Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
angel im meleğim benim dua edicem inşallah iyi gelişmeler olur da çok gecikmeden hemen bu ay geliverir bebeğin bak bizim nisan litesi matısta canlandı haziranda tavan yapar inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah

canım benımm benımde dualarım sızınle allah razı olsun tatlım yalnız bırakmadınız hıc bı zmn ınsallah bıtanem uzmeden gelır ılk seferde hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq:bakarsın bu ay senın melegınde cıkar gelır kendılıgındenhihoyyyt ben basladım ılk ıgneme bugun kıste galıp geldım cok sukur ee o kadar ot cop ıctım sabırla kıste papuc bırakacak kadın mıyım ben yahu :) PES ETMEK YOK KIZLAR UMUTSUZLUK YOK !!!!! VAR GUCUMUZLE DAYANACAGIZ

Son düzenleme:

CANIM OYLE SEVINDIMKI ANLATAMAM INS BEBIS HABERINIDE BOYLE VERIRSIN kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt

slm kızlar............beklemedıgım bırsey oldu ve kırmızılar geldı.çok uzuldum ama hıc aglamadım cunku pes etmek yok olana kadar devam.allah ınsallah hayırlısını verırı.benı lısteden sılebılırsınız.

modelıst canımm bak herseyde var bı hayır ben 2 aydır baslayamamıstım tedavıme kıst yuzunden ve gıt gıde buyuyodu once 3 56 cm sonrasında 5 cm dı dusunsene bu ay hap kullandım hıc kafaya takmadım stres zaten ınsanın saglıgından eden dedım kendı kendıme neden uzuluyosun belkı nısanda yaptırsam tutmayacaktı asılamam allahıma bınlerce sukur rahımlerımızde bı sorun yok eslerımız destekcımız neler duyuyoruz rabbım bızı boyle ımtıhan edıyo sakın goz yası dokme var gucumuzle devam canım kanımızın son damlasına kadar gucumuzun yettıgı yere kadar ınsallah rabbım emeklerımız bosa cıkarmayacak kucagımıza yollayacak mınıklerımızı hepımıze en kısa zamanda :Saruboceq::Saruboceq::teselli:

merhaba kıslar...ben de salı günü 2.aşılamamı yaptırdım. yazdıklarınızı hep okuyorum ama yazmak istemiyodum.ilk aşılamamda duygularımızı paylaşmıştık burda ama sonuç negatif olunca bi daha girmicem kkya demiştim. ama bi girince kk ya müptelası oluyo insan..bu mübarek günde Rabbim hepimiz hakkında en hayırlısını versin,kucaklarımızı mini mini bebişlerle doldursun inşaallah...hayırlı cumalar...

arkadaşlar dün ben de 3. aşılamam için ilk adımı atmış bulunuyorum pregon 50mg bakalım sonuç ne olacak kaç yumoş ne kadar büyüyecek liste varsa beni de ekleyin

arkadaşlar dün ben de 3. aşılamam için ilk adımı atmış bulunuyorum pregon 50mg bakalım sonuç ne olacak kaç yumoş ne kadar büyüyecek liste varsa beni de ekleyin

merhaba canım bende dun basladım ılk ıgneme fostımon benımkı 225 mg la baslattı asagı yukarı aynı zamanda olcaz asılamalarımızı ıns rabbım yuzumuzu guldurur hepımızın hayırlısıyla bebıs haberlerımızı verırız ıns:CüvCüv:

Ben de 2 aşılama ile geri döndüm bugün başlıyorum klomen 50mg 2x5 mayıs içinde birini yaptırdım bitti ikinciye de başladım.Bebeğim de benim kadar hızlı olsa keşke :)

bnde dün ilk aşılamamı yaptırdım hakkımızda hayırlısı olsun kızlarrrrr,Allahım yardımcımız olsun:ecrin_bebek:

angeeeeel87 hayırlı olsun inşallah birlikte takip ederiz sizin sorun neydi bizimki varikosel eşim aralıkta ameliyat oldu sayımız iyi hareket zayıf bakalım sonuç ne olacak heyecanlıyım sen ilk aşılamanı mı olacaksın?

