- 18 Kasım 2020
- 2.704
- 3.278
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.501
9-10 gün sonra alırız müjdeyi inşallah, hayırlı olsun bitanem. Embriyolog Pınar hanım, Hasan bey ve tüm ekip çok iyiler işlerinde, çok rahat olsun için kuzum. Bende bile 44 yaşımda 4 iyi embriyoyu 4-5. güne getirdilerKuzumm teşekkür ederim sorduğun için iyiyim şimdi dinlendiriyolarHerşey güzel geçti çok şükür gerisi Allahıma kalmış
Teşekkür ederim, çok motive edici bir mesaj olmuşŞimdiden morelini bozma. @Esoca38 'e doktoru, bir tane embryo transfer ederken kalitesi kötü olan başka bir embriyo daha (çöpe atmaya kıyamamışlar) transfer etmiş. Yani bir iyi kalite bir kötü kalite embriyo transferi yapılmasına rağmen ikisi de tuttu ve şuan üçüz bekliyor.bu arada toplamda kaç yumurtan vardı ve kaç adet kaldı?
Ay beklemesi de ayrı bir dert gerçekten. İnşallah burda güzel sonuçlarını paylaşırsın bizimleya benımde 5. gun embrıyosua esıme soz verdım oda totem tutmus hey allahım bana kalsa 30 kere vermıstım kan tahlılı ama ıste soz verınce :) ya benım net bır sekılde belım agrıyor kasıklarımda dolgunluk nblm goguslerımde cok hafıf sızım var suan ıcın valla bakaım son 2 gun am asu 2 gun yemın ederım tam bır ölum
Yok kuzum 2 gün fark var aralarında. Korktum dedim aynı gün transfer edildiler normal mi bu. Çok normal dediBugün ilaç yazdırmaya doktora gitmiştim. Doktor yine ultrasona baktı. Biri 7+3 diğeri 6+6 dedi. Son adetime göre 7+2yim.Melindanaz senin ikisi de aynı mı ilerliyor canım?
Kuzum bence bazı şeyler kişiye göre de değişiyor. 6.gun 50 çıkan da var 12.gun 20 çıkıp doğuran da var. Yeter ki embriyo sağlıklı olsun o her türlü doguyorTest gününüz gelmeyince yapmayın sonrasi insana tam bir eziyet gibi yükseldi mi düştü mü ? Kafa hep dolu en güzeli olduğuna inanarak test gününü beklemek şimdiki aklim olsaydi oyle yapardim7. Gün gittiğim için pişman oldum ama vardır herşeyde bir hayır ☺
Mosmor yapması bir yana, o kadar kanatıyor kiii.. bugün kan verdim, herzaman yaptığım gibi azcık bastırdım üzerine pamukla, yara bandı vardı zaten üstünde. Yürürken kolumda bi ıslaklık hissettim bi açtım baktım ki heryer kanKizlar bu kan sulandırıcı mosmor yapıyo ya nasıl olacak böyleenox adı
Damara denk geliyordur kaniyorsa canım. Ben 5 paket bitirdim sadece 1 kere kanadı. Damara denk gelince inanılmaz kanıyor.Mosmor yapması bir yana, o kadar kanatıyor kiii.. bugün kan verdim, herzaman yaptığım gibi azcık bastırdım üzerine pamukla, yara bandı vardı zaten üstünde. Yürürken kolumda bi ıslaklık hissettim bi açtım baktım ki heryer kanÜstümdeki yağmurluğa kadar geçmiş kanı.. dikkat edin sizlerde kızlar..
İğneyi vurunca kanamadı canım, koldan kan verip hastaneden çıkınca kanadı. Normalde hemen pıhtılaşıp kanamıyor benim üstüne bastırınca, bu sefer kan iyice inceldiğinden çok kanadı ben de çok bastırmamıştım..Damara denk geliyordur kaniyorsa canım. Ben 5 paket bitirdim sadece 1 kere kanadı. Damara denk gelince inanılmaz kanıyor.
Cok haklısınız. Bugün merkezden aradılar 7. Gün olduğu için değer o şekilde çıkabilir yarın sabahtan kan ver dediler. İnşallah katlanmıştirKuzum bence bazı şeyler kişiye göre de değişiyor. 6.gun 50 çıkan da var 12.gun 20 çıkıp doğuran da var. Yeter ki embriyo sağlıklı olsun o her türlü doguyor
Moralini bozma Mirketcim bence, bu kalite işi pek belli olmuyor.. küçük mirketcik geliyordur inşallah, genine kalitesiz deme alınır çocukTeşekkür ederim, çok motive edici bir mesaj olmuşİnşallah ben de arkadaş gibi güzel haberler veririm 7 yumurtadan sona 4 tane kaldı, ikisi dondu ikisi içeride
Moralini bozma Mirketcim bence, bu kalite işi pek belli olmuyor.. küçük mirketcik geliyordur inşallah, genine kalitesiz deme alınır çocuk
HAaa ben kan sulandirici vururken sandım. Normalde 1dkysa şimdi 2 3 dk tut anca duruyorİğneyi vurunca kanamadı canım, koldan kan verip hastaneden çıkınca kanadı. Normalde hemen pıhtılaşıp kanamıyor benim üstüne bastırınca, bu sefer kan iyice inceldiğinden çok kanadı ben de çok bastırmamıştım..
İnşallah canım. Bu kadar emek varken kimsenin kucağı boş kalmasın herkesin kucağı sağlıklı bebelerle dolsun inşallah. Gönülden istenen bebek bunlar ya çok kiymetliler her türlü.Cok haklısınız. Bugün merkezden aradılar 7. Gün olduğu için değer o şekilde çıkabilir yarın sabahtan kan ver dediler. İnşallah katlanmıştir
Benim de 9. Günüm(28 mayis) 5.8 çıktı dün 180 çıktı doktor gün verdi erkenden canını sıkma brnim de çok dusuk ama bir umut10. gün bugün hayali çizgi denilen çizgiden vardı
kan sonucunu aldınmı canım herşey yolundamıMosmor yapması bir yana, o kadar kanatıyor kiii.. bugün kan verdim, herzaman yaptığım gibi azcık bastırdım üzerine pamukla, yara bandı vardı zaten üstünde. Yürürken kolumda bi ıslaklık hissettim bi açtım baktım ki heryer kanÜstümdeki yağmurluğa kadar geçmiş kanı.. dikkat edin sizlerde kızlar..
Degerlerimiz yakinmis inşallah benimde sizin ki gibi artarUn
Benim de 9. Günüm(28 mayis) 5.8 çıktı dün 180 çıktı doktor gün verdi erkenden canını sıkma brnim de çok dusuk ama bir umut
İnşallah hep ikiye katlandı ama hep düşük değerler bi şıçrayış yapmadı.İlk denememde de 600 leri gormuştum düştü sabır ben çok çabuk umutsuzluğa kapildim moralimi bozdum ama beni bırakmadıDegerlerimiz yakinmis inşallah benimde sizin ki gibi artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?