Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bide kanı kaçıncı gün verdin canm

Canim transfer saatinle de ilgili biraz, merkezi arayıp teyit etmelisin. Bana sabahkileri yap gel dediler oglenki fitili koyma doktor transferden sonra iki tane kendisi koyacak demişlerdi. Öğleden sonra oldum ben transferi. İgnemi zaten öğleden sonra vuruluyodum, hemşire vurdu.

Canım diğerlerini bilmiyorum ama fitili ben kullanmıştım. Zaten yarım saatte eriyormuş o. Transferden önce de doktor oranın temizligini ilaç ve fırça kullanarak yapıyor.

Kızlar biz bu gün hastaneye gittik ve kesemizi gördük çok şükür. 4-5 gün geriden geliyormuş ama kese var ve 4-5 gün geriden gelmesi dışında bir problem görünmedi. Dış gebelik veya kimyasal gebelik değilmiş onu da öğrendik. Ama doktorum hala %90 düşük olacak dedi ısrarla bizi en kötüsüne hazırlamaya çalıştı. Kalp atışını duymadan kesin bir şey söyleyemem dedi haftaya kalp atışı için gideceğiz. Bu günkü kesenin göründüğü Ultrason görüntüsünü paylaşacağım. Doktora soramadım yolk kesesi ve embriyo görünüyor mu diye. Anlayan arkadaşlar varsa kendi doktorlarının söylediklerinden yorum yapabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 78
Güzel haberlerle inşallah bende öğleden sonra vermeye gidicem çok heycanlıyım hiç bir belirtim yok gibi ama hayırlısı bakalım

Kizlar cogunuz 10gun test yapiyorsunuz benimki niye 15gun 31 Mayis transfer olmustum daha 4 gunum var gecmiyor zaman resmen.. Birde transfer sonra catlatma ignesi kullanan oldumu?
Aslında benimde pazartesi günü test günüm ama dayanamıyorum herkes yapınca varsa çıkıyo demkki diyip gidicem nasipse

Birde sag tarafta boyle batilmalar oluyor bir igneyi 3e bol dedi ilk 8 haziran ikinci 11 Haziran son bolumde 14 Haziran yani daha yapiyorum bitmedi test yapasim var benimde ama esim israrla bekle diyor

Kızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı. darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle

Birde sag tarafta boyle batilmalar oluyor bir igneyi 3e bol dedi ilk 8 haziran ikinci 11 Haziran son bolumde 14 Haziran yani daha yapiyorum bitmedi test yapasim var benimde ama esim israrla bekle diyor
Ozaman yapma canım iğnenin etkisiyle yanıltıcı olabilir 4 gün kalmış dayan çok zor biliyorum ama heleki benim gibi ilk günden eve test yığmış biri olarak çatlama iğnesi olmasaydın çıkardı gerçi o iğnenin de çok fazla yükselteceğini düşünmüyorum ama kullanan arkadaşlar daha iyi bilir inşallah hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın canm

Cok sevindim adiniza, tebrikler

Güzel çıkmış canm hayırlı olsun ama iyi ciksada 1 kere olsun 2 günde bi artışa bakmaliydi diye düşünüyorum inşallah hayırlısıyla keseyide görürsün

Çok sevindim adınıza Darısı bize olsun inşallah

Aynı şekilde kullanıyorsun canım saati saatine. Ben de fitili ve ilaçlarımı sabah 7de aldım 10da transfer oldum.

Günaydın kızlar sonucum 926 çıkmış 2 gün önceki testim 439du doktorum tekrar test istedi neden tekrar tekrar test isteniyor iki katı artış var
Tekrar ne zaman istedi testi iki gün sonra mi ? Tek mi çift mi embriyo konulmuştu ? Belki sadece kontrol etmek için istemiştir güzel çıkmış değerleriniz bence

Ay hadi gözün aydın darısı keseye kalp atışına kucağına almaya inşallah

Kizlar cogunuz 10gun test yapiyorsunuz benimki niye 15gun 31 Mayis transfer olmustum daha 4 gunum var gecmiyor zaman resmen.. Birde transfer sonra catlatma ignesi kullanan oldumu?
Transferden sonra iğne vurulmadım ben. 5.gün embriyosuydu 11.gün tahlil istendi. Transfer sonrası neden vuruluyor? Sen vuruldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…