Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ya çok afedersiniz üsteliyorum ama mesajınızda aynı gün 19.00 da tekrar yaptırdım yazmışsınız 129 ile 166 aynı gün değil mi ben anlamadım benimde çok az artıyor o yüzden bu kadar soruyorum
Hiç önemli değil birbirimiz olmasak ne yapardık biz inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.. her zaman tekrar tekrar ne isterseniz sorabilirsiniz.
Şimdi ben 24 mayısta transfer oldum.
31.05 de ilk kan testi 44 çıktı
02.06 da 129
04.06 da 166 çıktı. Bu değer 02.06 da verdiğim değerden sadece %28 yüksek olduğu için aynı gün (04.06 da) tekrar test verdim ve 222 çıktı.
07.06 da 735 çıktı çok şükür

YaNi aynı gün verdiğim birinci değer 166, ikinci değer 222

Bunu yanlış yazmışım ben açıklama kısmını kafa iyice gitti :) 166 ve 222 aynı gün olan degerler

O zaman 129 ile 222 arası 2 günden fazla oluyor yani.cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler

Labavatuvar farkı olursa diye hepsini aynı yerde yaptırın diyolar farkeder mi? Bende hemen öğrenmek için acile gideyim diye düşünüyorum da
Ben ilkini devlette 2.yi özelde yaptırdım. İlk 479 2. 911 çıktı. Fark etse ne kadar olacaktı ki yükselmenin iyi olduğunu gösterse yeter

284 çıktı canım perşembe tekrarlamamı söylediler 2 hafta sonra da ultrasonda baktırabilirsin dediler. Kalp atışını görünce rahatlıcam sanırım. Sabah sabırsızlıkla sonucunu beklicem
Tebrik ederim rabbim hayırlısı ile kucağına almayı Nasib etsin msgl0 canım inşallah yarın sende güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…