Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Erken olur büyük ihitmalle canım duyamayız ama belki görürüz ekrandan attığını :) daha 6+0 olacak çünkü bakalım
Hadi inşallah Ben nasıl hesaplayacagımı bilmiyorum adet tarihine göre diyolar ama ben adetime 3 gün kala transfer oldum o yüzden benimki yanlış çıkıyo bence. En dogrusu ultrasonda çıkacak heralde

Hadi inşallah Ben nasıl hesaplayacagımı bilmiyorum adet tarihine göre diyolar ama ben adetime 3 gün kala transfer oldum o yüzden benimki yanlış çıkıyo bence. En dogrusu ultrasonda çıkacak heralde
Canım hesaplamalar var google'a yaz doğum tarihi hesaplama diye. Blast embriyo transfer tarihini seç onda doğru sonuc çıkıyor.

Bence kotu dusunme canım bebegını goreceksın ıns senın degerlerın bastan berı guzeldı ıns kotu dusunme bence guzel sonuc alacaksın Rabbımın ıznıyle

Canım geçmiş olsun bthcg ne bakıldımı sneşn okuyamadım tam ama acildemisin hala eve geldin mi doktorun ne dedi
Geldim eve, ters bir şey mi yaptın dedi. Dedim hayır, ilaçları aksatıp aksatmadığımı sordu. Cumartesi 25 di değer, bugün 169 çıktı. Pazartesi çağırdı ama ne bileyim bu kadar kanamaya kalcağını sanmıyorum bebeğin

Hastanedeydiniz, ne diyorlar? Prolutona progestandan fln daha etkili diyorlar kanamayı durdurmak için, proluton yapmadılarsa onu mu yaptırsanız acaba? Geçmiş olsun
Sağ olun, yaptılar onu da. Hem progestan hem proluton yaptılar. Eve gelince iki tane de fitil attım yani daha ne kadar alabilirim, bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…