- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.581
Kimisi doğuma kadarmış benim 12. Haftaya kadar dedi doktor.Haahah aynen bizde de valla. Eşim sürekli hesap kitap yapıyor daha ay başı kara kara düşünüyoruz valla. Doktoruma söyledim hocam imkanımız yok kalçadan olanıda vurulamıyorum lütfen iğneyi keselim dedim olmaz en etkilisi iğne dişinizi azcık daha sıkın dedi
Kaç hafta olana kadar iğne veriyorlar ?
Ben de riske atamam o zaman yaaBu foruma bi arkadaş daha önce gebeyken alttan baktırdığını ve düşük olduğunu söylemişti ondan baya kötü etkilendim. Çevremde hamile olan herkes aynı uyarıyı yaptı ben de riske atamam herkesin kendi bileceği şey
İki embriyo mu transfer olmuştu sizede degerleriniz yakın çıkmış hemen hemen benim 8. Gün 90 11. Gün 320 çıkmıştıbenim 9.gün 86 çıktı 11.gün 388 inşallah canım sağlıkla ilerler hepimizin
Yani gerekirse bi hafta daha çok beklerim ama karından baktırırım görüşündeyim. Kimsede olmaz olmaz bana denk gelir sonra hep kendimi suçlarım.Ben de riske atamam o zaman yaa
Amin canım, hepimizin ki inşallahçok şükür canım sağlıkla ilerlesin inşallahbu arada ben pozitifi alınca belirtiler durdu gibi hissediyorum sen nasılsın
Hayırlı olsun canım çok sevindimFlyingHummingbird @Hazel9 kızlar ben de bugün doktora gittim doktorum rahmime baktı "rahim çiçek gibi olmuş"dedi 8.8mm olmuş rahim 14 haziran pazartesi günü transfer günüm yanlız bana çooook fazla ilaç verdi ama gittiğim hastane bana en başında biz çok ilaç veriyoruz demişti... şimdi size ilaçları sıralıyorum: estrofem, dekort, coraspin, omepa, oksapar, progestan fitil, duphaston, zitromax, proluton(kalçadan yapılan iğne) bir de transfer oncesi tekrar covid testi istedi onu da cumartesi yaptırıcam... bi de size bişey sorucam transfer öncesi ilişkiye girmek yasak mı? Bu konu hakkında hiç bişey demediler de
Sizin değerlerinizi gördüm de 129 ile 166 arasında tam olarak iki gün mü var yani 2 gün sonra aynı saatlerde miydiYüzde 33 artış 1 gün de mi 2 günde mi dedi doktorunuz
evet canım 2 taneydiİki embriyo mu transfer olmuştu sizede degerleriniz yakın çıkmış hemen hemen benim 8. Gün 90 11. Gün 320 çıkmıştı
olabilir canım bekliycez artık kese gününe kadar hayırlısını versin allahımAmin canım, hepimizin ki inşallahBenim de arada bel ve karın ağrısı dışında hiçbir şeyim kalmadı...bugün test çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.. daha ilaçlardan esas hamilelik belirtilerini hissedemiyoruz bence
Bize yasak olduğu söylenmişti.FlyingHummingbird @Hazel9 kızlar ben de bugün doktora gittim doktorum rahmime baktı "rahim çiçek gibi olmuş"dedi 8.8mm olmuş rahim 14 haziran pazartesi günü transfer günüm yanlız bana çooook fazla ilaç verdi ama gittiğim hastane bana en başında biz çok ilaç veriyoruz demişti... şimdi size ilaçları sıralıyorum: estrofem, dekort, coraspin, omepa, oksapar, progestan fitil, duphaston, zitromax, proluton(kalçadan yapılan iğne) bir de transfer oncesi tekrar covid testi istedi onu da cumartesi yaptırıcam... bi de size bişey sorucam transfer öncesi ilişkiye girmek yasak mı? Bu konu hakkında hiç bişey demediler de
Bizim dondurulmuş transfer olacak öncesinde yasak vermemişti serbest demişti de kaç gün öncesine kadar yasak acabaIlıskı transferden once kesınlıkle yasak haberınız olsun bana oyle soylendı
Benımde donmustu yasak dendı ful yasakBizim dondurulmuş transfer olacak öncesinde yasak vermemişti serbest demişti de kaç gün öncesine kadar yasak acaba
Opudan sonra bize yasak dediler transferden sonrada teste kadar eğer gebelik olursa doktorunuz uygun görürse dedilerFlyingHummingbird @Hazel9 kızlar ben de bugün doktora gittim doktorum rahmime baktı "rahim çiçek gibi olmuş"dedi 8.8mm olmuş rahim 14 haziran pazartesi günü transfer günüm yanlız bana çooook fazla ilaç verdi ama gittiğim hastane bana en başında biz çok ilaç veriyoruz demişti... şimdi size ilaçları sıralıyorum: estrofem, dekort, coraspin, omepa, oksapar, progestan fitil, duphaston, zitromax, proluton(kalçadan yapılan iğne) bir de transfer oncesi tekrar covid testi istedi onu da cumartesi yaptırıcam... bi de size bişey sorucam transfer öncesi ilişkiye girmek yasak mı? Bu konu hakkında hiç bişey demediler de
Ay amin inşallah. Benim şimdiden karnım şişti ikiz diye herhalde. Kızımda 11 haftalıkken falan bu kadardıBende de öyle dedi biri daha minik dedi ama atışlarını gördük şükür yeniden. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize
Şimdi doktoruma yazdım yasak değil dedi transfer sonrası yasak dediOpudan sonra bize yasak dediler transferden sonrada teste kadar eğer gebelik olursa doktorunuz uygun görürse dediler
Her dr ye farklı ki benim taze transferdi belki de ondanŞimdi doktoruma yazdım yasak değil dedi transfer sonrası yasak dedi
Henüz birşey söylemedi. Kalp atışını duyduktan sonra da devam edecek galibaHaahah aynen bizde de valla. Eşim sürekli hesap kitap yapıyor daha ay başı kara kara düşünüyoruz valla. Doktoruma söyledim hocam imkanımız yok kalçadan olanıda vurulamıyorum lütfen iğneyi keselim dedim olmaz en etkilisi iğne dişinizi azcık daha sıkın dedi
Kaç hafta olana kadar iğne veriyorlar ?
Bilemiyorum ki heralde öyle :)Her dr ye farklı ki benim taze transferdi belki de ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?