Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlısı olsun strese girip de bebeği de etkilemeyin olur mu? Kanama yok demi?
Yok bi kere kötü kanamam olmuştu ama durdu şükür. Çamur gibi akıntı geldi sonradan o da durdu. Pozitif düşünmeye çalışıyorum, değerleri yavaş artıp da bebeğini kucağına alanlar da var forumda. Okudukça rahatlıyorum tabi.

Rabbim emeklerinizi sonuçsuz bırakmasın. Hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşuruz inşallah

Benim 16. Gün 10.000 e yakın çıkmıstı. İki kese gözüktü seninde öyle olabilir

Aldıım ve eve geldik yani daha doğrusu annemlere geldik 2 gün burada kalıcaz:) ya çok garip yaptığım her hareket ay acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum
Maşallah canım yorma kendini ne güzel annen yanında iki gün dinlen keyifle keske ben de söyleyebilseydim anneme artık test sonucundan sonra söylicem cagircam inşallah yarın gelsin artıkta birlikte test gününü bekleyelim

Hadi kuzum hayırlısıyla sen de al gel bayram olsun buralar

Gözünüz aydın olsun dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

ay canım seninde ikizdi değilmi normal canım demi çok şaşkınım çok yüksek gibi geldi banada çift embriyo transfer edildi bügün transferin 18.günü
Yani biliyorsun ki hcg de belli olmuyor ikiz olup olmadığı tabiki Allah gönlüne göre versin. Benim doktor kesede bile anlamadı kalp atışında anladık ikiz olduğunu

cnm allah kolaylık versin sana da içince bir kaç saat bir yere gitmiyorum evde oluyorum,etkiliyor..
evet canım. Sana da kolaylık versin. ben de öğlene doğru ağrısı çok artınca yatıyorum yarım saat geçiyor gibi. Yakında çalışmaya başlıcam, o zaman ne yaparım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…