Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlarr bısey sorucam negatıf sonrası vucudum agrıo eklemlerım acaba ılacların etkısımı kan sulandırıcı falan sızde boyle seyler oldumu dayak yemıs gıbı hissedıorum

Rabbim en güzel zamanda en güzelini nasip etsin canım

Korkmayın, bu kanama hemen hemen hepimiz de olacak sanırım. Bu aralar çok hareket etmemeye gayret edin hatta mümkünse tuvaletten tuvalete kalkın bence.

Teşekkür ederim canım. haklısın galiba ama elimde değil korkmak dediğin gibi uzanıyorum şu anda.

doktora söyledim kan sulandırıcı da alıyorum dedim. ilaçlarını aksatmadan almaya devam et dedi. ayaklarımın altına yastık da koydum hemen Amin Allah razı olsun, hiçbirimizin emeği boşa çıkmasın.

Allahım sizin gibi moral veren tecrübelerini yazanlar olmasa korkudan geberirdim sanırım. çok çok teşekkür ederim. ağrım azaldı, kanamam da tuvalete gidince oluyor. ama artarsa parol için hemen aricam doktoru.

Ya az once tuvalette pihti akti, bezelye buyuklugunde koyu kırmızı siyah. Size olmus muydu? Umudumu kaybetmeli miyim

Ya az once tuvalette pihti akti, bezelye buyuklugunde koyu kırmızı siyah. Size olmus muydu? Umudumu kaybetmeli miyim
Atmadıysanız suyun altına tutun. Yıkayınca dağılmaz ve beyaz bi parça halini alırsa o zaman kayıp anlamına geliyor. Doktorunuz ne dedi? Hastaneye gitmediniz mi? Kaçıncı günününüz?

Canım, şimdi sen henüz test yapmadığın için bu kanamanın neyle alakalı olduğunu bilmiyoruz. Bana kalırsa evde en azından idrar testi yap (varsa 5. Günde bile çıkıyor) sonuç pozitif çikarsa ona göre doktorun önlem amaçlı progestan iğne fln verir. Burda kanaması olan hemen hemen herkes (arada kullanmayan olduysa bilmiyorum) önlem amaçlı progestan iğne kullandı ve cogunda da kanama kesildi. Bu şekilde hiç bir şey yapmayıp, beklemek çok da mantıklı gözükmedi bana

Kesinlikle katılıyorum. Ben pozitif sonucu 5.gün sabahında aldım lekelenme sonrasında. Doktorum ona göre ilaveler yaptı

Dondurulmusum yok.. Kalinlik bu şekilde uygun gördüler transfer için uygun demislerdi

Canım benim, Allah sağlıkla bir an önce nasip etsin. Bu sefer kısmet olmamış, mücadeleye devam bitanem.

En kısa zamanda, sağlıkla nasip etsin
Amin canım inşallah
Hakkımızda hayırlısı olsun bnimde kimyasal sanırım
Amin canım. inşallah kimyasal değildir inşallah sağlıklıdır İnşallah yükselir değerin. Allahtan Ümit kesilmez
Rabbım sana bana olmayan tutmayan herkese tez vakıtte nasıp etsın canım ıns cok üzüldüm donmusun varmı
İnşallah kuzum. Donmuşum yoktu 18 toplanmıştı ama 1 tanecik kalmıştı
Ya canım inşallah bir sonraki denemede olur... bu bir süreç yani yılmak yokk .. bu arada dondurulmuşunuz var mı? Bir de embriyonuz kaçıncı gün nasıl kaliyedeydi acaba?
Ah inşallah. Donmuşum yoktu canım tek bir taneydi. Bu bir taneyi ben ohss olduğum için dondurmuşlardı. 2 adet bekledim. Mayısta da transfer oldu. 4AB kalite demişti doktorum. 5. Gündü.
Hakkınizda hayırlısı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Hayrlısı olsun cnmm rrbbım bu cektıgımızın mukafatını verıcektır inşallh
İnşallah arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…