- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.541
Benim elimde 6 tane kaldı daha da para veremem yani kalçadan başlıcam kalçadan zaten atılıyordum elimde iğnede var kalçadan olanı devlet karşılıyor ve bende öyle yukarıda arkadaşlarımın yazdığı gibi olmadı yaa ağrıs ısız sadece yerleri biraz acıdı popomda o kadarCanım benmki de 200 den veriyor çok pahalı evet daha fazla indirim yapamam dedi. Benm kazancım olmaz dedi. Keske bulabilsem burada eczane fazla yok . Gerçekten şırıngayla vs çok pahalıya geliyor birde ben günde 4 kez vuruyorum resmen battık
Bende öyle canım elimde bu hafta sonuna kadar yetecek şekilde var. Eğer doktorum iğneye devam derse mecbur gidip kalçadan vurulucam devlet karsılıyo en azından . Eşim hesap kitap yapıyor sürekliBenim elimde 6 tane kaldı daha da para veremem yani kalçadan başlıcam kalçadan zaten atılıyordum elimde iğnede var kalçadan olanı devlet karşılıyor ve bende öyle yukarıda arkadaşlarımın yazdığı gibi olmadı yaa ağrıs ısız sadece yerleri biraz acıdı popomda o kadarmasraf çok fazla acırsada dayancam artık
Bende de öyle dedi biri daha minik dedi ama atışlarını gördük şükür yeniden. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimizeYok kuzum 2 gün fark var aralarında. Korktum dedim aynı gün transfer edildiler normal mi bu. Çok normal dedi
Oyy günde 4 kez baya çokmus. Bende 200 den alıyorum daha fazla indirim yapamayız dediler kaç yere de sordum. Şırınga klinik verdi bana Allahtan bi süre idare eder beni.Canım benmki de 200 den veriyor çok pahalı evet daha fazla indirim yapamam dedi. Benm kazancım olmaz dedi. Keske bulabilsem burada eczane fazla yok . Gerçekten şırıngayla vs çok pahalıya geliyor birde ben günde 4 kez vuruyorum resmen battık
Aa öyle olur mu ki? Kalçadan olan progestan ignesi oluyor dimi?perşembe doktor kontrolüm var bende rica edicem yoksa ekmek parası bile kalmicak bizeBenim elimde 6 tane kaldı daha da para veremem yani kalçadan başlıcam kalçadan zaten atılıyordum elimde iğnede var kalçadan olanı devlet karşılıyor ve bende öyle yukarıda arkadaşlarımın yazdığı gibi olmadı yaa ağrıs ısız sadece yerleri biraz acıdı popomda o kadarmasraf çok fazla acırsada dayancam artık
Dimi canım aynen bende kaç eczane gezdim inemeyiz dedi. Şırıngalarda çok pahalı inanılmazOyy günde 4 kez baya çokmus. Bende 200 den alıyorum daha fazla indirim yapamayız dediler kaç yere de sordum. Şırınga klinik verdi bana Allahtan bi süre idare eder beni.
Haahah aynen bizde de valla. Eşim sürekli hesap kitap yapıyor daha ay başı kara kara düşünüyoruz valla. Doktoruma söyledim hocam imkanımız yok kalçadan olanıda vurulamıyorum lütfen iğneyi keselim dedim olmaz en etkilisi iğne dişinizi azcık daha sıkın dediA
Aa öyle olur mu ki? Kalçadan olan progestan ignesi oluyor dimi?perşembe doktor kontrolüm var bende rica edicem yoksa ekmek parası bile kalmicak bize
Sağol canım iyiyim 2. Testi verdim dün 320 çıktı, yarın test vericem, sen nasılsıncanım nasılsın ikinci testi vermişmiydin
bende iyiyim canım benden 3. testi istemedi direk keseye çağırdı heyecanla bekliyorumSağol canım iyiyim 2. Testi verdim dün 320 çıktı, yarın test vericem, sen nasılsın
Ayy doğru valla kevgire döndükBenim de göbeğim mosmor, popom da mosmor. Havada asılı durmam lazım acı çekmemem için
Hep öyle yapiyorum ama bacağıma yaptığım için sanırım orada kılcal damar çok. Hemen morartiyor. Göbeğimde yer kalmadı.ben oksapar vuruyorum etimi sıkıştırıp iğneyi patırıyorum ve yavaş yavaş sıkıyorum böyle dene sorun olmuyo hem az acıyo hemde daha hiç morarmadı
Ben kan verirken söylüyorum kan sulandırıcı kullandığımı. Dikkatli yapiyolar 5 dk çok sıkı bastırıyorum o zaman sorun olmuyor aklında bulunsun.Mosmor yapması bir yana, o kadar kanatıyor kiii.. bugün kan verdim, herzaman yaptığım gibi azcık bastırdım üzerine pamukla, yara bandı vardı zaten üstünde. Yürürken kolumda bi ıslaklık hissettim bi açtım baktım ki heryer kanÜstümdeki yağmurluğa kadar geçmiş kanı.. dikkat edin sizlerde kızlar..
