- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.661
Baktılar, rahim kalınlığı iyi gözüküyormuş ama kese falan gözükmezmiş daha. Evet bildiğimiz kanKıpkırmızı kan mı canım ultrasonla bakmadılar mı
Bazılarında boyle seyler oluyor cnm herşey yapılmış zaten pıhtı gelmiyorsa bişey olmaz Allahın izniyle. Sen ayakları daya duvara öyle yat hiç kalkma. İnşallah atlatacaksinBaktılar, rahim kalınlığı iyi gözüküyormuş ama kese falan gözükmezmiş daha. Evet bildiğimiz kan
Yok yok sen hic stres yapma kanama olabılr bazı ınsanda degerın artıyorsa korkma bısey olamyacak ıns ılaclarını aksatma kanama bazen olabılıyor ıns sabaha kesılır ıns ınsBaktılar, rahim kalınlığı iyi gözüküyormuş ama kese falan gözükmezmiş daha. Evet bildiğimiz kan
Evet hayırlısı insallah :) ikiz miydi senin öyle hatırlıyorum sankiBende 6+2 de gitmiş olcam o zmn
Zor biliyorum ama moralinizi yüksek tutup dinlenmeye çalışın.. herşeyi yapmışlar zaten.. haftalardır kanaması kesilmeyip bebeği hep iyi olan arkadaşlar var, ne yazık ki çok oluyor, stresli bir durum. İnşallah en kısa zamanda toparlarsınızSağ olun, yaptılar onu da. Hem progestan hem proluton yaptılar. Eve gelince iki tane de fitil attım yani daha ne kadar alabilirim, bilmiyorum
Çok geçmiş olsun merak etme durur kanaman baya progesteron yüklemişler. O kadar doza kanama kalmaz canım aspirin kullanma kanama olanlarda aspirin kesiliyor direkSağ olun, yaptılar onu da. Hem progestan hem proluton yaptılar. Eve gelince iki tane de fitil attım yani daha ne kadar alabilirim, bilmiyorum
Tup bebek gebelik hesaplama diye sayfa var ordan hesapla o neyse o çıkıyor. Benim de geç tarihte olduğu için son adete uyumlu degilHadi inşallahBen nasıl hesaplayacagımı bilmiyorum adet tarihine göre diyolar ama ben adetime 3 gün kala transfer oldum o yüzden benimki yanlış çıkıyo bence. En dogrusu ultrasonda çıkacak heralde
Benim Bi arkadaş 4 ay aşırı kanama yaşadı sonra birden kesildi doğurdu da. Veren Allah veriyor sen korkma. İlaçlarını düzgün kullan gerisi Allahtan. İnşallah bir an önce kesilir kanama. Çünkü insanın psikolojisi elden gidiyor ben de her gebeligimde yaşıyorum malesefHepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için, hep mutlu olun
Doğru söylüyorsunuz. Doktorunuz ne diyor peki, neden kanamanız oluyormuş?Benim Bi arkadaş 4 ay aşırı kanama yaşadı sonra birden kesildi doğurdu da. Veren Allah veriyor sen korkma. İlaçlarını düzgün kullan gerisi Allahtan. İnşallah bir an önce kesilir kanama. Çünkü insanın psikolojisi elden gidiyor ben de her gebeligimde yaşıyorum malesef
Bıraktık asprin ve kan sulandırıcıyı. Hala devam ediyor kanamaÇok geçmiş olsun merak etme durur kanaman baya progesteron yüklemişler. O kadar doza kanama kalmaz canım aspirin kullanma kanama olanlarda aspirin kesiliyor direk
Rengi nasıl ? Benmde 1 gün boyunca sürdü açık pembe kırmızımsıydıBıraktık asprin ve kan sulandırıcıyı. Hala devam ediyor kanama
Yoğun mu hâlâ?Bıraktık asprin ve kan sulandırıcıyı. Hala devam ediyor kanama
Yoğun sayılır. Ben yarın hcg testi yapayım mı kendim? Düşmüşse değer boşuna iğne yiyip durmam en azındanYoğun mu hâlâ?
İnşallah canm sonradan niye böyle oldu anlamadım zatenBence kotu dusunme canım bebegını goreceksın ıns senın degerlerın bastan berı guzeldı ıns kotu dusunme bence guzel sonuc alacaksın Rabbımın ıznıyle
Canım bence yat güzelce dinlen. Bence bebişin seninle ama azıcık naz yapıyor sanaYoğun sayılır. Ben yarın hcg testi yapayım mı kendim? Düşmüşse değer boşuna iğne yiyip durmam en azından
Eğer doğarsa eşek sudan gelene kadar dövcemCanım bence yat güzelce dinlen. Bence bebişin seninle ama azıcık naz yapıyor sanaDevam ederse kanama yarın testi tekrarlarsın.
Renk koyu mu pıhtı gelme var mı canm hicYoğun sayılır. Ben yarın hcg testi yapayım mı kendim? Düşmüşse değer boşuna iğne yiyip durmam en azından
Doğar ama sen saçının teline kıyamazsın her şey unutulurEğer doğarsa eşek sudan gelene kadar dövcem
Açık kırmızı. Arada kahverengi de oluyor. Su gibi.dün pıhtımsı bir şey geldi ama doktor sorun yok dediRenk koyu mu pıhtı gelme var mı canm hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?