Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok inanmıştık ama dediğin gibi nasip şimdiye değilmiş inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına alırsın

hakkında hayırlısı olsun canım nasibi ne zamansa o zaman oluyor

Mutlaka uzan ayaklarının altına yastık koy dinlen wc harici kalkma birkaç gün. Kan sulandırıcı kullanıyorsan onu da danış doktoruna belki kesebilir. Allah ol derse olur bol bol dua et. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Nasipten öte gerçekten yol yok. Sabırlı olmaya çalış. Derdi veren Allah dermanı da verir.
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah kucaklarımızı en kısa zamanda doldursun. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın amin

Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Sende hakkını helal et. Herşey nasip kısmet sen elinden geleni yaptın. Vardır bunda da bi hayır.
Aynen adaşız da aynı zamanda inşallah birlikte kalp atış heyecanı da yaşamak nasip olsun .. sağlıklı gebeliklerimiz olsun her emek verenin kalpten dileyenin , teşekkür ederim ❣
Aa öyle mi amin inşallah

Canım hayırlısı böyleymiş demek ki daha zamanı varmış neyseki yaşın genç ve denemeye devam edebilirsin kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsın ... dondurulmuşun var mı? Ya bir de kalınlık 16 mm demişsin ama intrnetten okuduğuma göre en az 7 en fazla 14 mm iken transfer yapılıyor diye yazıyor acaba diyorum 16 mm de yapıldığı için mi tutmadı gerçi doktorun en uygun gördüğünde yapmıştır ama dikktimi çekti

Bak hiç korkma. Benim daha test günüme vae normalde, yaşamadığım şey kalmadı. Kesin düştü dedim dün benim de böyle bir kanamam oldu ama düşmemiş. Yat, ayaklarını kaldır.bi de doktor bana dedi ki ağrı olduğunda rahminde, bebeği atmaya çalışır. Mutlaka parol iç dedi. Aklında olsun, doktoruna sor istersen

Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda dilediğiniz gibi bir gebelik yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…