- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.961
Hay Allah razı olsun, cidden fizyolojik bir problemim olduğunu düşünmeye başladım. Kimseye de soramıyorsun sen nasıl yapıyorsun bakayım diyebu olay transfer öncesi beni de çok germişti..yani ıkınma yok derken çok zorlamak anlamında.. yoksa biraz güç gerekiyor tabi ki.. kontrollü olmak lazım
Hayırlısı olsun canım, sorun ne bilmiyorum ama inşallah kendiliğinden gelir bu süreçte yavrun. İlaçlarını da doktor söyleyene kadar kesme, umudunu saklaHazırlıyorum açıkçasıama hiç beklemiyordum ilki tuttu budatutar sandım ama nasip değilmiş ilaçlarımı da bıraktırma di doktor bide her gün iğne var baştan baslicaz bide bizde tedaviye ama 2 veya 3 sene sonra ancak
Çok saolun bnde bı problem yok eşimde sperm azlığı vardi sadece hayırlısı dualariniza bnide eklerseniz çok sevinirimHayırlısı olsun canım, sorun ne bilmiyorum ama inşallah kendiliğinden gelir bu süreçte yavrun. İlaçlarını da doktor söyleyene kadar kesme, umudunu sakla
Benımde ılk gebelıgım orda aynı kalıtede embrıyoyla oldu sadece sebebı ondan olabılırmıkı dedım asla kotulememde o arkdasla aynı olunca aklıma geldı benımde yumurta gelısırkenkı ıgne farklıydıBnimde kimyasal sanırım ama laboratuvari kötüleyemem bn ilk bebeğimi de orda yaptım o tuttu sadece doktor ve ilerleyiş farklıydı bu sefer ondan kaynaklanmış olabilirmi
Yaaa sizindemi bı yavrunuz var doğumdan sonramı bu kimyasal oluyor acaba kafam karıştıBenımde ılk gebelıgım orda aynı kalıtede embrıyoyla oldu sadece sebebı ondan olabılırmıkı dedım asla kotulememde o arkdasla aynı olunca aklıma geldı benımde yumurta gelısırkenkı ıgne farklıydı
Benım erken dogum oldu kaybettım canım ben ıkı kez hamıle kaldım ama erken dogum olduYaaa sizindemi bı yavrunuz var doğumdan sonramı bu kimyasal oluyor acaba kafam karıştı
Yok canımBaska cocugun varmıydı cnm
Canım çok teşekkürler moral verdiğin içinmsgl0 Lizbon M Mnkfasulyem kızlar hepinize geçmiş olsun. Biliyorum üzülme demekle olmuyor insan üzülüyor.
Bende mart ayında kimyasal yaşadım tüp bebekle ilk denememde. Çok zor geldi, donmuş da yoktu çok ağladım. Ama iki ay sonra doktorumun ve eşimin desteğiyle tekrardan başladım. Bu sefer iki tane de donmuşum var. Yani eminim bir gün yine bu cesareti bulacaksınız ve Allah sizin de kucaklarınızı dolduracak
Başınız sağolsun canım inşallah bu seferkiler sağlıklı doğumlar nasip olur sende alırsın inşallah kucağına bebeğiniBenım erken dogum oldu kaybettım canım ben ıkı kez hamıle kaldım ama erken dogum oldu
Inş bu sefer tez vakıtte bızede nasıp olur canımYok canımhiç çocuğum yok, hiç hamile kalamadım
Canım çok teşekkürler moral verdiğin içinİnşallah bize de nasip olur. Ben de iki ay dinlenmeyi sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Hem fiziksel hem zihinsel olarak buna ihtiyacım var sanırım. Eşim de çok üzüldü. Hatta benden daha kötü oldu diyebilirim. İkimizin de ihtiyacı var kendimizi toparlamak için sanırım böyle bir molaya.
Amın cnm allah razı olsum ınş inşBaşınız sağolsun canım inşallah bu seferkiler sağlıklı doğumlar nasip olur sende alırsın inşallah kucağına bebeğini
Çok iyi canım, hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica edebilir miyim, transferin 9.günü 153 ve 11.günü 452,dondurulmuş 5.gün embriyosu değerler iyi değil mi?
Seve seve eklerim ne demek. Bizi yeri geliyor en yakınlarımız bile anlamıyorÇok saolun bnde bı problem yok eşimde sperm azlığı vardi sadece hayırlısı dualariniza bnide eklerseniz çok sevinirim
Rica ederim ne demek, çok iyi anlıyorum seni. İmkanınız varsa gidin güzelce bir tatil yapın, kafa dinleyin, uzaklaşın biraz ilaçtan falan. İnşallah bir sonraki denemen pozitif olurYok canımhiç çocuğum yok, hiç hamile kalamadım
Canım çok teşekkürler moral verdiğin içinİnşallah bize de nasip olur. Ben de iki ay dinlenmeyi sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Hem fiziksel hem zihinsel olarak buna ihtiyacım var sanırım. Eşim de çok üzüldü. Hatta benden daha kötü oldu diyebilirim. İkimizin de ihtiyacı var kendimizi toparlamak için sanırım böyle bir molaya.
