- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.861
Çok inanmıştık ama dediğin gibi nasip şimdiye değilmişArkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Rabbim dayanma gücü versinBnimde 8 e düştü cnim hakkımız da hayırlısi buymuş demek
donmusun yok mu canım
Ben opudan sonra başladım o iğneye. Tüp bebek doktorum karar vermişti. Sen de doktorunla görüş hepsinin yöntemi farklıInşallahpeki testte pozitif çıkınca hastaneden hemen progestan ignesi veriliyor mu?
Bugün bnde kan verdim doktor halen cumartesi ver o günü baz alicaz diyolar sinir oldum bariz belli işte kimyasal yaniSenin ne zaman düştü canim benimüzülmek de care değil ne hissettiğimi de bilmiyorum.. Doktorunla konustun mu ?
hakkında hayırlısı olsun canım nasibi ne zamansa o zaman oluyorArkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Amin canım epeyce bii ara vericem galibaRabbim dayanma gücü versinInşallah en kısa zamanda nasip etsin Rabbim maddi ve manevi dayanma gücü nasip etsin ❣
Mutlaka uzan ayaklarının altına yastık koy dinlen wc harici kalkma birkaç gün. Kan sulandırıcı kullanıyorsan onu da danış doktoruna belki kesebilir. Allah ol derse olur bol bol dua et. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallahKizlar bugun 7.gunum. az once uyandim kanamam olmus, pembe renkli bol sulu. İlk basta bi şok oldum, korktum. Epey kasik agrim var. Doktorumu aradim hemen igneni yap fitilini al dedi. O isleri hallettim. Umarim devam etmez. Yerlesme kanamasi olabilir diye okudum ama korkuyorum. Kasik agrim çok çok var. Allahim insallah tutunuyordur bebegim
baska cocugun varmı canım donmusun yokmuAmin canım epeyce bii ara vericem galiba
Nasipten öte gerçekten yol yok. Sabırlı olmaya çalış. Derdi veren Allah dermanı da verir.Arkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Var cbim 14 aylık bı oğlum var ama donmusum yok baştan baslicazbaska cocugun varmı canım donmusun yokmu
Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Sende hakkını helal et. Herşey nasip kısmet sen elinden geleni yaptın. Vardır bunda da bi hayır.Arkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Aa öyle miAynen adaşız da aynı zamandainşallah birlikte kalp atış heyecanı da yaşamak nasip olsun .. sağlıklı gebeliklerimiz olsun her emek verenin kalpten dileyenin , teşekkür ederim ❣
Aslında kanama olmadan önce verilmesi bence de çok mantıklı. Peki bu süreçte sizin hiç kanamanız oldu mu?Ben opudan sonra başladım o iğneye. Tüp bebek doktorum karar vermişti. Sen de doktorunla görüş hepsinin yöntemi farklı
Ben ağız yerine vajinal alıyorum. Sen göbekten vurduruyorsun ben kalçadan. Muadiline göre değişiyor canımanladım cnm onu ben ağızdan alıyorum ve göbekten yaptırıyorum kalçadan vermedi demekki bana
Canım hayırlısı böyleymiş demek ki daha zamanı varmış neyseki yaşın genç ve denemeye devam edebilirsin kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsın ... dondurulmuşun var mı? Ya bir de kalınlık 16 mm demişsin ama intrnetten okuduğuma göre en az 7 en fazla 14 mm iken transfer yapılıyor diye yazıyor acaba diyorum 16 mm de yapıldığı için mi tutmadı gerçi doktorun en uygun gördüğünde yapmıştır ama dikktimi çektiArkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Amin canım. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Allah yüzüne baksınKızlar benimki negatif çıktı. Allah sizlere hayırlısıyla güzel evlatlar nasip etsin inşallah
Bak hiç korkma. Benim daha test günüme vae normalde, yaşamadığım şey kalmadı. Kesin düştü dedim dün benim de böyle bir kanamam oldu ama düşmemiş. Yat, ayaklarını kaldır.bi de doktor bana dedi ki ağrı olduğunda rahminde, bebeği atmaya çalışır. Mutlaka parol iç dedi. Aklında olsun, doktoruna sor istersenKizlar bugun 7.gunum. az once uyandim kanamam olmus, pembe renkli bol sulu. İlk basta bi şok oldum, korktum. Epey kasik agrim var. Doktorumu aradim hemen igneni yap fitilini al dedi. O isleri hallettim. Umarim devam etmez. Yerlesme kanamasi olabilir diye okudum ama korkuyorum. Kasik agrim çok çok var. Allahim insallah tutunuyordur bebegim
rabbım sana bagıslasın canım en azından tesellın varmıs ıns dogal yolla olur bu arada rabbım r-nasıp etsın ıns tez vakıtteVar cbim 14 aylık bı oğlum var ama donmusum yok baştan baslicaz
Maşallah diyeyim olmadı. İnşallah da olmazAslında kanama olmadan önce verilmesi bence de çok mantıklı. Peki bu süreçte sizin hiç kanamanız oldu mu?
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda dilediğiniz gibi bir gebelik yaşarsınızArkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?