Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar ❤ hepsini okudum mesajların Rabbim hepinizin kalbine göre versin İnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
Canım çok üzüldüm İnan kendime ne kadar üzüldüysem sana da öyle üzüldüm. İnşallah rabbim bize de hayırlısıyla nasip eder hakkımızda hayırlısı olsun

Şimdi aklıma geldi, googleden extrofemin yan etkilerine baktım. Yan etkileri arasında hafif vajinal kanama veya lekelenme varmış

Eklentiler

• 20210609_191114.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar hiç bir belirti kalmadı ve bugünkü sonucum da artışta %60 dan düşük korkuyorum 2 gün sonra tekrar test vericem doktorum endişe edicek bir şey yok dedi ama kafama takıldı

Kızlar hiç bir belirti kalmadı ve bugünkü sonucum da artışta %60 dan düşük korkuyorum 2 gün sonra tekrar test vericem doktorum endişe edicek bir şey yok dedi ama kafama takıldı
Belirtilerin olmaması gebelik sağlıksız demek değil. İki günden önce test yapsanız da bir veri elde edemezsiniz, beklemekten başka çare yok. Kafanızı dağıtacak dizi film vs ile uğraşın isterseniz

Şok oldum Günde 6 tane içince kanama miktarı da artar mı ki
Sanmıyorum hafif vajinal kanama diye net bilgi verilmiş. Estrofemin başlattığı hafif kanamayı coraspin ve muadil ilaçlar arttırabilir diye düşünüyorum. Misal; şimdi bir yerimiz kanasa kullandığımız kan sulandırıcıların sebebiyle kanı durdurmamız normale nazaran daha zorlaşacaktır. Burda da ogonbenzer bir etki yaratıyor olabilir.

Ağzınızdan bal damlıyor, inşallah tüm kanama yaşayanlar okur bunu

Endişe edecek bir şey yok dediyse, emin olun yoktur. Olsaydı dan dan dan direkt düz yoldan söylerler onlar :)

Baska cocugun varmıydı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…