- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.001
Aynen öyle ne iyi düşünmüşsün sağol tatlımGüle güle kullanın canım benim, bundan sonraki muyenelerde de ne derse size de yazicam hep. Aynı şeyleri yaşıyoruz hep beraber, sorularımız da ortak, sorunlarımız da ortak
Taze transfer oldu canım. Doktorum Burçak Erzik. Fulya Polat Towers da kliniği.Dondırulmuş transfer mi oldu senin. Doktorun kimdi canım
Çok teşekkürler canım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGözünüz aydın olsun dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı
Amin inşallahbanada 2 embriyo konuldu canım senin ikizmi ne durumdasın korktum biraz fazla çıkmış diye inşallah sağlıkla ilerler
Aynen öyle ne iyi düşünmüşsün sağol tatlım
inşallah duyarsın sağlıkla devam ederAmin inşallahEvet 2 kese gördük. Kalp atışıda gördük ama dinleyemedik. 3 hafta sonra gidicem bidaha
Sabah alınabilir ama ben akşamdan almıştım. Sular gider elektrik kesilir belli olmaz diyeKızlar transfer sabahı duş alınabiliyor mu ? Yoksa akşamdan mi alsam duşumu ?
Ayyy hadi inşallah senin de transferin harika geçecek inşallah.. hiç bi şekilde korkma yumurta toplamadan daha rahat bi işlem hatta duygusal yani ben embriyo transfer edilirken resmen duygulandım gözlerimden yaş aktıMaşallah canım yorma kendini ne güzel annen yanında iki gün dinlen keyiflekeske ben de söyleyebilseydim anneme artık test sonucundan sonra söylicem cagircam inşallah yarın gelsin artıkta birlikte test gününü bekleyelim
Ben sabahinda aldim kuzumKızlar transfer sabahı duş alınabiliyor mu ? Yoksa akşamdan mi alsam duşumu ?
Transferden sonra duş alınabiliyor mu pekiBenim transfer sabah 10daydı akşamdan aldım sabah 7de yola cıktık çünkü başka ildeydik
Hayırlı olsun canımCanlarım Merhaba, bugün doktor randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür, dakikada 144, annesi gibi telaşlı kerata
Doktorumun söylediklerinin size de ileteyim, belki size de faydalı olur.
1. Havuz-deniz olayı: Benim gireceğim havuzun çok temiz olduğundan emin olduğum için doktorum izin verdi ama şimdi değil, Temmuz'da. Şimdi erken dedi. Fazla yormadan. Sürekli değil, iki üç gün gireceğim. Temmuz'da.
2. Aşı konusu: Mayıs ayında gelen yeni verilerle hamilelerle ilgili içimiz biraz daha rahatladı dedi. İlk 3 ay mümkünse yapmayalım, sonrasında yapabiliriz dedi ben 16 temmuza randevu aldım.
3. İlaçlar: estrofem ve Prednolu kestk. Coraspin, Progestan iğne, Oksapar, Progestan fitil, folik asit ve devit damla devam.
Progestan'ı 10 haftada kesecek, oksaparı 12 haftada kesecek.
4. Testler: ben birçok testi daha önce yaptırdığım için sadece açlık kan şekeri, hemoglobin, TSH, toksoplazma, CMV ve tam idrar tahlili istedi.
ilk üç ay tüm gebeler için riskli kabul edilir, hareketlere dikkat, ağır işler, yorucu şeyler yapma dedi.
Umarım sizler için de faydalı olur, hepimiz sağlıkla atlatalim bu süreçleri inşallah
Gözün korktu bian değil mi canımvalla öyle canım2 tane transfer oldum ama ne bilim fazla gibi geldi
2 gün alamıyoruzTransferden sonra duş alınabiliyor mu peki
hayırlısı olsun canım tabi ki isteyen herkezi kucakları dolsunGözün korktu bian değil mi canımAllahım bilip de kararlar herseyi. Seni senden de iyi tanır. Keyfini çıkar
İnşallahMaşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok büyük bir endişe ve korku hissettim hepsine nasıl yetebileceğim Allahım ben nasıl dayanırım dedim direk ve halen de kabullebilmiş değilimO an ne hissettin
4 mayısta transfer oldum bana 7mayısta on dklık ılık bir duş alabilirsin ama eğilmeden ağır bişey kaldırmadan çok uzanmadan dedi. Ben 9 mayıs gibi aldım ne olur ne olmaz diyeTransferden sonra duş alınabiliyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?