- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.261
Bide kanı kaçıncı gün verdin canmCanım hiç öyle düşünüp moralini bozma ben 5 hafta 5 günlük hamileyim halen ara ara adet olacak gibi sancılarım oluyor bu önceden daha fazlaydı onun için hiç ona moralini bozma en son çatlatma ignesini kaç gün önce yaptın
Canim transfer saatinle de ilgili biraz, merkezi arayıp teyit etmelisin. Bana sabahkileri yap gel dediler oglenki fitili koyma doktor transferden sonra iki tane kendisi koyacak demişlerdi. Öğleden sonra oldum ben transferi. İgnemi zaten öğleden sonra vuruluyodum, hemşire vurdu.Kızlar ya doktora soramadım da benim transfer şimdi salı öğlen 12.00 de olacak ama ben sabahtan iki fitil bir iğne yapıyorum . Bir de estrofem içiyorum . Transfer günü transferden önce yine aynı şekilde hepsini kullanacak miyim fitil, iğne ve hap ?
Dün doktoruma sordum 12.haftadan sonra vurul dedi.Kızlar merhaba, bana aşı çıktı ama doktorum 12.haftadan sonra yaptırırsan daha iyi olur dedi. Transfer sonrası pozitif aldıktan sonra aşı olan ya da olmayı düşünen var mı? Sanırım 4+4 oluyorum şu an.
Canım diğerlerini bilmiyorum ama fitili ben kullanmıştım. Zaten yarım saatte eriyormuş o. Transferden önce de doktor oranın temizligini ilaç ve fırça kullanarak yapıyor.Kızlar ya doktora soramadım da benim transfer şimdi salı öğlen 12.00 de olacak ama ben sabahtan iki fitil bir iğne yapıyorum . Bir de estrofem içiyorum . Transfer günü transferden önce yine aynı şekilde hepsini kullanacak miyim fitil, iğne ve hap ?
Güzel haberlerle inşallah bende öğleden sonra vermeye gidicem çok heycanlıyım hiç bir belirtim yok gibi ama hayırlısı bakalımKızlar saat 10. 00 da verdim kanımı. 2 saate çıkar dediler, doktorum arayıp bilgi verecekmiş. Saat 1.00'e kadar ararlar diye düşümüyorum. Artık hakkımda hayırlısı olsun. Bu arada hastaneye gitmeden hemen önce 10 saniyelik bir regl sancısı yaşadım. Sabah da pedimde çok sulu ve az bir şekilde kahve rengilik gördüm, hayırlara delalettir inşallahbu arada doktorum, o kadar modu düşük bir insanki ondan müjdeli bir haber nasıl gelebilir hayal edemiyorum. @Melindanaz
Aslında benimde pazartesi günü test günüm ama dayanamıyorum herkes yapınca varsa çıkıyo demkki diyip gidicem nasipseKizlar cogunuz 10gun test yapiyorsunuzbenimki niye 15gun 31 Mayis transfer olmustum daha 4 gunum var gecmiyor zaman resmen.. Birde transfer sonra catlatma ignesi kullanan oldumu?
Birde sag tarafta boyle batilmalar oluyorCanım hiç öyle düşünüp moralini bozma ben 5 hafta 5 günlük hamileyim halen ara ara adet olacak gibi sancılarım oluyor bu önceden daha fazlaydı onun için hiç ona moralini bozma en son çatlatma ignesini kaç gün önce yaptın
Ozaman yapma canım iğnenin etkisiyle yanıltıcı olabilir 4 gün kalmış dayan çok zor biliyorum ama heleki benim gibi ilk günden eve test yığmış biri olarakBirde sag tarafta boyle batilmalar oluyorbir igneyi 3e bol dedi ilk 8 haziran ikinci 11 Haziran son bolumde 14 Haziran yani daha yapiyorum bitmedi test yapasim var benimde ama esim israrla bekle diyor
Canim benimde 5ci gun dondurulmuş embriyo. Tutanmasina yardimci oluyormus insallah tutunurBenim doktorum 9.gune vermişti ama 5.gun emriyosu olduğu için.sizinki 3.gun embriyosu mu neden geç tarih vermis? Çatlama iğnesi kullanmadım ben canim
Cok sevindim adiniza, tebriklerKızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı.darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle
Güzel çıkmış canm hayırlı olsun ama iyi ciksada 1 kere olsun 2 günde bi artışa bakmaliydi diye düşünüyorum inşallah hayırlısıyla keseyide görürsünKızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı.darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Çok sevindim adınızaKızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı.darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Aynı şekilde kullanıyorsun canım saati saatine. Ben de fitili ve ilaçlarımı sabah 7de aldım 10da transfer oldum.Kızlar ya doktora soramadım da benim transfer şimdi salı öğlen 12.00 de olacak ama ben sabahtan iki fitil bir iğne yapıyorum . Bir de estrofem içiyorum . Transfer günü transferden önce yine aynı şekilde hepsini kullanacak miyim fitil, iğne ve hap ?
Tekrar ne zaman istedi testi iki gün sonra mi ? Tek mi çift mi embriyo konulmuştu ? Belki sadece kontrol etmek için istemiştir güzel çıkmış değerleriniz benceGünaydın kızlar sonucum 926 çıkmış 2 gün önceki testim 439du doktorum tekrar test istedi neden tekrar tekrar test isteniyoriki katı artış var
Ay hadi gözün aydın darısı keseye kalp atışına kucağına almaya inşallahKızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı.darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Transferden sonra iğne vurulmadım ben. 5.gün embriyosuydu 11.gün tahlil istendi. Transfer sonrası neden vuruluyor? Sen vuruldun mu?Kizlar cogunuz 10gun test yapiyorsunuzbenimki niye 15gun 31 Mayis transfer olmustum daha 4 gunum var gecmiyor zaman resmen.. Birde transfer sonra catlatma ignesi kullanan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?