Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim elimde 6 tane kaldı daha da para veremem yani kalçadan başlıcam kalçadan zaten atılıyordum elimde iğnede var kalçadan olanı devlet karşılıyor ve bende öyle yukarıda arkadaşlarımın yazdığı gibi olmadı yaa ağrıs ısız sadece yerleri biraz acıdı popomda o kadar masraf çok fazla acırsada dayancam artık

Bende öyle canım elimde bu hafta sonuna kadar yetecek şekilde var. Eğer doktorum iğneye devam derse mecbur gidip kalçadan vurulucam devlet karsılıyo en azından . Eşim hesap kitap yapıyor sürekli günde 4 tane az değil valla

Oyy günde 4 kez baya çokmus. Bende 200 den alıyorum daha fazla indirim yapamayız dediler kaç yere de sordum. Şırınga klinik verdi bana Allahtan bi süre idare eder beni.

A Aa öyle olur mu ki? Kalçadan olan progestan ignesi oluyor dimi?perşembe doktor kontrolüm var bende rica edicem yoksa ekmek parası bile kalmicak bize

Oyy günde 4 kez baya çokmus. Bende 200 den alıyorum daha fazla indirim yapamayız dediler kaç yere de sordum. Şırınga klinik verdi bana Allahtan bi süre idare eder beni.
Dimi canım aynen bende kaç eczane gezdim inemeyiz dedi. Şırıngalarda çok pahalı inanılmaz

A
Aa öyle olur mu ki? Kalçadan olan progestan ignesi oluyor dimi?perşembe doktor kontrolüm var bende rica edicem yoksa ekmek parası bile kalmicak bize
Haahah aynen bizde de valla. Eşim sürekli hesap kitap yapıyor daha ay başı kara kara düşünüyoruz valla. Doktoruma söyledim hocam imkanımız yok kalçadan olanıda vurulamıyorum lütfen iğneyi keselim dedim olmaz en etkilisi iğne dişinizi azcık daha sıkın dedi

Benim de göbeğim mosmor, popom da mosmor. Havada asılı durmam lazım acı çekmemem için
Ayy doğru valla kevgire döndük

ben oksapar vuruyorum etimi sıkıştırıp iğneyi patırıyorum ve yavaş yavaş sıkıyorum böyle dene sorun olmuyo hem az acıyo hemde daha hiç morarmadı
Hep öyle yapiyorum ama bacağıma yaptığım için sanırım orada kılcal damar çok. Hemen morartiyor. Göbeğimde yer kalmadı.
Ben kan verirken söylüyorum kan sulandırıcı kullandığımı. Dikkatli yapiyolar 5 dk çok sıkı bastırıyorum o zaman sorun olmuyor aklında bulunsun.

Kızlar valla bıktınız benden ama regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Normal mi? Sürekli değil, ara ara. Pozitif olan arkadaşlarımızda böyle oldu mu?
Normal canm endişelenme. Tek belirtim oydu benim.

Yüzde 33 artış 1 gün de mi 2 günde mi dedi doktorunuz

Dimi canım aynen bende kaç eczane gezdim inemeyiz dedi. Şırıngalarda çok pahalı inanılmaz
İskonto payı yokmuş öyle dediler. Bari şırınga yanında hediye versinler o kadar paraya ilaç aliyoruz
Güç dayanmaz buna hele tek kişi çalışıyorsa. Artık sikicaz dişimizi ne yapalım yeterki alalım kucağımıza sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…