Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benimde 2 haziranda transferim oldu 5.gün embriyosu benimki bana 14 haziranda test yapın dediler

Çok sağolun evet öyle sanırım . Bir iki damla pembe geldi durdu. Full yatıyorum yine. Hep büyük abdestimde zorlanırken oluyor kanamam. Aslında cok ıkınmıyorum ama aspirininde büyük rolü var burada. Dikkatli olun sizlerde

Ayy yaşasin Allahim pozitiflere sevinmeyi de birlikte nasip etsin

Hemen bilgilerimi veriyorum:

Problem (tüp bebek yaptırma sebebini): sebepsiz infertilite
Deneme sayısı: sayisiz ilac ve 2 aşilama başarisiz. İlk tüp denemesi
Uzun-kısa periyod: kisa periyod
Taze-dondurulmuş transfer: dondurulmuş
Kaçıncı gün embriyosu: doktor 5.gün demişti ama embriyologum 4aa dedi
Transfer tarihi: 2 Haziran
Gunaydiiinn ne kadar güzel enerjiniz varr🏵❤ pozitif çok güzel bi sonuç alın inşallah

Enerjimi gruptan aldim, çok teşekkür ederim
Allahim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kabızlık için bi ilaç varmış, gebelerin kullanabildiği. Onu yazdırsanız doktora?

Ohh ne güzel sizin doktorunuz erkene gün vermiş bnimde transferim 29 Mayıs ama bna 12 hazirana gün verdi o zman kan ver dedilerama bn yarın vericem bakalım artmismi değer
Bilemedim ki,.merkezden merkeze neden degisiyor acaba siz kararinizi vermişsiniz zaten. Saglikli artar insallah degeriniz
Benimde 2 haziranda transferim oldu 5.gün embriyosu benimki bana 14 haziranda test yapın dediler

Ay hayirli ugurlu olsun size de belki emin olmak adina oyle demislerdir, siz de 1gün erken yapin, ben de

Bende çok oluyor malesef kalçadan sağ bacağıma ayak bileğime kadar vuran agrı oluyor, ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Progestan igne den olduğunu düşünüyorum
Canım progestan iğneyi hiç sorma zaten ben bir kere vuruldum bacağm tutmadı yürüyemedim. O göbekten olanı vuruluyorum simdi Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kabızlık için bi ilaç varmış, gebelerin kullanabildiği. Onu yazdırsanız doktora?
Canım kabız değildim bugün. alaturka wc de kullanmıyorum. Zorlanmadığım halde oldu bu sefer bence geleceği vardı . Belki çook hafif zorlanmışımdır ama o da olması gereken ki gibi anlamadım hiç canım ya devam etmedi cok sükür. Ederse direk gideceğim zaten

Bilemedim ki,.merkezden merkeze neden degisiyor acaba siz kararinizi vermişsiniz zaten. Saglikli artar insallah degeriniz

Ay hayirli ugurlu olsun size de belki emin olmak adina oyle demislerdir, siz de 1gün erken yapin, ben de
Bi yandan istiyorum ama bi yandan korkuyorum sizinde 5.gün embriyosuymuş ordaki 4aa embriyo kalitesini gösteriyo günle alakalı bişey değil

İnşallah devam etmez. Ama böyle arada olan kanamalar da normal sanırım. Fitil kullanıyorsanız hemen atın bi tane isterseniz. Benimki kesilmişti anında. Tabii doktora sormakta fayda var.
Biri dedi bana ıkınma sakın diye de, ıkınmadan nasıl yapcaz yani şunu bile düşündüm; bunca zaman yanlış mı yaptım tuvaletimi kafayı yedircekler artık. Doktora giden biri nolur nelerin normal nelerin anormal olduğunu liste şeklinde istesin

Canım progestan iğneyi hiç sorma zaten ben bir kere vuruldum bacağm tutmadı yürüyemedim. O göbekten olanı vuruluyorum simdi Allah hepimizin yardımcısı olsun
Anaaa göbekten olanı mı var progestan iğnenin? Felçli Ali Rıza bey gibiyim valla kaç gündür ağlıcam şimdi sevinçten

Bi yandan istiyorum ama bi yandan korkuyorum sizinde 5.gün embriyosuymuş ordaki 4aa embriyo kalitesini gösteriyo günle alakalı bişey değil
O 4 günü göstermiyo muymuş ya, yanliş biliyomuşum demek
Bi gün büyüdü embriyom sayenizde tesekkur ederim
5. Gün, 7.gün baslayanlar var bakmaya. Ben 8.gün bakmiş olcam. Ama zaten 9da bak demislerdi, belki daha düşük çikar ama varsa çikar sanirim cikmaz mi

Fitil vermedi canım günde 100 mg progesteron iğne verdi. Valla haklısın ıkınmadan nasıl yapıcaz ki ben ıkınmayacağımı bilmiyordum. Transferin 7.günümde kabız olmusum bir ıkındım rahimime ağrı girdi kanamam açıldı 1 gün boyunca devam etti. Doktorum sonradan söyledi ıkınmak yasak diye hiç burada da okumamıstım. Nasıl vicdan azabı.. keske liste verselerdi de sizinle paylassaydım canım yaşayarak tecrübe ettim ben de

Anaaa göbekten olanı mı var progestan iğnenin? Felçli Ali Rıza bey gibiyim valla kaç gündür ağlıcam şimdi sevinçten
Ayy canım benm ya anlıyorum valla seni çok felç eden bir iğne ben bir tanede pert oldum birde doktorum sabah aksam vurulacaksn dedi... Göbekten olanı aldık onu önerdi sonra. Göbekten olan biraz pahalı ama değer acı çekmiyorsun en azından bir kutunun içinde 7 tane var 210 TL

Benimde 5.gün 4bb embriyosu çünkü o 4 üstündeki katmanla alakalıymış sanırım tam detay bilmiyorum
Evet bende dayanamıyorum ama daha 1 hafta olmadı 12 haziran gibi yaparım belki bilmiyorum cesaret edersem bencede düşük de olsa çıkar ama o zaman stresi daha çok oluyo diyolar arttı mı artacak mı diye

Ben perşembe gideceğim, liste yapıp sorcam doktora aklıma ne gelirse. Yazarım buraya da

İçinde 7 tane var dediğiniz prolutex mi adı ?

Size baya geç tarih vermişler. Tabloda yoksunuz, isterseniz bilgilerinizi yazın ekleyeyim sizi de :)
Problem (tüp bebek yaptırma sebebini): amh düşüklüğü
Deneme sayısı: İlk tüp bebek denemesi
Uzun-kısa periyod: kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer: taze
Kaçıncı gün embriyosu: 5.gün embriyosu 4bb kalite
Transfer tarihi: 2 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…