.Doktorum düşük ihtimal de olsa gününe göre düşük olan hcg seviyeleriyle sağlıklı gebelik olabildiğini ve kesin tanıyı ultrasondan sonra koyabileceğini de söyledi. Herhangi bir anormal ağrım yok. Ayrıca dün nokta şeklinde çok küçük bir kahverengi lekelenmem oldu devamı gelmedi. Yememe içmeme dikkat etmeme her gün yarım saat yürüyüş yapmama rağmen göbeğim günden güne şişiyor. Bu durum ilaçlardan mı kaynaklı. Embriyonun yerleşmesini geç tamamlama durumu olabilir mi. Daha önce buna benzer geç yerleşme vs gibi bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu. Şu an tam olarak ne yaşadığımı bilmiyorum ama şişmeye devam ediyorum
Canım rahim genişliyor bu ağrılar o yüzden. Tam şuanda sancı çekiyorum meselq ağrı değil keskin sancı gelip gidiyor. Öyle zamanlarda uzanmak iyi gelior aklında bulunsun. Ayrıca değerin çok güzel daha ne olacak 5. Gün için harika☺Ayrıca bu ilaçları kullanırken adet olmayız o yüzden adet ağrısi değil o ağrılar ona benzer sadece.Kızlar, yardım eder misiniz? Benim kasıklarım da ağrımaya başladı ara ara, bacaklarım ve belim progestan iğneden beri ağrıyor bilmiyorum ilgisi var mı. Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum ama çok endişeliyim. Perşembe kontrol var. Bundan önce bir kez aşılamada gebe kaldım o da sayılırsa tabii. Değer 7 idi, iki gün sonra kanama başladı zaten. Yine böyle olacak diye çok korkuyorum
Transfer sonrası 5.gün beta hcg değeri:25
Gözünüz aydın çok güzel maşallah ❤Merhaba kızlar, bugün transferin 9.günü..idrar testlerimiz pozitifti kan testi sonucumuz da 153 çıktı çok şükür.. Rabbim sağlıkla ilerleyip, kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bol su için bence patates muz yiyin bol bol. Çok artarsa öyle gidin zaten ek ilaç kullanmak sakıncalı şuanda. Geçmiş olsun.Kizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
Canım hiç bir fikrim yok, umarım bir şey olmaz. Ben de az önce sırf ishal olmayayım diye kirazı az tükettim. Acile gitmenize gerek oldugunu sanmiyorum ama bu dönemde kabızlık ve ishal istenilen bir şey değil. Ishalinizin uzun sürmemesi adına muz, patates gibi şeyler tüketebilirsiniz. Hemşirenin numarası varsa, içinizin rahat etmesi açısından sorabilirsiniz.Kizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
Ben de kasık bölgemde dolgunluk şişkinlik hissediyorum. İlaçlardan mı yoksa gebelikten mi bilemiyorum şu an. Ama transferden önce de aynı ilaçları kullanıyordum böyle şişkinlik hissetme iştim. Cuma olsa da ne olduğunu öğrensem artıkCanım gözle görünür bi şişlik yapmadı bende ilaçlar,hamilelikte öyle. Belki herkeste farklı etki yapıyordur. Ama şişkinlik hissediyorum mesela ve rahmim de bi dolgunluk hissi var orada bir yapilanmanin olduğu belli oluyor sanki.
Ya aslinda biseyim yoktu sanirim yedigim seyden sebeb oldu diye dusunuyorum 1 kere ciktim eger ikiletirsem direk gidecem acile ya nblm bide bisi olmasin korkuyorummCanım hiç bir fikrim yok, umarım bir şey olmaz. Ben de az önce sırf ishal olmayayım diye kirazı az tükettim. Acile gitmenize gerek oldugunu sanmiyorum ama bu dönemde kabızlık ve ishal istenilen bir şey değil. Ishalinizin uzun sürmemesi adına muz, patates gibi şeyler tüketebilirsiniz. Hemşirenin numarası varsa, içinizin rahat etmesi açısından sorabilirsiniz.
1 kere ciktim suana kadar zaten bugun yedigimde de olmus olabilir 2. Olursa giderim acile ama daha iyiyimcok sukurBol su için bence patates muz yiyin bol bol. Çok artarsa öyle gidin zaten ek ilaç kullanmak sakıncalı şuanda. Geçmiş olsun.
Tebrik ederim, hayırlı olsun, sağlıkla artsın değerinizMerhaba kızlar, bugün transferin 9.günü..idrar testlerimiz pozitifti kan testi sonucumuz da 153 çıktı çok şükür.. Rabbim sağlıkla ilerleyip, kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Oğlum da da aynı his olmuştu oradan hatırlıyorum bence hamilelik. Beklemek en zor iş gerçekten. Günler geçmek bilmem boyle zamanda.Ben de kasık bölgemde dolgunluk şişkinlik hissediyorum. İlaçlardan mı yoksa gebelikten mi bilemiyorum şu an. Ama transferden önce de aynı ilaçları kullanıyordum böyle şişkinlik hissetme iştim. Cuma olsa da ne olduğunu öğrensem artık
Olmaz inşallah bidaha çok dikkat edin kendinizr🏵1 kere ciktim suana kadar zaten bugun yedigimde de olmus olabilir 2. Olursa giderim acile ama daha iyiyimcok sukur
Ben de 12 13.gun fena ishal oldum 3 4 gün sürdü geçti. Olması için hiçbir sebep yoktu usuttum gece dedim düzeldi sonraKizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
Aynen canım ama benim doktorum %33 bir artış bekleriz minimum dedi, bence seninki de gayet sağlıklı bir gebelik çünkü artışın çok güzel maşallah.. hep beraber sağlıkla alalım kucaklarimiza dilerim ❣En sonuncusunda güzel artmış. Sağlıkla doğurursun inşallah canım. Bakalım benim de son testimde değerim %75 artmıştı. Nokta şeklindeki kahverengi leke kafamı karıştırdı yerleşme devam mı ediyordu acaba diye. Cuma günü belli olacak inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ya ben bugunnacili yagli bisiler yedim kndan oldum 1 kere ciktim.allahtan baska suana kdr olmadi ama insallah baska bisi olmaz yaBen de 12 13.gun fena ishal oldum 3 4 gün sürdü geçti. Olması için hiçbir sebep yoktu usuttum gece dedim düzeldi sonra
Benim doktorum durum müsaitse taze transferden yana. Bende de taze yaptı canım.28 mayısta taze transfer yaptırmıştım bugün tahlil günümdü maalesef negatif oldu sonuç2 tane donmuş embriyom var inşallah biri tutunur taze transfer ile ilgili birşeyler okumuştum tutunma ihtimali düşük oluyor diye. Bilgisi olan var mı
Teşekkür ederim bitanem.Doktorum transfer sürecinde kesinlikle önermedi aşı olmak istiyorsan transferi 3 ay erteleyelim dedi tabiki yaptırmadım.
3 ay dolunca sorucam ama izin vereceğini sanmıyorum emzirenlere de önermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?