- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.881
Ama bende hep transferden 12 gün sonrası için test veriliyor diye biliyorumYanlış anlamayın da o zaman size baya geç bir tarih vermişlersizin de maximum 12 haziran olması gerekiyor bence
Allah size en kısa zamanda tekrardan pozitif görmeyi nasip eder inşallah. Umarım bundan sonraki süreciniz sağlıklı bir şekilde ilerler @msgl0
Evet canım bende de akıntı var, beyaz sulu, her gün 2 defa çamaşır değiştiriyorum. Ped vs kullanmak sağlıksızmış.Tabii canm etmez miyim ederim tabi
Kuzum sende de akıntı var mı? Hiç kuru kalmıyor sürekli akıntım geliyor sürekli. Kremsi kıvamda bazen sarımsı
Hayrlısı olsun cnmm rrbbım bu cektıgımızın mukafatını verıcektır inşallhKızlar benimki negatif çıktı. Allah sizlere hayırlısıyla güzel evlatlar nasip etsin inşallah
Rabbim en güzel zamanda en güzelini nasip etsin canımArkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Korkmayın, bu kanama hemen hemen hepimiz de olacak sanırım. Bu aralar çok hareket etmemeye gayret edin hatta mümkünse tuvaletten tuvalete kalkın bence.
Mutlaka uzan ayaklarının altına yastık koy dinlen wc harici kalkma birkaç gün. Kan sulandırıcı kullanıyorsan onu da danış doktoruna belki kesebilir. Allah ol derse olur bol bol dua et. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Bak hiç korkma. Benim daha test günüme vae normalde, yaşamadığım şey kalmadı. Kesin düştü dedim dün benim de böyle bir kanamam oldu ama düşmemiş. Yat, ayaklarını kaldır.bi de doktor bana dedi ki ağrı olduğunda rahminde, bebeği atmaya çalışır. Mutlaka parol iç dedi. Aklında olsun, doktoruna sor istersen
Ya az once tuvalette pihti akti, bezelye buyuklugunde koyu kırmızı siyah. Size olmus muydu? Umudumu kaybetmeli miyimBak hiç korkma. Benim daha test günüme vae normalde, yaşamadığım şey kalmadı. Kesin düştü dedim dün benim de böyle bir kanamam oldu ama düşmemiş. Yat, ayaklarını kaldır.bi de doktor bana dedi ki ağrı olduğunda rahminde, bebeği atmaya çalışır. Mutlaka parol iç dedi. Aklında olsun, doktoruna sor istersen
Atmadıysanız suyun altına tutun. Yıkayınca dağılmaz ve beyaz bi parça halini alırsa o zaman kayıp anlamına geliyor. Doktorunuz ne dedi? Hastaneye gitmediniz mi? Kaçıncı günününüz?Ya az once tuvalette pihti akti, bezelye buyuklugunde koyu kırmızı siyah. Size olmus muydu? Umudumu kaybetmeli miyim
Canım, şimdi sen henüz test yapmadığın için bu kanamanın neyle alakalı olduğunu bilmiyoruz. Bana kalırsa evde en azından idrar testi yap (varsa 5. Günde bile çıkıyor) sonuç pozitif çikarsa ona göre doktorun önlem amaçlı progestan iğne fln verir. Burda kanaması olan hemen hemen herkes (arada kullanmayan olduysa bilmiyorum) önlem amaçlı progestan iğne kullandı ve cogunda da kanama kesildi. Bu şekilde hiç bir şey yapmayıp, beklemek çok da mantıklı gözükmedi banaYa az once tuvalette pihti akti, bezelye buyuklugunde koyu kırmızı siyah. Size olmus muydu? Umudumu kaybetmeli miyim
Kesinlikle katılıyorum. Ben pozitif sonucu 5.gün sabahında aldım lekelenme sonrasında. Doktorum ona göre ilaveler yaptıCanım, şimdi sen henüz test yapmadığın için bu kanamanın neyle alakalı olduğunu bilmiyoruz. Bana kalırsa evde en azından idrar testi yap (varsa 5. Günde bile çıkıyor) sonuç pozitif çikarsa ona göre doktorun önlem amaçlı progestan iğne fln verir. Burda kanaması olan hemen hemen herkes (arada kullanmayan olduysa bilmiyorum) önlem amaçlı progestan iğne kullandı ve cogunda da kanama kesildi. Bu şekilde hiç bir şey yapmayıp, beklemek çok da mantıklı gözükmedi bana
Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:
Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.
Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa protokol"lu olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun protokol"lu olduğu anlamına gelir.
Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.
Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.