Lekelenmem oldu tekrardanEvet canım bende de akıntı var, beyaz sulu, her gün 2 defa çamaşır değiştiriyorum. Ped vs kullanmak sağlıksızmış.
Sağol canım inşallah öyledirDediğim gibi telaş edilecek bir durum olunca doktorlar direkt çat küt söylüyorlar, canınızı sıkmayın.
Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:
Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.
Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa protokol"lu olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun protokol"lu olduğu anlamına gelir.
Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.
Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.
Anne Adayı Adı Yaş Problem Deneme Sayısı Uzun - Kısa protokol Taze - Dondurulmuş Transfer Kaçıncı gün embriyosu Transfer Tarihi Beta HCG Sonucu @Esoca38 24 Çift taraflı varikosel İlk Kısa Taze 3. Gün 16 Nisan pozitif
(üçüz) @Asli47 31 Sebepsiz infertilite İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 8 Mayıs pozitif
@dusunen kdn 30 Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklük İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs şuan için dış gebelik ihtimali var. @Nm88326 35 Tek tüp - Düşük amh İlk Kısa Taze 3. Gün 10 Mayıs Pozitif @merakliblog 29 Tüplerde şekil bozukluğu İlk Kısa Taze 5. Gün 4 Mayıs Pozitif
(ikiz) @Zynp2020 35 Haretli sperm azlığı 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 10 mayıs Kimyasal
@candyyyy 31 Tüplerin alınması - Düşük amh 3. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs Kimyasal
@FlyingHummingbird 30 Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklük İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün Haziran ayı @coki 30 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 2 adet transfee 4 Mayıs Pozitif
@buradayimfiruze 30 Sebepsiz infetilite 3. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 6 Mayıs Pozitif
@Bulutumsu7 26 Pcos - oligospermi - varikosel İlk Kısa Dondurulmuş ? ? ? @gulcann16 33 Düşük Amh - sperm değerleri 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Pozitif
@Ballibadem 33 Çikolata kisti İlk Kısa Taze 3. Gün 17 Mayıs Negatif
@certur 36 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Taze 3. Gün ? ? L Lady Starlight 44 Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek 2. Deneme Kısa Taze 4. Gün 12 Mayıs Pozitif
@neberuse 38 Çikolata kisti + haşimato + insilün direnci İlk Kısa Dondurulmuş 3. Gün 11 Haziran ? @Dilarassd 24 Azosperm İlk Kısa Taze 5. Gün
(2 adet)21 Mayıs Negatif
@cikolatagofret 27 Varikosel İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 28 Mayıs Pozitif
msgl0 22 Erkek faktörü İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Negatif
H Hediye_omer 25 Azosperm 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 3. Gün 29 Mayıs Kimyasal
E Evrendedust 28 Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatı İlk Kısa Dondurulmuş 4. Gün 31 Mayıs Pozitif
H Haneisaadet 31 Erkek faktörü İlk Kısa Taze 5. Gün 2 adet 27 Mayıs Pozitif @Melindanaz 31 Çikolata kisti 3. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 1 Mayıs Pozitif
ikiz
@adzeynep 30 Çikolata kisti 2. Deneme
(İlk denemeden bir evladı var :))Kısa Dondurulmuş 5. Gün 24 Mayıs Pozitif
@sadefrappe 31 Çikolata kisti İlk Uzun Taze 5. Gün 2 Haziran ? Squid 32 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Taze 5. Gün
(2 adet)5 Haziran ? @Beyazkup 34 Sebepsiz infertilite İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 2 Haziran ? @Beklededi 27 Amh düşüklüğü İlk Kısa Taze 5. Gün 2 Haziran ? g090 39 amh dusuk ve sperm hareketsızlıgı 3. Deneme. (2. Denemeden bir kızım var) kısa dondurulmus 3. Gun 4 mayı pozıtıf
İnşallah canımInş bu sefer tez vakıtte bızede nasıp olur canım
İnşallah canımRica ederim ne demek, çok iyi anlıyorum seni. İmkanınız varsa gidin güzelce bir tatil yapın, kafa dinleyin, uzaklaşın biraz ilaçtan falan. İnşallah bir sonraki denemen pozitif olur
Malesef benım maddıyat olarak hem tatıl hem tedavı karsılama sansım yok canımİnşallah canım
İnşallah canımtatil planımız vardı zaten. Nasipse tatile gideceğiz. Döndükten bir ay sonra da herhalde yeniden deneriz diye düşünüyorum
Malesef benım maddıyat olarak hem tatıl hem tedavı karsılama sansım yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?