Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Baktılar, rahim kalınlığı iyi gözüküyormuş ama kese falan gözükmezmiş daha. Evet bildiğimiz kan
Bazılarında boyle seyler oluyor cnm herşey yapılmış zaten pıhtı gelmiyorsa bişey olmaz Allahın izniyle. Sen ayakları daya duvara öyle yat hiç kalkma. İnşallah atlatacaksin

Baktılar, rahim kalınlığı iyi gözüküyormuş ama kese falan gözükmezmiş daha. Evet bildiğimiz kan
Yok yok sen hic stres yapma kanama olabılr bazı ınsanda degerın artıyorsa korkma bısey olamyacak ıns ılaclarını aksatma kanama bazen olabılıyor ıns sabaha kesılır ıns ıns

Sağ olun, yaptılar onu da. Hem progestan hem proluton yaptılar. Eve gelince iki tane de fitil attım yani daha ne kadar alabilirim, bilmiyorum
Zor biliyorum ama moralinizi yüksek tutup dinlenmeye çalışın.. herşeyi yapmışlar zaten.. haftalardır kanaması kesilmeyip bebeği hep iyi olan arkadaşlar var, ne yazık ki çok oluyor, stresli bir durum. İnşallah en kısa zamanda toparlarsınız

Sağ olun, yaptılar onu da. Hem progestan hem proluton yaptılar. Eve gelince iki tane de fitil attım yani daha ne kadar alabilirim, bilmiyorum
Çok geçmiş olsun merak etme durur kanaman baya progesteron yüklemişler. O kadar doza kanama kalmaz canım aspirin kullanma kanama olanlarda aspirin kesiliyor direk

Hadi inşallah Ben nasıl hesaplayacagımı bilmiyorum adet tarihine göre diyolar ama ben adetime 3 gün kala transfer oldum o yüzden benimki yanlış çıkıyo bence. En dogrusu ultrasonda çıkacak heralde
Tup bebek gebelik hesaplama diye sayfa var ordan hesapla o neyse o çıkıyor. Benim de geç tarihte olduğu için son adete uyumlu degil

Hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için, hep mutlu olun
Benim Bi arkadaş 4 ay aşırı kanama yaşadı sonra birden kesildi doğurdu da. Veren Allah veriyor sen korkma. İlaçlarını düzgün kullan gerisi Allahtan. İnşallah bir an önce kesilir kanama. Çünkü insanın psikolojisi elden gidiyor ben de her gebeligimde yaşıyorum malesef

Doğru söylüyorsunuz. Doktorunuz ne diyor peki, neden kanamanız oluyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…