- Konu Sahibi tombixsx11
-
arkadaşlar merhabalar berencim sanada merhaba
bende aynı zorlu bir süreç geçirdim gerçekten bazen düşünürken bile yoruluyorumolsun onları bır kenara attım.buay yepyenı umutlar heycanlar beklıyor benı.dun ıgnelerıme başladım menegon 2toz 2 su şerklınde bakalım artık kısmet arkadaşlar inşallah hepimiz filmin sonunu mutlu sonla bitirir meleklerimize kavuşuruz inşallah
aminnnn.
slm kizlar bir arkadasim var kendisinin sorunlari vardi bebegi olmuyordu simdi onunla konustum hamile hemde normal yolla olmasi cok zor olan bir kizdi 3 senelik evli ve simdi hamissssssssssssssssss:CüvCüv:delikafadulden kendinizi sikmayin bunaltmayin dusunmeyin ben kendimi cok yiprattim olmuyo olmuyodu ama ne zaman dusunmedim ne zaman unutmaya calistim geldi melegim diyo imkansiz yok diyo rabbim bize verecegi zamani cok iyi biliyo sadece sabir dua :Saruboceq: BEN IKI SENEDIR BU AY BUA AY DIYE DIYE KENDIMI PARALADIMMMMM OLMADI OLMADIklava:BOSVERRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BIRSEYLER YAPALIM YARDIM EDELIM BIRBIRIMIZE DUSUNELIM BIRSEYLER BULALIM NE DERSINIZ ETKINLIKLER MESELA CVP BEKLIYORUM :teselli:
Sevcan arkadaşım senin adetin gecikmiş test negatif çıkmış. peki normalde böyle gecikmelerin olurmuydu
Yapma yaa :)) belkide geç döllenme oldu o yüzden testte çıkmamış olabilir. yada testte bişi var yada bazısının hormonu hemen yükselmiyo. v.s.v.s :)) inşallah hamilesindir canım inşallahh
yarın sabah idrarıyla tekrar denersin olmazsa ama buraya yaz tamammı sonucu
Evet kızlar havuç suyunu benim eşimde 2 aydır içiyo.
Sperm sayısı 8 milyondan 16 milyona çıktı.
Morfoloji %3 ten %5'e çıktı.
Şimdi aşılamaya kadar yine içiriyorum.
Kızlar şunu söyliyim.
Havuç suyunun içine 1-2 damla sıvıyağ damlatın.
Sıvıyağ damlatınca havucun vitamini daha çabuk geçiyo vücuda.
Bide bol bol ceviz yiyo.
Bazı akşamlarda portakal suyu içiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?