Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok soğuktu canım ben biraz da bekletildi serum verdiler kolay tutmasını sallıyormuşum ins geçer benimde insan herseyden korkuyor teşekkür ederim bilgi için

Evet ya seni biliyorum bende rahat nefes s alıcam seninle beraber doktoruna çok sinir olmuştum. Yarın bekliyorum

Ben yanlış anlamışım canım, doktorun o an için kalbini görmem gerekir, göremedim dedi sandım. Yarın görünür bence. Umarım güzel haberlerle gelirsin yarın

Beni de 1 saat yatırdılar ama bana da evde sürekli yatma dediler ben de arada kalkıp yürüyorum arada yatıyorum
Herkese başka uygulama yapıyorlar çok ilginç. Ben 10da transfere girdim 11e doğru çıktım. 13.30a kadar hareketsiz yattım, iki kez sürgüyle idrarımı aldılar, sağa sola bile dönme dediler. 3 gün wc harici kalkma sağa sola çoook yavaş dön dediler. Put gibiydim valla

İnşallah canım

Transfer olan arkadaşlar çay kahveye başladınız mi ? Kaçıncı gün başladınız ? Sabahtan beri kahve çıkmıyor aklımdan
6. Haftalık gebeyken kalp atışını duyduktan sonra açık çay içebilirsin kahve yasak dedi. Bazen deliresim geliyor.. ben normalde günde 2-3 türk kahvesi mutlaka içerdim…

Bana da doktor hiç kan sulandırıcı hap yada iğne vermedi . Bu şekilde hiç vermeyen var mi ? Yazılanları okuyorum herkese vermişler bana neden vermediler . Coraspin içmeye başlasam mi ben de acaba ?
Doktora sormadan başlama canım. Ben transfer gününden bu yana hem coraspin hem oksapar( iğne) kullanıyorum. Doktor 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi.
Normal gebe kalan bi arkadaşıma da covid geçirdikten sonra başlamış, uzun yola çıktığında da kullan demiş.
Doktor beyanın önemli

İlaçlardan oluyor canım bi de hareketsiz kalıyoruz ya sorun olmaz yani daha bismillah
doğru diyorsun canım benim ama bu insanın dönemi yaşaması hem çok güzelmiş hemde çok stresli olduğu zamanmis ins test günü çabuk gelir olur pozitif görürüm teşekkür ederim canım bilgi için 1

Son düzenleme:
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah çok merak ettim nerede tedavi gördünüz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…