- Konu Sahibi tombixsx11
-
angel im meleğim benim dua edicem inşallah iyi gelişmeler olur da çok gecikmeden hemen bu ay geliverir bebeğin bak bizim nisan litesi matısta canlandı haziranda tavan yapar inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah
canım benımm benımde dualarım sızınle allah razı olsun tatlım yalnız bırakmadınız hıc bı zmn ınsallah bıtanem uzmeden gelır ılk seferde hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq:bakarsın bu ay senın melegınde cıkar gelır kendılıgındenhihoyyyt ben basladım ılk ıgneme bugun kıste galıp geldım cok sukur ee o kadar ot cop ıctım sabırla kıste papuc bırakacak kadın mıyım ben yahu :) PES ETMEK YOK KIZLAR UMUTSUZLUK YOK !!!!! VAR GUCUMUZLE DAYANACAGIZ
CANIM OYLE SEVINDIMKI ANLATAMAM INS BEBIS HABERINIDE BOYLE VERIRSIN kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt
slm kızlar............beklemedıgım bırsey oldu ve kırmızılar geldı.çok uzuldum ama hıc aglamadım cunku pes etmek yok olana kadar devam.allah ınsallah hayırlısını verırı.benı lısteden sılebılırsınız.
arkadaşlar dün ben de 3. aşılamam için ilk adımı atmış bulunuyorum pregon 50mg bakalım sonuç ne olacak kaç yumoş ne kadar büyüyecek liste varsa beni de ekleyin
merhaba canım bende dun basladım ılk ıgneme fostımon benımkı 225 mg la baslattı asagı yukarı aynı zamanda olcaz asılamalarımızı ıns rabbım yuzumuzu guldurur hepımızın hayırlısıyla bebıs haberlerımızı verırız ıns:CüvCüv:
angeeeeel87 hayırlı olsun inşallah birlikte takip ederiz sizin sorun neydi bizimki varikosel eşim aralıkta ameliyat oldu sayımız iyi hareket zayıf bakalım sonuç ne olacak heyecanlıyım sen ilk aşılamanı mı olacaksın?
Ben de 2 aşılama ile geri döndüm bugün başlıyorum klomen 50mg 2x5 mayıs içinde birini yaptırdım bitti ikinciye de başladım.Bebeğim de benim kadar hızlı olsa keşke :)
canım hayırlı olsun guzel haberler vermek nasıp olur ınsallah bırbırımıze rabbım yardımcımız olsun bol bol dua edelım bırbırımıze
Teşekkür ederim.İsteyen herkesin olur inşaallah :)Ben duanın kuvvetine gerçekten çok inanıyorum.Müthiş bir motive aracı olduğuna da...Seni ekliiyorum dua listeme.Diyor ya birbirinize temiz ağızla dua edin diye.Mutlu haberlere gebeyizdir öncelikle inşaallah sonra da bebeklerimize...
günaydın kızlarrr...:teytey::teytey::teytey: bi günü daha geride bırakıp yeni bi güne başladık..yavaş yavaş yaklaşıyoruz bebişlerimizebu günler çok çabuk geçsin de teker teker bebiş haberlerimizi verelim burdan inşaallah..:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kizlar insallah dediginiz gibi hamis oldugumuz haberini haykircaz burdan sirayla dr dan geldim yine 3.gunundeyim ignemin carsambaya kadar devam dedi carsamba tekrar kontrol edecek yumurtalarin gelismeye baslamis dedi gelecek hafta sonu da olur sanirim asilamam hakkimizda hayirlisi insallah melegim fazla ugrastirmaz beni rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda dualarimdasiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?