- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.561
Benimde kanamam basladığında ağrım da vardı canım. Ama çok şükür beta sağlıklı ilerliyordu dozu arttırdı iğnenin insallah hayırlı haberlerle gelKızlar hafif pembe kanama başladı ve şiddetli karın ağrısı. Hastaneye geldik şimdi. Hayırlısı neyse o olsun, dua edin bana olur mu
Canım nasılsın kalp atışlarını duydunuzmuKızlar erken kan testi yaptırmak istemiyosanız trendyolda çoklu idrar testleri var uyguna denk geliyo beşli aldım ben 4. Günden itibaren her sabah yapıp koyulaşmasına baktım8 ve 10 uncu günler kan verdim sonra kese gördüm
Maşallah inşallah hayırlısı ile keseyi de görürsün canım kaç çıkmıştı sonuçlarınbende iyiyim canım benden 3. testi istemedi direk keseye çağırdı heyecanla bekliyorum
Dualarımız seninle haberdar etKızlar hafif pembe kanama başladı ve şiddetli karın ağrısı. Hastaneye geldik şimdi. Hayırlısı neyse o olsun, dua edin bana olur mu
Nasıl geçti canım. Her şey yolundadır inşallah. Bebişinde sıkı sıkı tutunsun sana.Kuzumm teşekkür ederim sorduğun için iyiyim şimdi dinlendiriyolarHerşey güzel geçti çok şükür gerisi Allahıma kalmış
benim 9.gün 86 çıktı 11.gün 388 inşallah canım sağlıkla ilerler hepimizinMaşallah inşallah hayırlısı ile keseyi de görürsün canım kaç çıkmıştı sonuçların
test gününde 10 gün sonra kese için çağrıyorlar kalp atışını bende daha bilmiyorumTest günününden ne kadar sonra kese için çağrıldınız? Kalp atışı için de test gününüzden sonra ne kadar süre geçmişti? Bu güzel sesi duyan arkadaşlar cevaplayabilir mi
Şimdi çıktı canımm, çok şükür 2 katına çıkmış. Haftaya salı gel keseye bakalım dedi doktorum. İnşallah bundan sonraki süreçler de sağlıkla ilerler. Dualarım bekleyen herkeslekan sonucunu aldınmı canım herşey yolundamı
Hcg 3bin üstü karından kese görünüyor. Pztsi tahlilim 911 çıkmıştı cuma keseyi gördük. Keseden 10 gün sonra da kalp atışı duyduk. Hep karındandı ben alttan baktırmıyorum.Test günününden ne kadar sonra kese için çağrıldınız? Kalp atışı için de test gününüzden sonra ne kadar süre geçmişti? Bu güzel sesi duyan arkadaşlar cevaplayabilir mi
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için inşallahYüzde 5 gibi bir degerle donmuş embriyonun taze ye göre şansı yüksekmiş inşallah bundan sonraki embriyoları uz tutunur, rabbim er veya geç kucağınıza almayı Nasib etsin.
Çok teşekkürler 10 gün çokmuş yinetest gününde 10 gün sonra kese için çağrıyorlar kalp atışını bende daha bilmiyorum
Omega duphaston ve zitromax hariç diğerlerini ben de kullanıyordum. Benim taze transfer canım bana yasaktı hepFlyingHummingbird H Hazel9 kızlar ben de bugün doktora gittim doktorum rahmime baktı "rahim çiçek gibi olmuş"dedi 8.8mm olmuş rahim 14 haziran pazartesi günü transfer günüm yanlız bana çooook fazla ilaç verdi ama gittiğim hastane bana en başında biz çok ilaç veriyoruz demişti... şimdi size ilaçları sıralıyorum: estrofem, dekort, coraspin, omepa, oksapar, progestan fitil, duphaston, zitromax, proluton(kalçadan yapılan iğne) bir de transfer oncesi tekrar covid testi istedi onu da cumartesi yaptırıcam... bi de size bişey sorucam transfer öncesi ilişkiye girmek yasak mı? Bu konu hakkında hiç bişey demediler de
Sizin sonucunuz ne oldu olumludur inşallahBenim doktorum durum müsaitse taze transferden yana. Bende de taze yaptı canım.
O zaman değere göre değişecek bu durum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Neden alttan baktırmıyorsunuz? Düşük riski mi oluyorHcg 3bin üstü karından kese görünüyor. Pztsi tahlilim 911 çıkmıştı cuma keseyi gördük. Keseden 10 gün sonra da kalp atışı duyduk. Hep karındandı ben alttan baktırmıyorum.
çok şükür canım sağlıkla ilerlesin inşallahŞimdi çıktı canımm, çok şükür 2 katına çıkmış. Haftaya salı gel keseye bakalım dedi doktorum. İnşallah bundan sonraki süreçler de sağlıkla ilerler. Dualarım bekleyen herkesle
evet valla beklemek zorÇok teşekkürler 10 gün çokmuş yinegeçmiyor zaman
Bu foruma bi arkadaş daha önce gebeyken alttan baktırdığını ve düşük olduğunu söylemişti ondan baya kötü etkilendim. Çevremde hamile olan herkes aynı uyarıyı yaptı ben de riske atamam herkesin kendi bileceği şeyO zaman değere göre değişecek bu durum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Neden alttan baktırmıyorsunuz? Düşük riski mi oluyor
Kaç hafta olana kadar iğne veriyorlar ?Haahah aynen bizde de valla. Eşim sürekli hesap kitap yapıyor daha ay başı kara kara düşünüyoruz valla. Doktoruma söyledim hocam imkanımız yok kalçadan olanıda vurulamıyorum lütfen iğneyi keselim dedim olmaz en etkilisi iğne dişinizi azcık daha sıkın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?