Anne Adayı Adı Yaş Problem Deneme Sayısı Uzun - Kısa protokol Taze - Dondurulmuş Transfer Kaçıncı gün embriyosu Transfer Tarihi Beta HCG Sonucu @Esoca38 24 Çift taraflı varikosel İlk Kısa Taze 3. Gün 16 Nisan pozitif
(üçüz) @Asli47 31 Sebepsiz infertilite İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 8 Mayıs pozitif
@dusunen kdn 30 Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklük İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs şuan için dış gebelik ihtimali var. Nm88326 35 Tek tüp - Düşük amh İlk Kısa Taze 3. Gün 10 Mayıs Pozitif @merakliblog 29 Tüplerde şekil bozukluğu İlk Kısa Taze 5. Gün 4 Mayıs Pozitif
(ikiz) @Zynp2020 35 Haretli sperm azlığı 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 10 mayıs Kimyasal
@candyyyy 31 Tüplerin alınması - Düşük amh 3. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs Kimyasal
@FlyingHummingbird 30 Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklük İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün Haziran ayı @coki 30 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 2 adet transfee 4 Mayıs Pozitif
@buradayimfiruze 30 Sebepsiz infetilite 3. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 6 Mayıs Pozitif
@Bulutumsu7 26 Pcos - oligospermi - varikosel İlk Kısa Dondurulmuş ? ? ? @gulcann16 33 Düşük Amh - sperm değerleri 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Pozitif
@Ballibadem 33 Çikolata kisti İlk Kısa Taze 3. Gün 17 Mayıs Negatif
@certur 36 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Taze 3. Gün ? ? L Lady Starlight 44 Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek 2. Deneme Kısa Taze 4. Gün 12 Mayıs Pozitif
@neberuse 38 Çikolata kisti + haşimato + insilün direnci İlk Kısa Dondurulmuş 3. Gün Haziran @Dilarassd 24 Azosperm İlk Kısa Taze 5. Gün
(2 adet)21 Mayıs Negatif
@cikolatagofret 27 Varikosel İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 28 Mayıs Pozitif
msgl0 22 Erkek faktörü İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Negatif
@Hediye_omer 25 Azosperm 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 3. Gün 29 Mayıs Kimyasal
E Evrendedust 28 Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatı İlk Kısa Dondurulmuş 4. Gün 31 Mayıs Pozitif
H Haneisaadet 31 Erkek faktörü İlk Kısa Taze 5. Gün 2 adet 27 Mayıs Pozitif @Melindanaz 31 Çikolata kisti 3. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 1 Mayıs Pozitif
ikiz
@adzeynep 30 Çikolata kisti 2. Deneme
(İlk denemeden bir evladı var :))Kısa Dondurulmuş 5. Gün 24 Mayıs Pozitif
@sadefrappe 31 Çikolata kisti İlk Uzun Taze 5. Gün 2 Haziran ? @Mirketcik 32 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Taze 5. Gün
(2 adet)5 Haziran ? Beyazkup 34 Sebepsiz infertilite İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 2 Haziran ? B Beklededi 27 Amh düşüklüğü İlk Kısa Taze 5. Gün 2 Haziran ? 37 sebepsiz infertilite 2.deneme kısa dondurulmuş 5.gün 4 Haziran ?
Donduramamistik malesefdonmusun yok mu canım
Ay canım sımdı hatırladım ya smdı ne yapmayı dusunuyosunDonduramamistik malesef
Dondurulmusum yok.. Kalinlik bu şekilde uygun gördüler transfer için uygun demislerdiCanım hayırlısı böyleymiş demek ki daha zamanı varmış neyseki yaşın genç ve denemeye devam edebilirsin kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsın ... dondurulmuşun var mı? Ya bir de kalınlık 16 mm demişsin ama intrnetten okuduğuma göre en az 7 en fazla 14 mm iken transfer yapılıyor diye yazıyor acaba diyorum 16 mm de yapıldığı için mi tutmadı gerçi doktorun en uygun gördüğünde yapmıştır ama dikktimi çekti
Şartlar ne gösterecek bilmiyorum inşallah Allah hepimiz için hayirlisini nasip etsinAy canım sımdı hatırladım ya smdı ne yapmayı dusunuyosun
amın canım ınş ınş benımde aynı sıfırdan baslanacak cok zor rabbım selamet versin inşallhŞartlar ne gösterecek bilmiyorum inşallah Allah hepimiz için hayirlisini nasip etsin
Canım benim, Allah sağlıkla bir an önce nasip etsin. Bu sefer kısmet olmamış, mücadeleye devam bitanem.Arkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Amin canım inşallahEn kısa zamanda, sağlıkla nasip etsin
Amin canım. inşallah kimyasal değildir inşallah sağlıklıdırHakkımızda hayırlısı olsun bnimde kimyasal sanırım
İnşallah kuzum. Donmuşum yoktu 18 toplanmıştı ama 1 tanecik kalmıştıRabbım sana bana olmayan tutmayan herkese tez vakıtte nasıp etsın canım ıns cok üzüldüm donmusun varmı
Ah inşallah. Donmuşum yoktu canım tek bir taneydi. Bu bir taneyi ben ohss olduğum için dondurmuşlardı. 2 adet bekledim. Mayısta da transfer oldu. 4AB kalite demişti doktorum. 5. Gündü.Ya canım inşallah bir sonraki denemede olur... bu bir süreç yani yılmak yokk .. bu arada dondurulmuşunuz var mı? Bir de embriyonuz kaçıncı gün nasıl kaliyedeydi acaba?
Hakkınizda hayırlısı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
İnşallah arkadaşlarımHayrlısı olsun cnmm rrbbım bu cektıgımızın mukafatını verıcektır inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?