Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

bu olay transfer öncesi beni de çok germişti..yani ıkınma yok derken çok zorlamak anlamında.. yoksa biraz güç gerekiyor tabi ki.. kontrollü olmak lazım
Hay Allah razı olsun, cidden fizyolojik bir problemim olduğunu düşünmeye başladım. Kimseye de soramıyorsun sen nasıl yapıyorsun bakayım diye

Hayırlısı olsun canım, sorun ne bilmiyorum ama inşallah kendiliğinden gelir bu süreçte yavrun. İlaçlarını da doktor söyleyene kadar kesme, umudunu sakla

Bnimde kimyasal sanırım ama laboratuvari kötüleyemem bn ilk bebeğimi de orda yaptım o tuttu sadece doktor ve ilerleyiş farklıydı bu sefer ondan kaynaklanmış olabilirmi
Benımde ılk gebelıgım orda aynı kalıtede embrıyoyla oldu sadece sebebı ondan olabılırmıkı dedım asla kotulememde o arkdasla aynı olunca aklıma geldı benımde yumurta gelısırkenkı ıgne farklıydı

Yaaa sizindemi bı yavrunuz var doğumdan sonramı bu kimyasal oluyor acaba kafam karıştı

Baska cocugun varmıydı cnm
Yok canım hiç çocuğum yok, hiç hamile kalamadım
Canım çok teşekkürler moral verdiğin için İnşallah bize de nasip olur. Ben de iki ay dinlenmeyi sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Hem fiziksel hem zihinsel olarak buna ihtiyacım var sanırım. Eşim de çok üzüldü. Hatta benden daha kötü oldu diyebilirim. İkimizin de ihtiyacı var kendimizi toparlamak için sanırım böyle bir molaya.

Inş bu sefer tez vakıtte bızede nasıp olur canım

Rica ederim ne demek, çok iyi anlıyorum seni. İmkanınız varsa gidin güzelce bir tatil yapın, kafa dinleyin, uzaklaşın biraz ilaçtan falan. İnşallah bir sonraki denemen pozitif olur

Evet canım bende de akıntı var, beyaz sulu, her gün 2 defa çamaşır değiştiriyorum. Ped vs kullanmak sağlıksızmış.
Lekelenmem oldu tekrardan doktora gittik. Kalp atışı henüz yok erken dedi kese sağlıklıymış canım haftaya gidicem bakalım

Canım kızlar merhaba bu grubu keske daha once kesfetseydım cok yalnız hıssedıyordum kendimi tedavı ve transfer surecinde... Kımseye soylemedım ve ınternetten arastırma a kararı almıstım suan daha rahatım pozıtıf aldıgım ıcın. 3. Denemem, 2. Denemeden bır kızım var ve bu yola girdigim 2012 den buyana ısımlerini bilmesem de tum evlat hasretiyle yanan anneler dualarımdadır. Insallah saglık evlatlarımıza kavusur uz zamanında... Bu tedavı sureleri ve sonrasında kızımda ve kendıı de yasadıgımız saglık sorunları sukrumuzu ve Allah a teslımıyetımızı artırdı. Verdıgın de de vermedı gunde de hayırı girmeyi nasip etsin Allahım ama hıcbır kadının kucagı bos kalmasın ınsallah

Inş bu sefer tez vakıtte bızede nasıp olur canım
İnşallah canım
Rica ederim ne demek, çok iyi anlıyorum seni. İmkanınız varsa gidin güzelce bir tatil yapın, kafa dinleyin, uzaklaşın biraz ilaçtan falan. İnşallah bir sonraki denemen pozitif olur
İnşallah canım tatil planımız vardı zaten. Nasipse tatile gideceğiz. Döndükten bir ay sonra da herhalde yeniden deneriz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…