- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.241
Ultrasonda belli olur daha net ama transfer tarihi esas alınır benceBenim adetin 18. Günü yapıldı , son adet tarihi baz alınınca 4+5 günlük , ama netten tüp bebek sitesinden bakınca 5+1 günlük ben hep kendime 4+5 günlük diyordum
Geçmiş olsun. Ekipmanlar nasıl temiz olmaz ?böyle bi hatayı nasıl yaparlar ya hangi merkez?kızlar çok kötü enfeksiyon geçiyorum lenf bezlerinin sistiğini söyledi doktor enfeksiyondan iğne yaptılar acilde hastanede ekipmanlar temiz değilmiş denildi transfer sırasında o yüzden olmuş çünkü cinsel hayat bizde yok zaten süreçten dolayı iğneyi can havliyle kabul ettim doktor çok küçük bişey olmaz dedi acıdan duramıyordum kabul ettim mecbur inşallah bişey olmaz
Artıştan çok anlaşılmıyor sanırım ultrasonda belli oluyor.beta da pazartesi 170 di bugün yani cuma 1557 cıktı çift transferdi benimki. betadan anlasılırmı acaba ikisinin tutup tutmadığı
Biz dün gece bi gidelim dedik devletin aciline ama sonra öğrendik ki sabah çıkıyormuş sonuçlar o yüzden gitmedik bugün cumadan sonra inşallah giderizDoktor degerin gunune gore iyi o yüzden cumartesi hastane aramana yorulmana gerek yok pazartesi yapman yeterli dedi. Deger dusuk olsa isteyeckti sanirim.
Siz ne yaptiniz? Testi pazar yapcam demistiniz en soninsallah güzel haberlerinizi aliriz
Hazırlanıp çıkıcaz birazdan 10.30 gibi vermis olurum ❤Ne zaman vericem test
Ayyyy çok heyecanlı yaaa rabbim hepimize nasip etsin inşallahHazırlanıp çıkıcaz birazdan 10.30 gibi vermis olurum ❤
evet cnm bendim meğerse ondan değilmiş onu anladık doktor en az 10 günlük bu enfeksiyon diyo hastaneye gercekten diyecek söz bulamıyorum şok oldum zaten doktor diyinceÇok geçmiş olsun, transfer esnasında nasıl bu kadar gevşeklik yapmış olabilirler aklım almıyor. Dün burada, fitilin yanma ve kaşıntı yaptığını yazan kullanıcı siz miydiniz? Doktorun bir şey olmaz dediyse olmaz inşallah canım, sen içini ferah tut
Ben çok anlamam ama sanki kan artışın bir tane embriyoya ait gibi; ikiz olunca arada daha fazla değer farklı oluyor diye okumuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
aynıyım cnm sagol kadın doğuma gideceğim şimdi. evet transfer sırasında cnm medical park samsunGeçmiş olsun canımşimdi nasılsın iyisindir inşallah ekipman temiz devrilmiş derken transferden mi bahsediyorsun hangi merkezdi orası ?
Ben kullandım herhangibi bişey demediler zaten tutunması için olduğu için bence sorun olmaz ama emin olmak için merkezi arayabilirsizKızlar ya doktora soramadım da benim transfer şimdi salı öğlen 12.00 de olacak ama ben sabahtan iki fitil bir iğne yapıyorum . Bir de estrofem içiyorum . Transfer günü transferden önce yine aynı şekilde hepsini kullanacak miyim fitil, iğne ve hap ?
Ben merkeze sormuştum ilaçlarını aynı kullanacaksın demişlerdi sende kullanıp git benimde 13:30 da olmuştu trasferimKızlar ya doktora soramadım da benim transfer şimdi salı öğlen 12.00 de olacak ama ben sabahtan iki fitil bir iğne yapıyorum . Bir de estrofem içiyorum . Transfer günü transferden önce yine aynı şekilde hepsini kullanacak miyim fitil, iğne ve hap ?
