- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.421
Benimde 2 haziranda transferim oldu 5.gün embriyosu benimki bana 14 haziranda test yapın dedilerGünaydin hanimlar
Bol pozitifli sonuclar diliyorum hepinize. 2 Haziran'da 4.gun embriyosu transfer oldum. 11 Haziran yani Cuma günü test yaparsin dediler. Cuma günü sağlik ocagi kan almiyormuş, perşembe aliyoruz dedi.
Heyecandan gözüme uyku girmiyor
Yani yarin sabah uyaninca değil, bir sonraki sabah teste gideceğimicim icime siğmiyor, Allahim saglikli pozitif gönder şu kullarina yarabbim
Çok sağolun evet öyle sanırım . Bir iki damla pembe geldi durdu. Full yatıyorum yine. Hep büyük abdestimde zorlanırken oluyor kanamam. Aslında cok ıkınmıyorum ama aspirininde büyük rolü var burada. Dikkatli olun sizlerdeDün bir video izledim. Tüp bebek sürecinde anne adaylarına çok fazla hormon yüklenildiği için hamilelik esnasında diğer anne adaylarına göre kanama durumu (ihtimali) daha fazla oluyormuş. Yani kanama olması bizi bu süreçte her ne kadar strese soksa da aslında çok olağan bir şeymiş. Doktorunuz gerekli önlemi alacaktır, içinizi ferah tutun
Ayy yaşasinTransferimiz aynı gün yapılmış yaşasınn2 haziranda transferi olan yalnızca ikimiziz benimkisi 5.gün embriyosu bana da 12 haziranda kan verirsin dediler. Bakalım şimdilik vakit hızlı geçiyor gibi tabloda yer alan bilgileri yazın, sizi de ekleyeyim
Gunaydiiinn ne kadar güzel enerjiniz varr🏵❤ pozitif çok güzel bi sonuç alın inşallah
Kabızlık için bi ilaç varmış, gebelerin kullanabildiği. Onu yazdırsanız doktora?Çok sağolun evet öyle sanırım . Bir iki damla pembe geldi durdu. Full yatıyorum yine. Hep büyük abdestimde zorlanırken oluyor kanamam. Aslında cok ıkınmıyorum ama aspirininde büyük rolü var burada. Dikkatli olun sizlerde
Bilemedim ki,.merkezden merkeze neden degisiyor acabaOhh ne güzel sizin doktorunuz erkene gün vermiş bnimde transferim 29 Mayıs ama bna 12 hazirana gün verdi o zman kan ver dedilerama bn yarın vericem bakalım artmismi değer
Benimde 2 haziranda transferim oldu 5.gün embriyosu benimki bana 14 haziranda test yapın dediler
Canım progestan iğneyi hiç sorma zaten ben bir kere vuruldum bacağm tutmadı yürüyemedim. O göbekten olanı vuruluyorum simdi Allah hepimizin yardımcısı olsunBende çok oluyor malesef kalçadan sağ bacağıma ayak bileğime kadar vuran agrı oluyor, ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Progestan igne den olduğunu düşünüyorum
Canım kabız değildim bugün. alaturka wc de kullanmıyorum. Zorlanmadığım halde oldu bu sefer bence geleceği vardı . Belki çook hafif zorlanmışımdır ama o da olması gereken ki gibiKabızlık için bi ilaç varmış, gebelerin kullanabildiği. Onu yazdırsanız doktora?
