Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar hafif pembe kanama başladı ve şiddetli karın ağrısı. Hastaneye geldik şimdi. Hayırlısı neyse o olsun, dua edin bana olur mu
Benimde kanamam basladığında ağrım da vardı canım. Ama çok şükür beta sağlıklı ilerliyordu dozu arttırdı iğnenin insallah hayırlı haberlerle gel

Canım nasılsın kalp atışlarını duydunuzmu

Test günününden ne kadar sonra kese için çağrıldınız? Kalp atışı için de test gününüzden sonra ne kadar süre geçmişti? Bu güzel sesi duyan arkadaşlar cevaplayabilir mi

Test günününden ne kadar sonra kese için çağrıldınız? Kalp atışı için de test gününüzden sonra ne kadar süre geçmişti? Bu güzel sesi duyan arkadaşlar cevaplayabilir mi
test gününde 10 gün sonra kese için çağrıyorlar kalp atışını bende daha bilmiyorum

FlyingHummingbird H Hazel9 kızlar ben de bugün doktora gittim doktorum rahmime baktı "rahim çiçek gibi olmuş"dedi 8.8mm olmuş rahim 14 haziran pazartesi günü transfer günüm yanlız bana çooook fazla ilaç verdi ama gittiğim hastane bana en başında biz çok ilaç veriyoruz demişti... şimdi size ilaçları sıralıyorum: estrofem, dekort, coraspin, omepa, oksapar, progestan fitil, duphaston, zitromax, proluton(kalçadan yapılan iğne) bir de transfer oncesi tekrar covid testi istedi onu da cumartesi yaptırıcam... bi de size bişey sorucam transfer öncesi ilişkiye girmek yasak mı? Bu konu hakkında hiç bişey demediler de

Hcg 3bin üstü karından kese görünüyor. Pztsi tahlilim 911 çıkmıştı cuma keseyi gördük. Keseden 10 gün sonra da kalp atışı duyduk. Hep karındandı ben alttan baktırmıyorum.

Yüzde 5 gibi bir degerle donmuş embriyonun taze ye göre şansı yüksekmiş inşallah bundan sonraki embriyoları uz tutunur, rabbim er veya geç kucağınıza almayı Nasib etsin.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin Allahım

Omega duphaston ve zitromax hariç diğerlerini ben de kullanıyordum. Benim taze transfer canım bana yasaktı hep

Hcg 3bin üstü karından kese görünüyor. Pztsi tahlilim 911 çıkmıştı cuma keseyi gördük. Keseden 10 gün sonra da kalp atışı duyduk. Hep karındandı ben alttan baktırmıyorum.
O zaman değere göre değişecek bu durum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Neden alttan baktırmıyorsunuz? Düşük riski mi oluyor

Şimdi çıktı canımm, çok şükür 2 katına çıkmış. Haftaya salı gel keseye bakalım dedi doktorum. İnşallah bundan sonraki süreçler de sağlıkla ilerler. Dualarım bekleyen herkesle
çok şükür canım sağlıkla ilerlesin inşallahbu arada ben pozitifi alınca belirtiler durdu gibi hissediyorum sen nasılsın

O zaman değere göre değişecek bu durum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Neden alttan baktırmıyorsunuz? Düşük riski mi oluyor
Bu foruma bi arkadaş daha önce gebeyken alttan baktırdığını ve düşük olduğunu söylemişti ondan baya kötü etkilendim. Çevremde hamile olan herkes aynı uyarıyı yaptı ben de riske atamam herkesin kendi bileceği şey

Haahah aynen bizde de valla. Eşim sürekli hesap kitap yapıyor daha ay başı kara kara düşünüyoruz valla. Doktoruma söyledim hocam imkanımız yok kalçadan olanıda vurulamıyorum lütfen iğneyi keselim dedim olmaz en etkilisi iğne dişinizi azcık daha sıkın dedi
Kaç hafta olana kadar iğne veriyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…