Canım geçmiş olsun çok. Ne enfeksiyonu idrar yolumu yani direk hastaneye ve ekipmanlara suç atmak beni biraz üzdü bir doktor diğer meslektaşına böyle yapmamalı enfeksiyon bu yani bazen vucudumuz kendisi bile üretiyor.illaki cinsel yolla bulacak diye birşey yok.İnşallah tez vakitte iyileşirsin canım ağrın acın kalmazkızlar çok kötü enfeksiyon geçiyorum lenf bezlerinin sistiğini söyledi doktor enfeksiyondan iğne yaptılar acilde hastanede ekipmanlar temiz değilmiş denildi transfer sırasında o yüzden olmuş çünkü cinsel hayat bizde yok zaten süreçten dolayı iğneyi can havliyle kabul ettim doktor çok küçük bişey olmaz dedi acıdan duramıyordum kabul ettim mecbur inşallah bişey olmaz
Ay çok heyecanliiiHazırlanıp çıkıcaz birazdan 10.30 gibi vermis olurum ❤
İlk 3 ay onerilmiyor hamilelere. Şahsen bende 3 aydan sonra aşı çıkarsa olmayı düşünüyorum, şu durumda covit aşıdan daha tehlikeli gibi duruyor.Kızlar merhaba, bana aşı çıktı ama doktorum 12.haftadan sonra yaptırırsan daha iyi olur dedi. Transfer sonrası pozitif aldıktan sonra aşı olan ya da olmayı düşünen var mı? Sanırım 4+4 oluyorum şu an.
Canm benimki 12. Gündü ama ben 4. Günü idrara başladım 6. Günüde kan verdim donmuş emriyoydu 5. Gün çatlama iğnesi onun için vermedi banaKizlar cogunuz 10gun test yapiyorsunuzbenimki niye 15gun 31 Mayis transfer olmustum daha 4 gunum var gecmiyor zaman resmen.. Birde transfer sonra catlatma ignesi kullanan oldumu?
Canım bu senin tercihin tabıkı ama takip icin doktorunla paylasırsan daha saglıklı takip eder sanki. Doktorun yanına hastadan baskasını almıyorlar burda. Hele bir de kucuk yerde yasıyorsan yayılma hızından cekınmene hak veriyorum. Her türlü sıkıntıyı bız cekıyoruz yaBiz TUP bebegi baştan kimseye demedik. Simdide itiraf edemiyoz. Benim cekindigimden falan değil asla gereksiz sorular olumsuz olsa aciklamalar vs olmasin diye demedik. Simdide patladik soyleyemiyozAnnemle kiz kardesimle doktora gottigimde ortaya cikmasin diye doktorumda oyuzden bilsin istemiyorm...
Canim bende yaptim ilk baslarsa evdeCanm benimki 12. Gündü ama ben 4. Günü idrara başladım 6. Günüde kan verdim donmuş emriyoydu 5. Gün çatlama iğnesi onun için vermedi bana
Canım hiç öyle düşünüp moralini bozma ben 5 hafta 5 günlük hamileyim halen ara ara adet olacak gibi sancılarım oluyor bu önceden daha fazlaydı onun için hiç ona moralini bozma en son çatlatma ignesini kaç gün önce yaptınCanim bende yaptim ilk baslarsa evdesonra kanda yaptim <5 cikti aslinda negative ama doktorum cok erken dedi devam dedi, zaten 8ci gun catlatma ignesine basladim idrarda tam positivi gordum ignenin etkisi galiba vucuda HCG saldigi icin. Benimde donmus’du 5.gün Birde catlatma ignesini 3e böl dedi 3 gun araliklarla daha 4gunum var regle gunum gecti bazen olcakmis gibi his ediyorum olmuyorum.. günlerde gecmiyor insallah tutunmustur
Ayyyy çok heyecanlı yaaa rabbim hepimize nasip etsin inşallahmutlaka haber verin
Kızlar saat 10. 00 da verdim kanımı. 2 saate çıkar dediler, doktorum arayıp bilgi verecekmiş. Saat 1.00'e kadar ararlar diye düşümüyorum. Artık hakkımda hayırlısı olsun. Bu arada hastaneye gitmeden hemen önce 10 saniyelik bir regl sancısı yaşadım. Sabah da pedimde çok sulu ve az bir şekilde kahve rengilik gördüm, hayırlara delalettir inşallahAy çok heyecanliiigüzel haberini bekliyoruz, son güne kadar bekledin, sabrının sonu selamet inşallah ❤
İnşallah güzel haberlerle gelirsinizBiz dün gece bi gidelim dedik devletin aciline ama sonra öğrendik ki sabah çıkıyormuş sonuçlar o yüzden gitmedik bugün cumadan sonra inşallah giderizdua edin nolur
Hakkınızda hayirlisi inşallah güzel haber alırsınızHazırlanıp çıkıcaz birazdan 10.30 gibi vermis olurum ❤
Benim doktorum 9.gune vermişti ama 5.gun emriyosu olduğu için.sizinki 3.gun embriyosu mu neden geç tarih vermis? Çatlama iğnesi kullanmadım ben canimKizlar cogunuz 10gun test yapiyorsunuzbenimki niye 15gun 31 Mayis transfer olmustum daha 4 gunum var gecmiyor zaman resmen.. Birde transfer sonra catlatma ignesi kullanan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?