Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben de 12 13.gun fena ishal oldum 3 4 gün sürdü geçti. Olması için hiçbir sebep yoktu usuttum gece dedim düzeldi sonra
Bu arada bisi sormak istiyorum bu son gunlerde vajinal akimtimiz nasildi yani fitil haricinde simdi fark ettimde kuruluk var gibi bende fotilden sebeb geliyor akinti baska bisi yok acaba tutunmadimi cok.endiseliyim.10. Gunume girdim.artik zamam gectikce cok gerginlesiyorum cebaplarsaniz cpk mutlu olurum hamilelikte akinti olmasi gerekir diye falan duydum ama bilmiyorum tabi

Çok teşekkür ederim canım İnşallah benim gebeliğim de sağlıklıdır. Allahım hayırlısını nasip etsin

Yüzde 5 gibi bir degerle donmuş embriyonun taze ye göre şansı yüksekmiş inşallah bundan sonraki embriyoları uz tutunur, rabbim er veya geç kucağınıza almayı Nasib etsin.

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun

Dondurma çözme işlemi sırasında, sadece güçlü olan embriyolar hayatta kalabiliyor. Bu da tutma ihtimali daha yüksek saha dayanıklı embriyo demek. Moralinizi yüksek tutun, en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah

Hayırlı olsun benim de aynı durum, arkadaşa sordum ilk üç ay hep ağrım vardı, normal dedi. O da tüp bebek annesi. Perşembe doktora gidince soracağım, yazarım buraya da

İnşallah çıksın rüyalarınız iyiyim ben de, sizden bir gün sonra gideceğim kontrole

Hayırlı olsun benim de aynı durum, arkadaşa sordum ilk üç ay hep ağrım vardı, normal dedi. O da tüp bebek annesi. Perşembe doktora gidince soracağım, yazarım buraya da
Anladım canım . Bu sabah kanamam oldu doktora gidicem bende insallah hayırlı haberle gelirim

Bende çok oluyor malesef kalçadan sağ bacağıma ayak bileğime kadar vuran agrı oluyor, ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Progestan igne den olduğunu düşünüyorum

Anladım canım . Bu sabah kanamam oldu doktora gidicem bende insallah hayırlı haberle gelirim
Dün bir video izledim. Tüp bebek sürecinde anne adaylarına çok fazla hormon yüklenildiği için hamilelik esnasında diğer anne adaylarına göre kanama durumu (ihtimali) daha fazla oluyormuş. Yani kanama olması bizi bu süreçte her ne kadar strese soksa da aslında çok olağan bir şeymiş. Doktorunuz gerekli önlemi alacaktır, içinizi ferah tutun

Günaydin hanimlar
Bol pozitifli sonuclar diliyorum hepinize. 2 Haziran'da 4.gun embriyosu transfer oldum. 11 Haziran yani Cuma günü test yaparsin dediler. Cuma günü sağlik ocagi kan almiyormuş, perşembe aliyoruz dedi.
Heyecandan gözüme uyku girmiyor

Yani yarin sabah uyaninca değil, bir sonraki sabah teste gideceğim icim icime siğmiyor, Allahim saglikli pozitif gönder şu kullarina yarabbim

Vala bende akıntı çok oluyor ama kuruluk yaşayan da var mı bilmiyorum açıkçası.

Transferimiz aynı gün yapılmış yaşasınn 2 haziranda transferi olan yalnızca ikimiziz benimkisi 5.gün embriyosu bana da 12 haziranda kan verirsin dediler. Bakalım şimdilik vakit hızlı geçiyor gibi tabloda yer alan bilgileri yazın, sizi de ekleyeyim

Gunaydiiinn ne kadar güzel enerjiniz varr🏵❤ pozitif çok güzel bi sonuç alın inşallah
Vala bende akıntı çok oluyor ama kuruluk yaşayan da var mı bilmiyorum açıkçası.
Bende de çok akıntı var fitil kullanıyorum o mu yapıyor hamilelik mi bilmiyorum.

Ohh ne güzel sizin doktorunuz erkene gün vermiş bnimde transferim 29 Mayıs ama bna 12 hazirana gün verdi o zman kan ver dedilerama bn yarın vericem bakalım artmismi değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…