- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.201
Yok canım şişirirken hissetmedim bile sonrası kötü oldu transferden sonra 10 dk sonra falan tutamadım yatağa biraz kaçırdımAy canım şilirken hava mı veriyorlar canın yandı mı. İnşaAllah canım amin, se de güzel haberler ver inşallah
Bende dayanamadım yaptım tabiki. Çift çizgi gördüm ama önemli olan kan dedikleri için bekliyorum yarınıhiç evde test yapmadın mı ben sabredemem sanırım ( 1.günümdeyim)
Dün 5+0’dı çamaşıra gelmişti benimde 3 damla akıntıyla karışık. akşam muayenede kanama alanı çıkmadı çok şükürKızlar sizin lekelenmeleriniz oldu mu 6. Haftada. Olduysa nasıl bir lekelenmeydi. Benim gebelik bu gün 5+6 günlük oldu. Akşamüstü lavaboda peçetede lekelenme gördüm. Biraz endişelendim.
Leke sorun yaratmıyor bildiğim kadarıyla. Kanama alanın ne durumda yarın belli olur canım ama kırmızı olmadıkça korkmamak lazım onu biliyorum.Cuma günü gidecektim ama bu gün akşamüstü lekelenmem oldu. Lavaboya gittiğimde peçeteye silince beyaz veya şeffaf akıntının içinde leke şeklinde. 5+6 günlük oldu gebeliğim bu gün. Doktorumu aradım lekelenmeden bahsettim yarın gel bakalım dedi. Yarın gideceğim. Lekelenme biraz endişelendirdi beni.
2. Gün çok gaz olmuştu bende ameliyathane soğuk ya üsüttüm heralde demiştim. Zaten eresi gün geçti.Merhaba şuan 1.gun ama bende şişlik var affedersiniz gaz sancısı ama kabizda degilim sorun olurmu bilemedim böyle olan oldumu hic ??
cnm o oluyor sonuçta rahimle uğraşıldı.bir iki gün gaz sancısı oluyor geçiyor.Merhaba şuan 1.gun ama bende şişlik var affedersiniz gaz sancısı ama kabizda degilim sorun olurmu bilemedim böyle olan oldumu hic ??
ya ne güzel inş her şey güzel olur. evde bile hiç çift çizgi görmedim nası bi his acabaBende dayanamadım yaptım tabiki. Çift çizgi gördüm ama önemli olan kan dedikleri için bekliyorum yarını
Kese gördüğümüzde doktor kanama alanı var demedi. Herhangi bir ağrı da hissetmiyorum şu an. Lekelenme de akıntının içinde koyu renk çizgi şeklinde. Doktor düşük tehlikesi var demişti o yüzden korktum biraz. İnşallah kötü bir şey yokturLeke sorun yaratmıyor bildiğim kadarıyla. Kanama alanın ne durumda yarın belli olur canım ama kırmızı olmadıkça korkmamak lazım onu biliyorum.
2. Gün çok gaz olmuştu bende ameliyathane soğuk.
Benim lavaboda peçeteye silince akıntının içinde geliyor. Yarın doktora gideceğiz. İnşallah bende de bir sorun yoktur.Dün 5+0’dı çamaşıra gelmişti benimde 3 damla akıntıyla karışık. akşam muayenede kanama alanı çıkmadı çok şükür
Aa ben düşük dediği için kanama alanı var sandım. E süper o zmanKese gördüğümüzde doktor kanama alanı var demedi. Herhangi bir ağrı da hissetmiyorum şu an. Lekelenme de akıntının içinde koyu renk çizgi şeklinde. Doktor düşük tehlikesi var demişti o yüzden korktum biraz. İnşallah kötü bir şey yoktur
Kanama alanı var demedi ama gününe göre kese 4-5 gün geride düşük olacak dedi. Kalp atışını duymam gerekiyor demişti.Doktorum düşük olacak dediği için 6 haftalık oldu hala sevinemedim hamile olduğumaAa ben düşük dediği için kanama alanı var sandım. E süper o zman
Kaçıncı gün gördünüz keseyi? Bir de kaç mm’di? 5+6 bugünse kalp atışı için daha erken diil mi ya?Kanama alanı var demedi ama gününe göre kese 4-5 gün geride düşük olacak dedi. Kalp atışını duymam gerekiyor demişti.Doktorum düşük olacak dediği için 6 haftalık oldu hala sevinemedim hamile olduğumaİnşallah yarın sorun çıkmaz ve sürpriz bir kalp atışı duyarız
Rabbim kısa zamanda isteyen herkese gösterir inşallah. İsteyen herkesin kucağını boş bırakmasınya ne güzel inş her şey güzel olur. evde bile hiç çift çizgi görmedim nası bi his acaba
4+6 ilken keseyi gördük ama kaç milimdi söylemedi bir de sormadık görüntüden de kaç milim olduğunu anlayamıyorum. Küçük dediği için kaç olduğunu o an önemsemedim. Erken olur muhtemelen ama doktorum 6. Haftada ultrasondan kalp atışı görünür dedi. Vajinal bakacak. Biz lekelenme için yarın gideceğiz. Kalp için cuma gelin demişti. Pek sanmıyorum ama belki bir ihtimal ultrasondan görünür.Kaçıncı gün gördünüz keseyi? Bir de kaç mm’di? 5+6 bugünse kalp atışı için daha erken diil mi ya?
Yok canım şişirirken hissetmedim bile sonrası kötü oldu transferden sonra 10 dk sonra falan tutamadım yatağa biraz kaçırdımçok fazla sıvı yüklemişlerdi o kısmı kötüydü ama sorun değil dediler
Ne zaman bitecek bu korkular ya? Ben de bir an önce 5 haftalıktan 12. Haftaya ışınlanmak istiyorumKese gördüğümüzde doktor kanama alanı var demedi. Herhangi bir ağrı da hissetmiyorum şu an. Lekelenme de akıntının içinde koyu renk çizgi şeklinde. Doktor düşük tehlikesi var demişti o yüzden korktum biraz. İnşallah kötü bir şey yoktur
Maşallah canım :) teşekkür ederim ben de...Saol kuzumm bugün 7.günümm çok şükür iyi haber aldık inşallah sağlıkla ilerler
günde 200 mg kafein max olacak şekilde içebilirsin canım. internetten değerlere bakabilirsin.Verdikleri kağıtta yeme içme serbest yazıyor doktor da bir şey demedi sadece alkol sigara yok paketli gıda yok dediburada okuduklarından dolayı içmeye korkuyorum çay kahve . Ama sabahları bence bol sütlü az filtre kahveden bir şey olmaz gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?