Normal canm endişelenme. Tek belirtim oydu benim.Kızlar valla bıktınız benden amaregl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Normal mi? Sürekli değil, ara ara. Pozitif olan arkadaşlarımızda böyle oldu mu?
Yüzde 33 artış 1 gün de mi 2 günde mi dedi doktorunuzAynen canım ama benim doktorum %33 bir artış bekleriz minimum dedi, bence seninki de gayet sağlıklı bir gebelik çünkü artışın çok güzel maşallah.. hep beraber sağlıkla alalım kucaklarimiza dilerim ❣
Bir de saat çok önemliymiş , bebeğin ne zaman hormon salgılayıp pik yaptıracağını bilemezsin , o yüzden aynı saatte vermelisin dedi doktor .. cuma için dualarim seninle ❤
İskonto payı yokmuş öyle dediler. Bari şırınga yanında hediye versinler o kadar paraya ilaç aliyoruzDimi canım aynen bende kaç eczane gezdim inemeyiz dedi. Şırıngalarda çok pahalı inanılmaz
Güç dayanmaz buna hele tek kişi çalışıyorsa. Artık sikicaz dişimizi ne yapalım yeterki alalım kucağımıza sağlıkla.Haahah aynen bizde de valla. Eşim sürekli hesap kitap yapıyor daha ay başı kara kara düşünüyoruz valla. Doktoruma söyledim hocam imkanımız yok kalçadan olanıda vurulamıyorum lütfen iğneyi keselim dedim olmaz en etkilisi iğne dişinizi azcık daha sıkın dedi
Umarım ciddi bir şey değildirKızlar hafif pembe kanama başladı ve şiddetli karın ağrısı. Hastaneye geldik şimdi. Hayırlısı neyse o olsun, dua edin bana olur mu
Sakin ol canım şimdi serum takarlar sana yat kalkma ayağaKızlar hafif pembe kanama başladı ve şiddetli karın ağrısı. Hastaneye geldik şimdi. Hayırlısı neyse o olsun, dua edin bana olur mu
2 günde dedi , benimki %28 e denk geliyordu hatta, 3 gün sonra tekrar kan verdirdiYüzde 33 artış 1 gün de mi 2 günde mi dedi doktorunuz
İyi misinKızlar hafif pembe kanama başladı ve şiddetli karın ağrısı. Hastaneye geldik şimdi. Hayırlısı neyse o olsun, dua edin bana olur mu
Doktor ameliyattaymış onu bekliyorum. Acil hemşiresi kan varsa düşmüştür zaten dedi sağ olsunİyi misindoktorla konustun mu ? Birsey dedi mi ? İnsallah onemli birsey degildir
İnşallah bebeğin seninledirDoktor ameliyattaymış onu bekliyorum. Acil hemşiresi kan varsa düşmüştür zaten dedi sağ olsun
Canım çol geçmiş olsun, inşallah bir şey yokturKızlar hafif pembe kanama başladı ve şiddetli karın ağrısı. Hastaneye geldik şimdi. Hayırlısı neyse o olsun, dua edin bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?