Bi yandan istiyorum ama bi yandan korkuyorumBilemedim ki,.merkezden merkeze neden degisiyor acabasiz kararinizi vermişsiniz zaten. Saglikli artar insallah degeriniz
Ay hayirli ugurlu olsun size debelki emin olmak adina oyle demislerdir, siz de 1gün erken yapin, ben de
İnşallah devam etmez. Ama böyle arada olan kanamalar da normal sanırım. Fitil kullanıyorsanız hemen atın bi tane isterseniz. Benimki kesilmişti anında. Tabii doktora sormakta fayda var.Canım kabız değildim bugün. alaturka wc de kullanmıyorum. Zorlanmadığım halde oldu bu sefer bence geleceği vardı . Belki çook hafif zorlanmışımdır ama o da olması gereken ki gibianlamadım hiç canım ya devam etmedi cok sükür. Ederse direk gideceğim zaten
Anaaa göbekten olanı mı var progestan iğnenin? Felçli Ali Rıza bey gibiyim valla kaç gündür ağlıcam şimdi sevinçtenCanım progestan iğneyi hiç sorma zaten ben bir kere vuruldum bacağm tutmadı yürüyemedim. O göbekten olanı vuruluyorum simdi Allah hepimizin yardımcısı olsun
O 4 günü göstermiyo muymuş ya, yanliş biliyomuşum demekBi yandan istiyorum ama bi yandan korkuyorumsizinde 5.gün embriyosuymuş ordaki 4aa embriyo kalitesini gösteriyo günle alakalı bişey değil
Fitil vermedi canım günde 100 mg progesteron iğne verdi. Valla haklısın ıkınmadan nasıl yapıcaz kiİnşallah devam etmez. Ama böyle arada olan kanamalar da normal sanırım. Fitil kullanıyorsanız hemen atın bi tane isterseniz. Benimki kesilmişti anında. Tabii doktora sormakta fayda var.
Biri dedi bana ıkınma sakın diye de, ıkınmadan nasıl yapcaz yani şunu bile düşündüm; bunca zaman yanlış mı yaptım tuvaletimikafayı yedircekler artık. Doktora giden biri nolur nelerin normal nelerin anormal olduğunu liste şeklinde istesin
Ayy canım benm ya anlıyorum valla seni çok felç eden bir iğne ben bir tanede pert oldum birde doktorum sabah aksam vurulacaksn dedi... Göbekten olanı aldık onu önerdi sonra. Göbekten olan biraz pahalı ama değer acı çekmiyorsun en azından bir kutunun içinde 7 tane var 210 TLAnaaa göbekten olanı mı var progestan iğnenin? Felçli Ali Rıza bey gibiyim valla kaç gündür ağlıcam şimdi sevinçten
Size baya geç tarih vermişler. Tabloda yoksunuz, isterseniz bilgilerinizi yazın ekleyeyim sizi de :)Benimde 2 haziranda transferim oldu 5.gün embriyosu benimki bana 14 haziranda test yapın dediler
Benimde 5.gün 4bb embriyosu çünkü o 4 üstündeki katmanla alakalıymış sanırım tam detay bilmiyorumO 4 günü göstermiyo muymuş ya, yanliş biliyomuşum demek
Bi gün büyüdü embriyom sayenizde tesekkur ederim
5. Gün, 7.gün baslayanlar var bakmaya. Ben 8.gün bakmiş olcam. Ama zaten 9da bak demislerdi, belki daha düşük çikar ama varsa çikar sanirim cikmaz mi
Ben perşembe gideceğim, liste yapıp sorcam doktora aklıma ne gelirse. Yazarım buraya daFitil vermedi canım günde 100 mg progesteron iğne verdi. Valla haklısın ıkınmadan nasıl yapıcaz kiben ıkınmayacağımı bilmiyordum. Transferin 7.günümde kabız olmusum bir ıkındım rahimime ağrı girdi kanamam açıldı 1 gün boyunca devam etti. Doktorum sonradan söyledi ıkınmak yasak diye hiç burada da okumamıstım. Nasıl vicdan azabı.. keske liste verselerdi de sizinle paylassaydım canım yaşayarak tecrübe ettim ben de
İçinde 7 tane var dediğiniz prolutex mi adı ?Ayy canım benm ya anlıyorum valla seni çok felç eden bir iğne ben bir tanede pert oldum birde doktorum sabah aksam vurulacaksn dedi... Göbekten olanı aldık onu önerdi sonra. Göbekten olan biraz pahalı ama değer acı çekmiyorsun en azından bir kutunun içinde 7 tane var 210 TL
Yaş:27Size baya geç tarih vermişler. Tabloda yoksunuz, isterseniz bilgilerinizi yazın ekleyeyim sizi de :)
Kan sonucunu görmeden moral bozmayın bence testte negatif görüp kanda 2 aylık hamile olanı biliyorumKızlarr erken gebelik testi yaptım kocaman bir tek cizgiyle bakışıp duruyoruzBakalım yarın neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?