Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım ben anlamıyorum yoksa yardımcı olurdum. Benimkini atim belli kıyaslanır. Gözün aydın inşallah kalbi de atar kucağına da alırsın

Eklentiler

• 86A4354E-9D7F-464E-93D6-EF874291B5CA.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 50
Allah şifa versin canım en kısa zamanda geçer inşallah. Allahın izniyle bişey olmaz doktor böyle bişey olsa riske atmazdı iyi düşün iyi olsun. Özel hastanede de belki tek kullanımlık şeyleri atmak yerine steril edip tekrar kullanmıştır bazen bunj yapıyorlar. Uğraşmak istersen bu doktordan rapor al öbür hastaneye sun

Ben fitili kullanmamıştım. Arayıp sor bence

Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı ben bu gün hiç iyi değilim erken başladı sanki
Dün kötüydüm ama bugün de aksine çok iyi hissediyorum kendimi. Anladım ki sürekli bişeyler atistirirsam bulanmiyor.

Bebek henüz görünmüyor içinde ama kese var neden düşük olacak diyor ki kanama alanı mi var?Gözünuz aydın ben olsam başka bi doktora daha giderim motivasyon önemli.
Birde sag tarafta boyle batilmalar oluyor bir igneyi 3e bol dedi ilk 8 haziran ikinci 11 Haziran son bolumde 14 Haziran yani daha yapiyorum bitmedi test yapasim var benimde ama esim israrla bekle diyor
Çünkü çatlatma ignesinden ötürü yalancı pozitif çıkar diye 15 gün sonraya istemiştir testi. Şimdi yaparsanız iğnenin etkisiyle pozitif çıkar.
❤❤❤🏵 Ayy çok sevindim .. sen ki adini listeye bile eklemiyordungözün aydın olsun ,kalp atışına,
kucağına aldığın günlere olsun darısı ❤
Günaydın kızlar sonucum 926 çıkmış 2 gün önceki testim 439du doktorum tekrar test istedi neden tekrar tekrar test isteniyor iki katı artış var
Bazı doktorla çok garantici oluyor bende 4 kez verdün doktorum ikna olmuyordu değerim cok güzel artmasına ragmen..

Benim bu güne kadar hiç yoktu canm bu gün başladı

Ayy çok çok sevindim, çok mutlu oldum Allah kucağına da versin hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine

Cok sevindim adiniza, tebrikler

Güzel çıkmış canm hayırlı olsun ama iyi ciksada 1 kere olsun 2 günde bi artışa bakmaliydi diye düşünüyorum inşallah hayırlısıyla keseyide görürsün

Çok sevindim adınıza Darısı bize olsun inşallah

Ay hadi gözün aydın darısı keseye kalp atışına kucağına almaya inşallah

Ayy çok çok sevindim, çok mutlu oldum Allah kucağına da versin hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ❤ sonuç bekleyen herkes en kısa zamanda zamada güzel haberi alır; pozitifi gören herkese de Allah sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip eder inşallah. Negatif gören arkadaşlarıma da Allah en kısa zamanda pozitif sonuç görmeyi nasip etsin gerçekten zor bir süreci paylaşıyoruz hiçbirimizin sevinci kursağında kalmasın, emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alalım, bu süreci en sorunsuz, en stressiz, en en en sağlıklı şekilde atlatalım inşallah

Canimmm coook tebriklerrr masallahhh darisi bizim de basimiza

Günaydın kızlar sonucum 926 çıkmış 2 gün önceki testim 439du doktorum tekrar test istedi neden tekrar tekrar test isteniyor iki katı artış var
benden 2 kere istedi canım doktora göre değişiyor güzel artmış sıkıntı olduğundan istememiştir. bu arada nasılsın belirtin flan varmı

benden 2 kere istedi canım doktora göre değişiyor güzel artmış sıkıntı olduğundan istememiştir. bu arada nasılsın belirtin flan varmı
İnşallah sıkıntısız ilerler Hiç belirtim kalmadı, transferden sonra ilk 10 gün çok kasık agrım vardı ama hiç agrı kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…