Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kimisi doğuma kadarmış benim 12. Haftaya kadar dedi doktor.

Ben de riske atamam o zaman yaa

çok şükür canım sağlıkla ilerlesin inşallahbu arada ben pozitifi alınca belirtiler durdu gibi hissediyorum sen nasılsın
Amin canım, hepimizin ki inşallah Benim de arada bel ve karın ağrısı dışında hiçbir şeyim kalmadı...bugün test çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.. daha ilaçlardan esas hamilelik belirtilerini hissedemiyoruz bence

Hayırlı olsun canım çok sevindim benim de bugün 8mm çıktı 15 haziranda transfer bana bir şey söylemedi ilişki konusunda . Evet sana baya ilaç vermişler ben sadece estrofem kullanıyorum persembe progestan fitil ve prolutex iğneye başlıcam . Her doktorun yöntemi başka ama hepimizin amacı aynı Allah’ım en kısa zamanda doldursun kucaklarımızı sağlıkla az önce trendyoldan 10 lu gebelik testi sipariş ettim hazırlıklar tamam şimdiden

olabilir canım bekliycez artık kese gününe kadar hayırlısını versin allahım

Bize yasak olduğu söylenmişti.

Opudan sonra bize yasak dediler transferden sonrada teste kadar eğer gebelik olursa doktorunuz uygun görürse dediler

Henüz birşey söylemedi. Kalp atışını duyduktan sonra da devam edecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…