- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.441
Değerim 5.75 zaten oturdum artık Allah'tan hayırlısini istiyorumKan sonucunu görmeden moral bozmayın bence testte negatif görüp kanda 2 aylık hamile olanı biliyorum
Kan testini bekleyelim benceKızlarr erken gebelik testi yaptım kocaman bir tek cizgiyle bakışıp duruyoruzBakalım yarın neler olacak
Öğrenir öğrenmez yazacağım yarınKan testini bekleyelim bence
Ya bozma moralini allahım en hayırlısını, en güzel vakitte Nasib etsin inşallahKızlarr erken gebelik testi yaptım kocaman bir tek cizgiyle bakışıp duruyoruzBakalım yarın neler olacak
Peki mesela tranferden sonra ne zaman başlado akinti yada daha net olma durumu ne zamandi hatirliyormusun canim benim.suan 10. GunumVala bende akıntı çok oluyor ama kuruluk yaşayan da var mı bilmiyorum açıkçası.
İçinizi ferah tutmaya çalışın, hakkınızda hayırlısı olsunKızlarr erken gebelik testi yaptım kocaman bir tek cizgiyle bakışıp duruyoruzBakalım yarın neler olacak
Benim kide oksapar igne çok kötü mormor oldu ve çok yakıyorKizlar bu kan sulandırıcı mosmor yapıyo ya nasıl olacak böyleenox adı
Benimde 5.gün 4bb embriyosu çünkü o 4 üstündeki katmanla alakalıymış sanırım tam detay bilmiyorum
Evet bende dayanamıyorum ama daha 1 hafta olmadı 12 haziran gibi yaparım belki bilmiyorum cesaret edersembencede düşük de olsa çıkar ama o zaman stresi daha çok oluyo diyolar arttı mı artacak mı diye
Aman Allahım tam olarak böyleyim şu andaBenim de göbeğim mosmor, popom da mosmor. Havada asılı durmam lazım acı çekmemem için
oksapar igne bende morluk yada kizariklik yapmadi ne hikmetse onceki kadar aci yanma da hissetmiyorumBenim kide oksapar igne çok kötü mormor oldu ve çok yakıyor
Belki ben yanlış vuruyor olabilirimoksapar igne bende morluk yada kizariklik yapmadi ne hikmetse onceki kadar aci yanma da hissetmiyorum
Ortadayımİçinizi ferah tutmaya çalışın, hakkınızda hayırlısı olsun
Sağlıkla gelsin. Siz yine her ihtimale hazırlayın kendinizi
Bnde göbekten vuruluyorumAnaaa göbekten olanı mı var progestan iğnenin? Felçli Ali Rıza bey gibiyim valla kaç gündür ağlıcam şimdi sevinçten
Daha çok yeni demekki kaçıncı gününüzde bu değer ?Değerim 5.75 zaten oturdum artık Allah'tan hayırlısini istiyorumIşıkta bakınca hayalet çizgi denilen şeyden var ama kamera da belli olmuyor
Bize de bilgi verinAy benim de cesaretim kırıldı biraz, verdikleri günde mi yapsam acaba
İki bebesi tüp olan sağlıkçı arkadaşım var ona sorayım bakım ne dicek
Evet canım aynenİçinde 7 tane var dediğiniz prolutex mi adı ?
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yarın güzel haberler verirsin.Değerim 5.75 zaten oturdum artık Allah'tan hayırlısini istiyorumIşıkta bakınca hayalet çizgi denilen şeyden var ama kamera da belli olmuyor
Sağolasın canım çok iyi olurBen perşembe gideceğim, liste yapıp sorcam doktora aklıma ne gelirse. Yazarım buraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?