- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.401
Bu arada bisi sormak istiyorum bu son gunlerde vajinal akimtimiz nasildi yani fitil haricinde simdi fark ettimde kuruluk var gibi bende fotilden sebeb geliyor akinti baska bisi yok acaba tutunmadimi cok.endiseliyim.10. Gunume girdim.artik zamam gectikce cok gerginlesiyorum cebaplarsaniz cpk mutlu olurum hamilelikte akinti olmasi gerekir diye falan duydum ama bilmiyorum tabiBen de 12 13.gun fena ishal oldum 3 4 gün sürdü geçti. Olması için hiçbir sebep yoktu usuttum gece dedim düzeldi sonra
Çok teşekkür ederim canımAynen canım ama benim doktorum %33 bir artış bekleriz minimum dedi, bence seninki de gayet sağlıklı bir gebelik çünkü artışın çok güzel maşallah.. hep beraber sağlıkla alalım kucaklarimiza dilerim ❣
Bir de saat çok önemliymiş , bebeğin ne zaman hormon salgılayıp pik yaptıracağını bilemezsin , o yüzden aynı saatte vermelisin dedi doktor .. cuma için dualarim seninle ❤
Aynen canım. Günler gerçekten geçmek bilmiyor bir yandan hemen geçsin istiyorsun bir yandan da korkuyorsun.Oğlum da da aynı his olmuştu oradan hatırlıyorum bence hamilelik. Beklemek en zor iş gerçekten. Günler geçmek bilmem boyle zamanda.
Yüzde 5 gibi bir degerle donmuş embriyonun taze ye göre şansı yüksekmiş inşallah bundan sonraki embriyoları uz tutunur, rabbim er veya geç kucağınıza almayı Nasib etsin.28 mayısta taze transfer yaptırmıştım bugün tahlil günümdü maalesef negatif oldu sonuç2 tane donmuş embriyom var inşallah biri tutunur taze transfer ile ilgili birşeyler okumuştum tutunma ihtimali düşük oluyor diye. Bilgisi olan var mı
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunCanım gözle görünür bi şişlik yapmadı bende ilaçlar,hamilelikte öyle. Belki herkeste farklı etki yapıyordur. Ama şişkinlik hissediyorum mesela ve rahmim de bi dolgunluk hissi var orada bir yapilanmanin olduğu belli oluyor sanki.
Canım rahim genişliyor bu ağrılar o yüzden. Tam şuanda sancı çekiyorum meselq ağrı değil keskin sancı gelip gidiyor. Öyle zamanlarda uzanmak iyi gelior aklında bulunsun. Ayrıca değerin çok güzel daha ne olacak 5. Gün için harika☺Ayrıca bu ilaçları kullanırken adet olmayız o yüzden adet ağrısi değil o ağrılar ona benzer sadece.
