- 26 Şubat 2019
- 4.659
- 6.786
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.941
Ay inşallah bende de kalmaz. Doktorum hergün en az bir şişe soda iç dedi diye içiyodum ama bu aralar bırakıcam heralde içmeyi.Ben günde 5-6 erik yiyorum . Şuana kadar sıfır ikinmaama klinik ikinma, hapşırma, öksürme gibi şeylerin herhangi bi zararı olmadığını yazmıştı verdikleri kağıda.
Canım soda yasaklı içecek listesinde. Canın isterse arada bir evet ama onun dışında içme sende.şişkinlik başlarda bende de vardı ama şimdi bişey kalmadı.
Bende ilk transferde duphaston kaynaklı yaşadım şişkinlik ve tuvalete çıkamamayı. Bir de sabahları aç karnına birkaç tane günkurusu üstüne ılık su içmiştim o da çok iyi geldi. Bunu da bir dene istersen.Ben de kiraz pek işe yaramadı canım. Bugun hariç hergün 1 kase yedim daha fazlası da midemi bozar ishal fln yapar diye uzak duruyorum.
Canım ben Rabbım nasıp ederse doktorum uygun gorurse hemen tekrar denemek istıyorum ama kımyasalın sebebı kalıtesız embrıyomu labaratuvarmı bılmıyorum doktoruma desem kesınlıkle labaratuvarı zaten kotulemez aynı gun trmsfernoldgum bayana ıkı tane 4aa3aaydı sanırım benımkıde 5aatransfernedıldı onunda kımyasal olmus 10.gun 60 13.gun 17015.gun 20017.gun 130a dusmus ıkımızınde aynı olması şabaratuvara baglımıkı oda pko hastasıymıs@msgl0 @Lizbon M Mnkfasulyem kızlar hepinize geçmiş olsun. Biliyorum üzülme demekle olmuyor insan üzülüyor.
Bende mart ayında kimyasal yaşadım tüp bebekle ilk denememde. Çok zor geldi, donmuş da yoktu çok ağladım. Ama iki ay sonra doktorumun ve eşimin desteğiyle tekrardan başladım. Bu sefer iki tane de donmuşum var. Yani eminim bir gün yine bu cesareti bulacaksınız ve Allah sizin de kucaklarınızı dolduracak
Allah Allah sana da iç mi dediler, hangisi doğru acabaAy inşallah bende de kalmaz. Doktorum hergün en az bir şişe soda iç dedi diye içiyodum ama bu aralar bırakıcam heralde içmeyi.
Destegın ıcın coook sagol canım ıkı tedavı arasında ne kadar ara verdırdı doktorun@msgl0 @Lizbon M Mnkfasulyem kızlar hepinize geçmiş olsun. Biliyorum üzülme demekle olmuyor insan üzülüyor.
Bende mart ayında kimyasal yaşadım tüp bebekle ilk denememde. Çok zor geldi, donmuş da yoktu çok ağladım. Ama iki ay sonra doktorumun ve eşimin desteğiyle tekrardan başladım. Bu sefer iki tane de donmuşum var. Yani eminim bir gün yine bu cesareti bulacaksınız ve Allah sizin de kucaklarınızı dolduracak
Evet ben 0 ıkınmaya yapıyorumYiyorum yani 0 ıkınma ile mi yapıyor herkes? Hiç mi ıkınmıyoruz?
Benimde ilaclari bıraktıktan sonra özellikle geceleri bacaklarım çok agridi birkaç gün. Prograf kullanıyordum o da acayip çarpıntı yapıyordu bırakınca bile 3-4 gün geçmedi. Ve 4 kilo zayıfladım transfer ve bekleme sürecinde. Afedersin idrarım bile ilac kokuyordu.Kızlarr bısey sorucam negatıf sonrası vucudum agrıo eklemlerım acaba ılacların etkısımı kan sulandırıcı falan sızde boyle seyler oldumu dayak yemıs gıbı hissedıorum
Canım bilemiyorum ki ordan kaynaklı olabilir mi. Tamamen şans da olabilir. Benim doktorum 2 adet sonra beklememi istemişti ve bu süreçte balık yağı kullandırtmıştı. Doktorun ne der bilemiyorum ama acele etme bence. Biraz dinlen hem mental olarak hem fiziksel olarak ara vermek bana iyi gelmişti.Canım ben Rabbım nasıp ederse doktorum uygun gorurse hemen tekrar denemek istıyorum ama kımyasalın sebebı kalıtesız embrıyomu labaratuvarmı bılmıyorum doktoruma desem kesınlıkle labaratuvarı zaten kotulemez aynı gun trmsfernoldgum bayana ıkı tane 4aa3aaydı sanırım benımkıde 5aatransfernedıldı onunda kımyasal olmus 10.gun 60 13.gun 17015.gun 20017.gun 130a dusmus ıkımızınde aynı olması şabaratuvara baglımıkı oda pko hastasıymıs
Kac ay bekledın ıkı aymı sadece canımCanım bilemiyorum ki ordan kaynaklı olabilir mi. Tamamen şans da olabilir. Benim doktorum 2 adet sonra beklememi istemişti ve bu süreçte balık yağı kullandırtmıştı. Doktorun ne der bilemiyorum ama acele etme bence. Biraz dinlen hem mental olarak hem fiziksel olarak ara vermek bana iyi gelmişti.
