Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim adetin 18. Günü yapıldı , son adet tarihi baz alınınca 4+5 günlük , ama netten tüp bebek sitesinden bakınca 5+1 günlük ben hep kendime 4+5 günlük diyordum
Ultrasonda belli olur daha net ama transfer tarihi esas alınır bence
Geçmiş olsun. Ekipmanlar nasıl temiz olmaz ?böyle bi hatayı nasıl yaparlar ya hangi merkez?
beta da pazartesi 170 di bugün yani cuma 1557 cıktı çift transferdi benimki. betadan anlasılırmı acaba ikisinin tutup tutmadığı
Artıştan çok anlaşılmıyor sanırım ultrasonda belli oluyor.

Biz dün gece bi gidelim dedik devletin aciline ama sonra öğrendik ki sabah çıkıyormuş sonuçlar o yüzden gitmedik bugün cumadan sonra inşallah gideriz dua edin nolur

evet cnm bendim meğerse ondan değilmiş onu anladık doktor en az 10 günlük bu enfeksiyon diyo hastaneye gercekten diyecek söz bulamıyorum şok oldum zaten doktor diyince

Kızlar ya doktora soramadım da benim transfer şimdi salı öğlen 12.00 de olacak ama ben sabahtan iki fitil bir iğne yapıyorum . Bir de estrofem içiyorum . Transfer günü transferden önce yine aynı şekilde hepsini kullanacak miyim fitil, iğne ve hap ?

Kızlar merhaba, bana aşı çıktı ama doktorum 12.haftadan sonra yaptırırsan daha iyi olur dedi. Transfer sonrası pozitif aldıktan sonra aşı olan ya da olmayı düşünen var mı? Sanırım 4+4 oluyorum şu an.

Ben kullandım herhangibi bişey demediler zaten tutunması için olduğu için bence sorun olmaz ama emin olmak için merkezi arayabilirsiz

Ben merkeze sormuştum ilaçlarını aynı kullanacaksın demişlerdi sende kullanıp git benimde 13:30 da olmuştu trasferim

Canım geçmiş olsun çok. Ne enfeksiyonu idrar yolumu yani direk hastaneye ve ekipmanlara suç atmak beni biraz üzdü bir doktor diğer meslektaşına böyle yapmamalı enfeksiyon bu yani bazen vucudumuz kendisi bile üretiyor.illaki cinsel yolla bulacak diye birşey yok.İnşallah tez vakitte iyileşirsin canım ağrın acın kalmaz

Hazırlanıp çıkıcaz birazdan 10.30 gibi vermis olurum ❤
Ay çok heyecanliii güzel haberini bekliyoruz, son güne kadar bekledin, sabrının sonu selamet inşallah ❤
İlk 3 ay onerilmiyor hamilelere. Şahsen bende 3 aydan sonra aşı çıkarsa olmayı düşünüyorum, şu durumda covit aşıdan daha tehlikeli gibi duruyor.

Kizlar cogunuz 10gun test yapiyorsunuz benimki niye 15gun 31 Mayis transfer olmustum daha 4 gunum var gecmiyor zaman resmen.. Birde transfer sonra catlatma ignesi kullanan oldumu?
Canm benimki 12. Gündü ama ben 4. Günü idrara başladım 6. Günüde kan verdim donmuş emriyoydu 5. Gün çatlama iğnesi onun için vermedi bana

Canım bu senin tercihin tabıkı ama takip icin doktorunla paylasırsan daha saglıklı takip eder sanki. Doktorun yanına hastadan baskasını almıyorlar burda. Hele bir de kucuk yerde yasıyorsan yayılma hızından cekınmene hak veriyorum. Her türlü sıkıntıyı bız cekıyoruz ya

Canm benimki 12. Gündü ama ben 4. Günü idrara başladım 6. Günüde kan verdim donmuş emriyoydu 5. Gün çatlama iğnesi onun için vermedi bana
Canim bende yaptim ilk baslarsa evde sonra kanda yaptim <5 cikti aslinda negative ama doktorum cok erken dedi devam dedi, zaten 8ci gun catlatma ignesine basladim idrarda tam positivi gordum ignenin etkisi galiba vucuda HCG saldigi icin. Benimde donmus’du 5.gün Birde catlatma ignesini 3e böl dedi 3 gun araliklarla daha 4gunum var regle gunum gecti bazen olcakmis gibi his ediyorum olmuyorum.. günlerde gecmiyor insallah tutunmustur

Canım hiç öyle düşünüp moralini bozma ben 5 hafta 5 günlük hamileyim halen ara ara adet olacak gibi sancılarım oluyor bu önceden daha fazlaydı onun için hiç ona moralini bozma en son çatlatma ignesini kaç gün önce yaptın

Ayyyy çok heyecanlı yaaa rabbim hepimize nasip etsin inşallah mutlaka haber verin

Ay çok heyecanliii güzel haberini bekliyoruz, son güne kadar bekledin, sabrının sonu selamet inşallah ❤
Kızlar saat 10. 00 da verdim kanımı. 2 saate çıkar dediler, doktorum arayıp bilgi verecekmiş. Saat 1.00'e kadar ararlar diye düşümüyorum. Artık hakkımda hayırlısı olsun. Bu arada hastaneye gitmeden hemen önce 10 saniyelik bir regl sancısı yaşadım. Sabah da pedimde çok sulu ve az bir şekilde kahve rengilik gördüm, hayırlara delalettir inşallah bu arada doktorum, o kadar modu düşük bir insanki ondan müjdeli bir haber nasıl gelebilir hayal edemiyorum. Melindanaz

Biz dün gece bi gidelim dedik devletin aciline ama sonra öğrendik ki sabah çıkıyormuş sonuçlar o yüzden gitmedik bugün cumadan sonra inşallah gideriz dua edin nolur
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Hazırlanıp çıkıcaz birazdan 10.30 gibi vermis olurum ❤
Hakkınızda hayirlisi inşallah güzel haber alırsınız
Kizlar cogunuz 10gun test yapiyorsunuz benimki niye 15gun 31 Mayis transfer olmustum daha 4 gunum var gecmiyor zaman resmen.. Birde transfer sonra catlatma ignesi kullanan oldumu?
Benim doktorum 9.gune vermişti ama 5.gun emriyosu olduğu için.sizinki 3.gun embriyosu mu neden geç tarih vermis? Çatlama iğnesi kullanmadım ben canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…