Gözünüz aydın çok güzel maşallah ❤
Dondurma çözme işlemi sırasında, sadece güçlü olan embriyolar hayatta kalabiliyor. Bu da tutma ihtimali daha yüksek saha dayanıklı embriyo demek. Moralinizi yüksek tutun, en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah28 mayısta taze transfer yaptırmıştım bugün tahlil günümdü maalesef negatif oldu sonuç2 tane donmuş embriyom var inşallah biri tutunur taze transfer ile ilgili birşeyler okumuştum tutunma ihtimali düşük oluyor diye. Bilgisi olan var mı
Hayırlı olsunKızlar hayırlı aksamlar, kesem görüldü kalp atısımı bekliyorum. Bugun belim o kadar ağırdı ki.. bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı. Böyle yasayan varmı? İlk transfer günlerimde yasamıstım sadece bu sekilde
Hemde ne heyecan kalbim güm güm
İnşallah çıksın rüyalarınızHemde ne heyecan kalbim güm gümRuyama girdi bu gece hep degerim 157 olmuş evde test yaptım çift çizgi hep böyle rüyalar gördüm inşallah hayırlısı olur sağlıkla artmıştır
Siz nasılsınız
Anladım canım . Bu sabah kanamam oldu doktora gidicem bende insallah hayırlı haberle gelirimHayırlı olsunbenim de aynı durum, arkadaşa sordum ilk üç ay hep ağrım vardı, normal dedi. O da tüp bebek annesi. Perşembe doktora gidince soracağım, yazarım buraya da
Bende çok oluyor malesef kalçadan sağ bacağıma ayak bileğime kadar vuran agrı oluyor, ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Progestan igne den olduğunu düşünüyorumKızlar hayırlı aksamlar, kesem görüldü kalp atısımı bekliyorum. Bugun belim o kadar ağırdı ki.. bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı. Böyle yasayan varmı? İlk transfer günlerimde yasamıstım sadece bu sekilde
Dün bir video izledim. Tüp bebek sürecinde anne adaylarına çok fazla hormon yüklenildiği için hamilelik esnasında diğer anne adaylarına göre kanama durumu (ihtimali) daha fazla oluyormuş. Yani kanama olması bizi bu süreçte her ne kadar strese soksa da aslında çok olağan bir şeymiş. Doktorunuz gerekli önlemi alacaktır, içinizi ferah tutunAnladım canım . Bu sabah kanamam oldu doktora gidicem bende insallah hayırlı haberle gelirim
Bebeğiniz degerlerinizi kat be kat arttirİnşallah çıksın rüyalarınıziyiyim ben de, sizden bir gün sonra gideceğim kontrole
Arttiriyordur inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzBebeğiniz degerlerinizi kat be kat arttir
Vala bende akıntı çok oluyor ama kuruluk yaşayan da var mı bilmiyorum açıkçası.Bu arada bisi sormak istiyorum bu son gunlerde vajinal akimtimiz nasildi yani fitil haricinde simdi fark ettimde kuruluk var gibi bende fotilden sebeb geliyor akinti baska bisi yok acaba tutunmadimi cok.endiseliyim.10. Gunume girdim.artik zamam gectikce cok gerginlesiyorum cebaplarsaniz cpk mutlu olurum hamilelikte akinti olmasi gerekir diye falan duydum ama bilmiyorum tabi
Transferimiz aynı gün yapılmış yaşasınnGünaydin hanimlar
Bol pozitifli sonuclar diliyorum hepinize. 2 Haziran'da 4.gun embriyosu transfer oldum. 11 Haziran yani Cuma günü test yaparsin dediler. Cuma günü sağlik ocagi kan almiyormuş, perşembe aliyoruz dedi.
Heyecandan gözüme uyku girmiyor
Yani yarin sabah uyaninca değil, bir sonraki sabah teste gideceğimicim icime siğmiyor, Allahim saglikli pozitif gönder şu kullarina yarabbim
Gunaydiiinn ne kadar güzel enerjiniz varr🏵❤ pozitif çok güzel bi sonuç alın inşallahGünaydin hanimlar
Bol pozitifli sonuclar diliyorum hepinize. 2 Haziran'da 4.gun embriyosu transfer oldum. 11 Haziran yani Cuma günü test yaparsin dediler. Cuma günü sağlik ocagi kan almiyormuş, perşembe aliyoruz dedi.
Yani yarin sabah uyaninca değil, bir sonraki sabah teste gideceğimicim icime siğmiyor, Allahim saglikli pozitif gönder şu kullarina yarabbim
Bende de çok akıntı var fitil kullanıyorum o mu yapıyor hamilelik mi bilmiyorum.Vala bende akıntı çok oluyor ama kuruluk yaşayan da var mı bilmiyorum açıkçası.
Ohh ne güzel sizin doktorunuz erkene gün vermiş bnimde transferim 29 Mayıs ama bna 12 hazirana gün verdi o zman kan ver dedilerGünaydin hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?