Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sabırlı anne aday adayları

tombiş11
<yumyum>
RENO
sevcangoksel
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35

Hepimiz için hayırlı olsun.
Herkese bol şanslar........

arkadaşlar merhabalar berencim sanada merhaba
bende aynı zorlu bir süreç geçirdim gerçekten bazen düşünürken bile yoruluyorum olsun onları bır kenara attım.buay yepyenı umutlar heycanlar beklıyor benı.dun ıgnelerıme başladım menegon 2toz 2 su şerklınde bakalım artık kısmet arkadaşlar inşallah hepimiz filmin sonunu mutlu sonla bitirir meleklerimize kavuşuruz inşallah
aminnnn.

slm kizlar bir arkadasim var kendisinin sorunlari vardi bebegi olmuyordu simdi onunla konustum hamile hemde normal yolla olmasi cok zor olan bir kizdi 3 senelik evli ve simdi hamissssssssssssssssss:CüvCüv:delikafadulden kendinizi sikmayin bunaltmayin dusunmeyin ben kendimi cok yiprattim olmuyo olmuyodu ama ne zaman dusunmedim ne zaman unutmaya calistim geldi melegim diyo imkansiz yok diyo rabbim bize verecegi zamani cok iyi biliyo sadece sabir dua :Saruboceq: BEN IKI SENEDIR BU AY BUA AY DIYE DIYE KENDIMI PARALADIMMMMM OLMADI OLMADI klava:BOSVERRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BIRSEYLER YAPALIM YARDIM EDELIM BIRBIRIMIZE DUSUNELIM BIRSEYLER BULALIM NE DERSINIZ ETKINLIKLER MESELA CVP BEKLIYORUM :teselli:

Aşılaman hayırlı olsun.

Kızlar bu filmin sonu mutlu biticek bence.:sm_cool::teytey:

kız selvinur bunu senden duymak şaşırttı beni
daha dün çok karamsardın
olmuycak benim diyodun
bak arkadaşın pozitif olunca hamile kalmış
bizde öyle olalım :lepi:

Sevcan Çok saol canım.. Hepımız ıÇın yenı bır sÜreÇ gÜzel bır sÜreÇ ve sonu mutlu olsun ınŞallahh
amorrrrrrrrr kuzum ılk gÜzel haberı senden alcas sanırım :))

Sevcan arkadaşım senin adetin gecikmiş test negatif çıkmış. peki normalde böyle gecikmelerin olurmuydu

ınşallah berencım inşallah bır kutlama yaparız şuraları inletırız :)
mutlu sonla bıtsın hıkayelerımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Oooooof off :))) amor havuç suyundan naber şekerim.. valla ben bi akşam içirmessem ertesi akşam mutlaka içiriyorum

ya ben içirmeye başlatmadım test yapılcakya testı etkıler dıye o yuzden şu testı verelım yarın sonra başlıycam
kızlar bu arada havuç suyunu bılıyormusunuz bızım bır arkadaşımız tüp bebek yaptırıyordu havuç suyuna devamö ettı eşinın degerlerı tavan yaptı kocişlerınıze bol bol içirin

ya amor amaç bu zaten bi zararı yokki hem testi nie yarın veriyo anlamadım ben.. aşılama gününde test vercek zaten o güne kadar içirmen lazım bence..

Sabırlı anne aday adayları

tombiş11
<yumyum>
RENO
sevcangoksel
angeeeeel87
zero55
selvinur
MOGAN022
blueege
BeReN35
amor_amor

Yapma yaa :)) belkide geç döllenme oldu o yüzden testte çıkmamış olabilir. yada testte bişi var yada bazısının hormonu hemen yükselmiyo. v.s.v.s :)) inşallah hamilesindir canım inşallahh
yarın sabah idrarıyla tekrar denersin olmazsa ama buraya yaz tamammı sonucu

Evet kızlar havuç suyunu benim eşimde 2 aydır içiyo.
Sperm sayısı 8 milyondan 16 milyona çıktı.
Morfoloji %3 ten %5'e çıktı.
Şimdi aşılamaya kadar yine içiriyorum.
Kızlar şunu söyliyim.
Havuç suyunun içine 1-2 damla sıvıyağ damlatın.
Sıvıyağ damlatınca havucun vitamini daha çabuk geçiyo vücuda.

Bide bol bol ceviz yiyo.
Bazı akşamlarda portakal suyu içiriyorum.

Tamam canım.Allah razı olsun sizden.
Bakalım yarın değil de Perşembe günü de olmazsam tekrar test yaparım.

sevcan valla bilmiyodum bak sıvı yağ olayını.. çok saol prtakal suyuda sıkıyorum içiyos ceviz alıyım bari :)))

kizlar bu havuc suyu ne oluyo ne ise yariyo benim esimin sper sayisi 41 milyonu bende yapimmi sizce bide keci boynuzu diyolarya ben onu burada bulamiyorum belcikada yasadigim icin herseyden mahrumummmmmmmm ya bise bulunmuyo burdadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amannnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…