Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar doktorunuz size ıkınmakla alakalı bir şey söyledi mi? Lekelenmem devam ediyor, korkumdan tuvaletimi yapamıyorum ama çatlıcam artık

Kızlar aranızda şişkinlik problemi yaşayanlarınız var mı? Ben günden güne şiştiğimi hissediyorum. Karnım şuan resmen 4 aylık gebe karnı gibi abartmıyorum. Az önce köpeğimi çişe çıkarttım; peşinde yürürken resmen belimi doğrultamadım. Evin içinde yürürken bile iki büklüm yürüyorum. Estrofem şişkinlik yapabiliyormuş. Bu şişkinliğe ne iyi gelir, bir el atıverin bakayım bana 4 gündür bağırsak düzenleyici kullanıyorum, günde bir bardak da soda içiyorum ama bana mısın demiyor acaba içtiğim soda miktarını mı arttırsam? soda şişkinlik mi alıyor yoksa şişkinlik mi yapıyor ondan da emin değilim valla.

Al benden de o kadar. Yürürken sokak önünde milletin sandalyesine çöküyorum dinlenmek için. Hemen karnımı sıvazlıyorum biri "hayırdır" demeden, 4 5 aylık gözüküyor çünkü

Yiyorum yani 0 ıkınma ile mi yapıyor herkes? Hiç mi ıkınmıyoruz?
Ben günde 5-6 erik yiyorum . Şuana kadar sıfır ikinma ama klinik ikinma, hapşırma, öksürme gibi şeylerin herhangi bi zararı olmadığını yazmıştı verdikleri kağıda.
Canım soda yasaklı içecek listesinde. Canın isterse arada bir evet ama onun dışında içme sende.şişkinlik başlarda bende de vardı ama şimdi bişey kalmadı.

msgl0 Lizbon M Mnkfasulyem kızlar hepinize geçmiş olsun. Biliyorum üzülme demekle olmuyor insan üzülüyor.

Bende mart ayında kimyasal yaşadım tüp bebekle ilk denememde. Çok zor geldi, donmuş da yoktu çok ağladım. Ama iki ay sonra doktorumun ve eşimin desteğiyle tekrardan başladım. Bu sefer iki tane de donmuşum var. Yani eminim bir gün yine bu cesareti bulacaksınız ve Allah sizin de kucaklarınızı dolduracak

Al benden de o kadar. Yürürken sokak önünde milletin sandalyesine çöküyorum dinlenmek için. Hemen karnımı sıvazlıyorum biri "hayırdır" demeden, 4 5 aylık gözüküyor çünkü
Hahah. Valla ben bir saatten beri hareket ettikçe sancı çekiyorum bağırsak tembelliği mi oldu artık ne olduysa artık. Şişip şipip çatlamasam bari

Ben de. İlaçlardan herhalde o da çünkü gerçekten çok erken. Hoş ben artık yürümüyorum. Siz gözlemleyin bakalım kendinizi, olmadı doktora sorarsınız
Yarın doktor kontrolüm var sorucam unutmam inşallah. Evet çok erken ama vücut şuan fazla efor harcıyor ya adapte olana kadar halsizlik olur mu diyorum

Ben de kiraz pek işe yaramadı canım. Bugun hariç hergün 1 kase yedim daha fazlası da midemi bozar ishal fln yapar diye uzak duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…