evet canım benımde ılk asılamam olacak aslında nısanda olacaktı ama kıst vardı 2 ay onunla ugrastık bu aya kısmet oldu benım rahımde perde vardı canım ocak ta hıstereskopı oldum onun harıcınde bı sorun cıkmadı benım esımde de hareket sorunu vardı canım bıde yuvarlak hucre sayısı fazla cıkmıstı hareket sorununu astık cok sukur %5 dı ılerı hareket ılk basta yavas hareketlı %40 cıvarıydı toplam %55 oldu antıbıyotıkle falan bu ay da kecıboynuzu pekmezı ıctı bakalım sonucu gorcez

Ben de 2 aşılama ile geri döndüm bugün başlıyorum klomen 50mg 2x5 mayıs içinde birini yaptırdım bitti ikinciye de başladım.Bebeğim de benim kadar hızlı olsa keşke :)

canım hayırlı olsun guzel haberler vermek nasıp olur ınsallah bırbırımıze rabbım yardımcımız olsun bol bol dua edelım bırbırımıze

canım hayırlı olsun guzel haberler vermek nasıp olur ınsallah bırbırımıze rabbım yardımcımız olsun bol bol dua edelım bırbırımıze

Teşekkür ederim.İsteyen herkesin olur inşaallah :)Ben duanın kuvvetine gerçekten çok inanıyorum.Müthiş bir motive aracı olduğuna da...Seni ekliiyorum dua listeme.Diyor ya birbirinize temiz ağızla dua edin diye.Mutlu haberlere gebeyizdir öncelikle inşaallah sonra da bebeklerimize...

aynen canım bende herseyın kılıdı dua ve rabbımıze ınanıp ondan ıstemek vardır bı bıldıgı rabbımızın belkı boyle olması daha hayırlıdır bızım ıcın normal yoldan olsa dıyorum belkı bır saglık problemı olacaktı ınsallah bızlerın kucagını da bos bırakmayacak allahım ısteyen herkese nasıp etsın o duyguyu bızlerede tattırsın sende dualarımdasın canım hayırlısı olsun hakkımızda ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarrr...:teytey::teytey::teytey: bi günü daha geride bırakıp yeni bi güne başladık..yavaş yavaş yaklaşıyoruz bebişlerimize bu günler çok çabuk geçsin de teker teker bebiş haberlerimizi verelim burdan inşaallah..:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

haydi hayırlısı olsun şimal insanın içini heyecan kaplıyor içime doğuyor benim bu ay bol bol hamiş halayı çekicez bak demedi demeyim yazın bi yere:Saruboceq:

ewet ben de öyle hissediyorum, hatta eminim...:dance::dance: hergün bi kutlama, hatta bikaç kutlama olacak burda :sm_cool::sm_cool: sıra sıra bebişlerimiz gelecek alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kizlar insallah dediginiz gibi hamis oldugumuz haberini haykircaz burdan sirayla dr dan geldim yine 3.gunundeyim ignemin carsambaya kadar devam dedi carsamba tekrar kontrol edecek yumurtalarin gelismeye baslamis dedi gelecek hafta sonu da olur sanirim asilamam hakkimizda hayirlisi insallah melegim fazla ugrastirmaz beni rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda dualarimdasiniz kizlar

angel ne güzel ya demek kontrole gittin bi biz şöle bi doktor bulamadık dotkor bizi taa önünüzdeki cuma çağırdı yani adetin 12. günü belki yoldan geliyoruz aynı şehirde değiliz diyedir sanırım ben de hafta sonu aşılamaya alınırım bakalım kaç yumoş ne kadar büyücek bu benim 3.aşılamam ama ilkini saymamak lazım 0 ileri hızlıyla ve morfoloji bozukluğuyla belki tutar diye yaptırmıştık şimdi değerlerimiz düzeldi bu aşılamadan ümitliyim Allah ım yüzümüzü güldürsün inşallah tüm arkadaşlarım için istiyorum hepimiz :CüvCüv:böyle olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…