Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Yok canm şimdilik ameliyat olmayacam kemoterapi iğnesi yapıldı eğer onunla yok olup düşmezse öyle ameliyata alacaklar
Çok geçmiş olsun. Bebek kaybetme zorluğunu cidden yaşayan bilir insan manen yipraniyor fiziken yipraniyor. İnşallah bir sonraki gebeliginde Esin ve sen çok mutlu olursunuz ve bu acilariniz diner

Özel hastane mi 90-TL? Makul fiyat, direk hastanede yapılabilir hepsi o zaman. Ben yüksek tutar sanmıştım. Çok teşekkürler

Evet canım progestan fitil prolutex gobekten ıgne hergun. Proluton haftada 1 buna ragmen kanama olunca bosuna kullandıgım hıssedıyorum
Oyle dusunmeyin, biz tutunma hormonlarini uretmiyoruz, disaridan progestani mecbur kullanmaliyiz.. zaten bu hormonlari dogal yoldan uretmedigimiz icin bu kadar cok kanama oluyor. Benim kendi kadin dogum doktorum baska bir tup bebekci hocasina yonlendirmisti ben o kadar uzman diilim tup bebek farkli bir surec diye.. normal gebelik takibi yapan doktorlar her zaman hakim olmuyorlar bu surece, onun icin ilaclari biraktirma yoluna gidebiliyorlar- tabi ki dogal gebelikte ilk aylar ilac kullanimi tercih edilmiyor ama bizim sureclerimiz dogal seyrinde ilerlemiyor ne yazik ki.. hele kanamanizda varsa tup bebek doktorunuza devam etmenizi oneririm bir sure daha.. insallah kesilir bir an once

Özel hastane mi 90-TL? Makul fiyat, direk hastanede yapılabilir hepsi o zaman. Ben yüksek tutar sanmıştım. Çok teşekkürler
Aynen özel hastanede 90tl tuttu. Vermeden önce fiyat al çok tutarsa mesela çünkü hastaneden hastaneye fark ediyor o bağışıklık grubunu orda yaptır kalanı asmye götür yaparlar. Asm bana buraya gel burda yaparız biz demişti ama ben gitmedim tsh asmde yüksek çıkıyor benim diye. Evham evham evham

Doğru diyorsun. Bana da 11 haftaya girene kadar estrofem ve progesteron devam sonrasında haftada bir proluton depot olacaksın dedi. Hiç kurtuluş yok. Ve hala çamur renkli akıntım oluyor ara ara

Çok geçmiş olsun. Bebek kaybetme zorluğunu cidden yaşayan bilir insan manen yipraniyor fiziken yipraniyor. İnşallah bir sonraki gebeliginde Esin ve sen çok mutlu olursunuz ve bu acilariniz diner
İnşallah canm Allah razı olsun Rabbim büyüktür vardır bi bildiği

Bizi bu evham mahvedecek zaten, bı akışına bırakabilsek... Olmuyor işte, tüp bebek olduğu için mi böyle evhamliyiz, diğer hamileler de böyle mi, hiç bilmiyorum çok teşekkürler canım, ben ASM ye oksaparı da soracağım yazar mı diye, gitmisken bir kısmını orda yaparım. Kalanı da özelde yaparım, devlet hastaneleri çok kalabalık, aşı da olamıyoruz ya, kalabalıktan kaçmak lazım.

Evet bende o şekilde eşim sürekli bana bakıp gülüyo yavrumun annesi diyor teste kadar hep nasıl hissediyosun diyodum nötrüm diyodu testten sonra çok çok pozitifim diyo benim ilk pozitifim inşallah sonu da güzel olur

Oksapar için rapor cikartildiysa sağlık ocağı da yazabilir. Yoksa yazamaz. Benim ilk gebeligimden kalan rapor korona çıkınca yenilendi durdu ben hala o raporla alıyorum oksapar

8 tüp kan alındı benden,idrar testı verdim bide. Hepsine 100 lira ödedim özel hastanede.

Arkadaşlar kadın doğum doktorum Prolutexi kesip haftada 1 progestan ignesi, 1 tane de Puruloton, 3 tane progestan fitil olarak devam etmemi istedi.
Sizler progestani ne şekilde alıyorsunuz, göbekten olan kesilince bişey olur mu diye korkuyorum. Onun yerine kalçadan iğneler eklendi ama hergün değil sonuçta.

Evet canm 2 çocuğum var ilk evliligimden 2 evliligimden olmuyor 4 tane donmusum var bende anlamıyorum rahimden nasıl çıkıyor nasıl böyle bı hata yaptı şimdi bı daha operasyon geçirmek zorunda kalacam
Cok üzüldüm canım yaaaa nden nası oldu aklım almıyo nası parca bırakıyo cok üzgunum ıilem gördükce zarar görüyoruz

Ben günde 1 kalçadan ( haftasonu iki gün onun yerine prolutex 2 tane göbekten), 2 tane de her gece fitil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…