Evet bende dr sormuştum negatif olursa ne zaman geleyim diye 2 adet sonrası demişti bana daCanım bilemiyorum ki ordan kaynaklı olabilir mi. Tamamen şans da olabilir. Benim doktorum 2 adet sonra beklememi istemişti ve bu süreçte balık yağı kullandırtmıştı. Doktorun ne der bilemiyorum ama acele etme bence. Biraz dinlen hem mental olarak hem fiziksel olarak ara vermek bana iyi gelmişti.
Evet canım iki ay bekledim doktorum öyle önerdi.Kac ay bekledın ıkı aymı sadece canım
Bende de aynı şeyi yaptı doktorum. Dinlenmeme olanak sağladı sanırım.Evet bende dr sormuştum negatif olursa ne zaman geleyim diye 2 adet sonrası demişti bana da
Sonra hemen baslayıp taze transfermı oldu canım yasın kac sorunun neydıEvet canım iki ay bekledim doktorum öyle önerdi.
Bnimde kimyasal sanırım ama laboratuvari kötüleyemem bn ilk bebeğimi de orda yaptım o tuttu sadece doktor ve ilerleyiş farklıydı bu sefer ondan kaynaklanmış olabilirmiCanım ben Rabbım nasıp ederse doktorum uygun gorurse hemen tekrar denemek istıyorum ama kımyasalın sebebı kalıtesız embrıyomu labaratuvarmı bılmıyorum doktoruma desem kesınlıkle labaratuvarı zaten kotulemez aynı gun trmsfernoldgum bayana ıkı tane 4aa3aaydı sanırım benımkıde 5aatransfernedıldı onunda kımyasal olmus 10.gun 60 13.gun 17015.gun 20017.gun 130a dusmus ıkımızınde aynı olması şabaratuvara baglımıkı oda pko hastasıymıs
Evet canım, hemen başladı ve taze transfer oldu. Yaşım 32, sebepsiz infertilite.Sonra hemen baslayıp taze transfermı oldu canım yasın kac sorunun neydı
Merhaba kimyasal olduğunu nasıl anladınız bnimkide kimyasal sanırım 7 .gün 55 çıktı 12.gun yani bugün 8 e düşmüş doktorum halen cumartesi yine kan ver diyo@msgl0 @Lizbon M Mnkfasulyem kızlar hepinize geçmiş olsun. Biliyorum üzülme demekle olmuyor insan üzülüyor.
Tüp bebek açısından bilmiyorum ama diyetisyenim önermiyor sodayı.. tedaviye başladıktan sonra diyetisyene başlamıştım bu sebeple sıkıntısız geçiyor şükür şuana kadar. Öğleden sonra şişlik oluyor, o ilaçlardan sanırımAllah Allah sana da iç mi dediler, hangisi doğru acaba
Değerlerim sizinkine benzer şekilde düşünce doktorum kimyasal demişti ve ilaçları bıraktırmıştı. İlaçları kestikten 2 gün sonra da adet olmuştum. Sizi üzmek istemiyorum ama kendinizi kimyasala hazırlamanızı öneririm.Merhaba kimyasal olduğunu nasıl anladınız bnimkide kimyasal sanırım 7 .gün 55 çıktı 12.gun yani bugün 8 e düşmüş doktorum halen cumartesi yine kan ver diyo
Yiyorum yani 0 ıkınma ile mi yapıyor herkes? Hiç mi ıkınmıyoruz?
Hazırlıyorum açıkçasıDeğerlerim sizinkine benzer şekilde düşünce doktorum kimyasal demişti ve ilaçları bıraktırmıştı. İlaçları kestikten 2 gün sonra da adet olmuştum. Sizi üzmek istemiyorum ama kendinizi kimyasala hazırlamanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?