- 10 Ağustos 2020
- 189
- 325
- 23
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.621
Hiç önemli değil birbirimiz olmasak ne yapardık bizYa çok afedersiniz üsteliyorum ama mesajınızda aynı gün 19.00 da tekrar yaptırdım yazmışsınız 129 ile 166 aynı gün değil mi ben anlamadım benimde çok az artıyor o yüzden bu kadar soruyorum
Bunu yanlış yazmışım ben açıklama kısmını kafa iyice gitti :) 166 ve 222 aynı gün olan degerler44, 129, 166, 222, ve 735 canım
44 transferin 7.günü
129 transferin 9. günü
166 da 9. Gün , (değer çok az çıkınca akşam 19.00 da dayanamayıp tekrar test verdik )
Bugün, yani transferin 12 . günü de 735 cıktı canım
Aminhayırlısı olsun canım hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun
Amin inşallah canımMasallah Rabbim kucagina almayi doya doya koklamayi da nasip etsin insallah❤
Ogrenir ogrenmez yazacagim❤
O zaman 129 ile 222 arası 2 günden fazla oluyor yani.cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerlerHiç önemli değil birbirimiz olmasak ne yapardık bizinşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.. her zaman tekrar tekrar ne isterseniz sorabilirsiniz.
Şimdi ben 24 mayısta transfer oldum.
31.05 de ilk kan testi 44 çıktı
02.06 da 129
04.06 da 166 çıktı. Bu değer 02.06 da verdiğim değerden sadece %28 yüksek olduğu için aynı gün (04.06 da) tekrar test verdim ve 222 çıktı.
07.06 da 735 çıktı çok şükür
YaNi aynı gün verdiğim birinci değer 166, ikinci değer 222
Benim 15. Gün değerim 82.3 çıktı. Ondan iki gün önceki değerim 47 çıkmıştı yani 13. Gün. Sonrasında kan vermedim. Doktorum kan yerine Cuma günü ultrasondan görmek istedi. Bekliyorum şimdilik. Bu gün 19. Günüm.İnşallah sizin kaçıncı gun ve deger nedir
Hahahaha güzel mutlu kilolar olsun inşallah yediklerimiz hep miniklere gitsinYok vallahi benim aşağı kısmım sis artık şişiyor göbeğim. 4 artı 4 gr can taşıyorum içimde8gr aldigim kesin. Kızımda 15 kilo almıştım ınsallaaahh bunlarda da öyle olur
İnşallah önemli bir şey değildir. Allah yardımcın olsunKızlar hafif pembe kanama başladı ve şiddetli karın ağrısı. Hastaneye geldik şimdi. Hayırlısı neyse o olsun, dua edin bana olur mu
Aynen , yaklaşık 55 saate denk geliyorO zaman 129 ile 222 arası 2 günden fazla oluyor yani.cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler
Inşallah sapasağlam tutunur meleginiz size sapasağlam dönersiniz evinizeKızlar hafif pembe kanama başladı ve şiddetli karın ağrısı. Hastaneye geldik şimdi. Hayırlısı neyse o olsun, dua edin bana olur mu
Yok cuma inşallahCanım nasılsın kalp atışlarını duydunuzmu
Bulantılarım henüz baslamadı. Bu sabah tekrar lekelenmem oldu ama geçti. Kalp atışı için Perşembe gidicem bakalım :)Yok cuma inşallahAma mide bulantılarım başladı. Şükür daha çıkarmadım ama midem fena sende ne var ne yok
Aa sen benden önce duycaksın inşallahBulantılarım henüz baslamadı. Bu sabah tekrar lekelenmem oldu ama geçti. Kalp atışı için Perşembe gidicem bakalım :)
Ben acilden verdim bir saate çıkıyor. Devletse internet sitelerinden bakıyorum sonuca, özelse arayarak öğreniyordum.Kan verirken acilde mi veriyosunuz test günü acilde erken çıkıyor diyolar nasıl yaptınız hanımlar?
Labavatuvar farkı olursa diye hepsini aynı yerde yaptırın diyolar farkeder mi? Bende hemen öğrenmek için acile gideyim diye düşünüyorum daBen acilden verdim bir saate çıkıyor. Devletse internet sitelerinden bakıyorum sonuca, özelse arayarak öğreniyordum.
Ben ilkini devlette 2.yi özelde yaptırdım. İlk 479 2. 911 çıktı. Fark etse ne kadar olacaktı ki yükselmenin iyi olduğunu gösterse yeterLabavatuvar farkı olursa diye hepsini aynı yerde yaptırın diyolar farkeder mi? Bende hemen öğrenmek için acile gideyim diye düşünüyorum da
Tebrik ederim rabbim hayırlısı ile kucağına almayı Nasib etsin284 çıktı canım perşembe tekrarlamamı söylediler 2 hafta sonra da ultrasonda baktırabilirsin dediler. Kalp atışını görünce rahatlıcam sanırım. Sabah sabırsızlıkla sonucunu beklicem
Ben biraz önce acilde verdim ama aynı sürede çıktı normal giriş yaptığım zamanlaKan verirken acilde mi veriyosunuz test günü acilde erken çıkıyor diyolar nasıl yaptınız hanımlar?
13.gün sonucum 317.89. İki kattan fazla artmış, biraz rahatladım11. Gün sonucum 120.99 . Düşük mü kızlar? Doktoruma gönderdim ama daha görmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?